Death's Door

Death's Door

Death's Door

Ημερομηνία κυκλοφορίας σε PS και Switch. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/3/21] Η Acid Nerve και η Devolver Digital αποκάλυψαν το Death’s Door, ένα Action-Adventure με top-down κάμερα που θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One και PC. Αποτελεί συνέχεια του Titan Souls.

Το Death’s Door περιλαμβάνει έναν περίεργο κόσμο, στον οποίο τα κοράκια είναι υπεύθυνα για να μαζεύουν τις ψυχές των νεκρών. Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου όταν κάποιος κλέβει την ψυχή που σας είχε ανατεθεί. Επομένως, στόχος σας είναι να εντοπίσετε τον κλέφτη και να πάρετε την ψυχή πίσω. Θα μπορείτε να χειρίζεστε όπλα τόσο melee, όσο και ranged, καθώς και μαγεία.

Ειδικότερα, η επίσημη περιγραφή έχει ως εξής:

  • Αιχμηρές μάχες: Αξιοποιήστε melee όπλα, βέλη και μαγεία για να νικήσετε ορδές τεράτων και ημίθεους. Τα λάθη δεν συγχωρούνται, ενώ οι νίκες επιβραβεύονται.
  • Ένας πανέμορφος μουντός κόσμος: Περιηγηθείτε πέρα από τις Πόρτες και εξερευνήστε μια περιοχή γεμάτη τρελαμένους κατοίκους και γεμάτη μυστικά.
  • Εξιχνιάστε ένα σκοτεινό μυστήριο: Εντοπίστε τον κλέφτη και νικήστε τυράννους. Βιώστε μια σκοτεινή αλλά και κωμική περιπέτεια και ανακαλύψτε αλήθειες που αφορούν τις ψυχές, τον ρόλο των κορακιών και την προέλευση των Πορτών.

[UPDATE: 15/6/21 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Devolver Digital αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death's Door στην E3 2021. Η συνέχεια του Tital Souls θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

Το isometric Action game έχει έναν κεντρικό ήρωα που ονομάζεται Crow και που έχει τον ρόλο ενός grip reaper, ο οποίος ψάχνει για ψυχές ανάμεσα στους νεκρούς. Προσπαθεί να ανακτήσει μια ψυχή που έχει κλαπεί. Έτσι, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εχθρούς που ονομάζονται tyrants. Το σύστημα μάχης συνδυάζει meleeεπιθέσεις και μαγεία.

Το Death's Door θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X/S και Xbox One στις 20 Ιουλίου με κόστος 20 ευρώ.

[UPDATE  2: 28/10/21 - Ημερομηνία κυκλοφορίας σε PS και Switch] Η Devolver Digital ανακοίνωσε ότι το Death's Door θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου για PS5, PS4 και Switch. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμα για το Astria Ascending και συζητήστε για το Death's Door στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification