Rabbids: Adventure Party

Rabbids: Adventure Party

Rabbids: Adventure Party

Θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά εκτός Κίνας.

Αν ανυπομονούσατε για την επιστροφή των Rabbids της Ubisoft πριν από την εμφάνισή τους στο φετινό Mario + Rabbids: Sparks of Hope στο Switch, είστε τυχεροί.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το μέχρι πρότινος αποκλειστικό για την Κίνα video game της Rabbids: Adventure Party σε παγκόσμια κλίμακα κάποια στιγμή πριν από το τέλος του επόμενου μήνα. Το Rabbids: Adventure Party κυκλοφόρησε αρχικά για το Switch το 2020 και είναι εμπνευσμένο από το κλασικό κινέζικο μυθιστόρημα “Ταξίδι Στη Δύση”. Διαθέτει αρκετή minigame δράση χρησιμοποιώντας τα Joy-Con controllers του Switch.

Ωστόσο, θα υπάρξει μια σειρά από αξιοσημείωτες αλλαγές για το Rabbids: Adventure Party με την παγκόσμια κυκλοφορία του. Για αρχή, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά κερδών της Ubisoft, θα αποκτήσει νέο όνομα, θα γίνει το κάπως λιγότερο πιασάρικο Rabbids: Party of Legends και θα επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες εκτός του Switch, όπως τα PS4, Xbox One και Stadia.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, με την Ubisoft να λέει μόνο ότι το video game θα κυκλοφορήσει σε κανονική και ψηφιακή έκδοση κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσει από τώρα έως το τέλος Ιουνίου του 2022.

Όσο για την άλλη κυκλοφορία των Rabbids, το Mario + Rabbids: Sparks of Hope, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Switch αργότερα φέτος. Ανήκει σε μια σειρά άλλων games της Ubisoft που θα κυκλοφορήσουν από τώρα έως τον επόμενο Απρίλιο, όπως επιβεβαιώνεται και στα τελευταία οικονομικά στοιχεία του εκδότη, συμπεριλαμβανομένου του Avatar: Frontiers of Pandora και του Adventure Skull and Bones που έχει καθυστερήσει πολύ.

Διαβάστε περισσότερα για το Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Συζητήστε για το Rabbids: Adventure Party στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification