Alan Wake Remastered

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Alan Wake Remastered

Alan Wake Remastered

Βίντεο που δείχνει τις διαφορές στα γραφικά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/6/21] Το site EpicData, το οποίο καταγράφει τις όποιες αλλαγές υπάρχουν στη βάση δεδομένων του Epic Games Store, εμφάνισε το Alan Wake Remastered.

Το Alan Wake Remastered δεν έχει καν ανακοινωθεί από την Remedy Entertainment. Η διαρροή μιας τέτοιας είδησης ρίχνει λάδι στη φωτιά των φημών που θέλουν το sequel του Alan Wake να είναι το μυστικό project της Remedy, υπό τη χρηματοδότηση του Epic Games Store. Εάν αυτή η φήμη ισχύει, φαντάζει απόλυτα λογικό ένα remake του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από έντεκα ολόκληρα χρόνια.

[UPDATE: 10/9/21 - Τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας] Κατά την διάρκεια του PlayStation Showcase, η Remedy και η Sony παρουσίασαν ένα τρέιλερ για το Alan Wake Remastered. Η Remastered έκδοση θα τρέχει στις κονσόλες ένατης γενιάς σε 4K ανάλυση και 60 fps. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το εν λόγω Action-Adventure θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες. Αυτό θα αποτελέσει και το επίσημο ντεμπούτο του παιχνιδιού στις κονσόλες της Sony. Το Alan Wake Remastered θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και τα expansions του.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το Alan Wake Remastered θα υποστηρίζει 4K ανάλυση.

[UPDATE 2: 15/9/21 - Δεν θα έχει τοποθέτηση προϊόντων] Το Alan Wake Remastered δεν θα έχει τοποθέτηση προϊόντων.

Στην αρχική έκδοση είχαμε διαφημίσεις εταιρειών, όπως π.χ. η Energizer και η Verizon. Αυτά δεν θα υπάρχουν στη Remastered έκδοση, μιας και τα συμβόλαια που είχαν συμφωνηθεί έχουν λήξει, σύμφωνα με εκπρόσωπο PR της Remedy Entertainment. Στη θέση των εταιρειών αυτών θα υπάρχουν εικονικά ονόματα εταιρειών.

[UPDATE 3: 25/9/21 - Βίντεο που δείχνει τις διαφορές στα γραφικά] Η Microsoft δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τις διαφορές στα γραφικά ανάμεσα στην έκδοση του Xbox 360 και στη νέα που θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S. Έκτοτε έχουν περάσει δύο γενιές. Δείτε το παρακάτω.

Το Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC μέσω του Epic Games Store, αλλά και για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Διαβάστε εδώ το review μας για το Alan Wake και συζητήστε για το Alan Wake Remastered στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.