Φήμη: Η Rockstar ετοίμαζε remasters των Red Dead Redemption και Grand Theft Auto IV

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η Rockstar ετοίμαζε remasters των Red Dead Redemption και Grand Theft Auto IV

Φήμη: Η Rockstar ετοίμαζε remasters των Red Dead Redemption και Grand Theft Auto IV

Ετοιμάζει next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2.

Η Rockstar Games ετοίμαζε remasters για τα Red Dead Redemption και Grand Theft Auto IV, αλλά τελικά δεν τα προχώρησε, σύμφωνα με φήμες.

Ο TezFunz2, ένας αξιόπιστος γνώστης των ειδήσεων που σχετίζονται με το Rockstar, μοιράστηκε πρόσφατα ένα tweet αποκαλύπτοντας ότι ορισμένες αξιόπιστες πηγές του είπαν ότι η Rockstar Games επέλεξε να μην εργαστεί σε remasters για το Grand Theft Auto IV ή το Red Dead Redemption πριν από μερικά χρόνια.

Οι πληροφορίες που είχε δεν αποκάλυψαν τους λόγους για αυτό, ούτε το πότε διεκόπη η υλοποίησή τους. Αν σταμάτησε πέρυσι για παράδειγμα, τότε ο λόγος μπορεί να είναι οι κακές πωλήσεις και η αρνητική κριτική για το Grand Theft Auto The Trilogy The Definitive Edition. Πάντως, βρισκόντουσαν μόνο σε στάδιο σχεδιασμού και σε επίπεδο ανάπτυξης.

Από την άλλη πλευρά, όταν ο Tez2 ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα next-gen έκδοσης του Red Dead Redemption 2, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Rockstar Games έχει πράγματι σχέδιο να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε νέες κονσόλες με update, ωστόσο, υπάρχει δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πρόγραμμα κυκλοφορίας του και το αν θα υπάρχει κόστος.

Κατά τα άλλα, η Rockstar ανέπτυξε remasters των LA Noire και το Grand Theft Auto Trilogy, που περιέχει τρία από τα καλύτερα games της σειράς...με τα γνωστά όμως αποτελέσματα ως προς την ποιότητα του remaster.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τρανσφοβικό περιεχόμενο που αφαίρεσε η Rockstar από το GTA 5 και συζητήστε για το GTA V στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification