Gotham Knights

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Gotham Knights

Gotham Knights

Δεν είναι συνέχεια του Arkham Knight. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/20] Η Warner Bros. Montreal αποκάλυψε στα πλαίσια της έκθεσης DC FanDome το νέο video game που αναπτύσσει εδώ και καιρό. Πρόκειται για το Gotham Knights, ένα open world Action-Adventure με ήρωες της Warner από την οικογένεια του Batman.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Batman είναι νεκρός και έχει ηχογραφήσει ένα μήνυμα στους τέσσερις υπερήρωες που θα τον διαδεχθούν (Batgirl, Nightwind, Red Hoot και Robin) να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα της Gotham City, να φέρουν την πειθαρχία στους αστυνομικούς και τον φόβο στους εγκληματίες.

Στο Gotham Knights θα αντιμετωπίσετε τον Mr. Freeze και άλλους κακούς, είτε σε single-player mode, είτε σε Co-op παρέα με φίλο σας. Θα κληθείτε να ξεκλειδώσετε μια σειρά από abilities, όπλα και κινήσεις μάχης. Όσο πιο δυνατοί θα γίνεστε, τόσο πιο δυνατός θα γίνεται και ο αντίπαλος. Πέρα από το αρχικό τρέιλερ παρουσιάστηκε και το πρώτο gameplay video. Στο Gotham Knights θα μπορείτε να κάνετε customize τον ήρωά σας, ενώ οι εχθροί σας θα έχουν ενδείξεις HP, XP και level. 

Οι τέσσερις χαρακτήρες
Οι υπερήρωες που θα πρωταγωνιστούν θα είναι διαφορετικοί στο στυλ παιχνιδιού. Η Badgirl θα είναι hacker που θα χρησιμοποιεί γκλοπ και γνωρίζει από πολεμικές τέχνες. Ο Nightwing θα κάνει τα ακροβατικά του και θα χρησιμοποιεί για όπλα Escrima sticks. Ο Red Hood θα χρησιμοποιεί συνδυασμό παραδοσιακών όπλων υψηλής τεχνολογίας, όπως firearms και ο Robin θα χρησιμοποιεί quarterstaff και τεχνικές stealth.

Στο gameplay demo, η Gotham City είναι παγωμένη καθώς ο Mr. Freeze έχει αλλάξει τις καιρικές συνθηκες. Επίσης, παρουσιάστηκε και boss battle εναντίον του με την Batgirl και τον Robin. Μπορείτε να δείτε για αρχή τις ικανότητες της ευέλικτης Batgirl στη μάχη, με αφήγηση του Patrick Redding. Η ηρωίδα κλείνει γρήγορα τα κενά στη μάχη μεταξύ της ίδιας και των εχθρών της όσο πολεμάει. Το βίντεο βρίσκεται σε χρονικό σημείο όπου έχουν ήδη περάσει μια ντουζίνα ώρες από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν πολεμήσετε για παράδειγμα στο Level 5 τότε θα έχετε διαφορετικές επιθέσεις και abilities απ' ότι αν πολεμούσατε στο level 20.

[UPDATE: 24/8/20 - Δεν είναι συνέχεια του Arkham Knight] Παρόλο που το όνομα Gotham Knights υποδεικνύει το setting του επερχόμενου παιχνιδιού, το Gotham Knights δεν θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Verse.

Η σύνδεση του Gotham Knights με την συνέχεια του Arkham Verse έγινε αρκετά εύκολα, ειδικότερα, θεωρήθηκε ως συνέχεια του Batman: Arkham Knight. Το τρέιλερ αποκάλυψης του Gotham Knights ξεκινάει με ένα μήνυμα από τον ίδιο τον Batman, τον οποίο υποδύεται διαφορετικός voice actor από τα games της κύριας σειράς. Έτσι έγινε η σύνδεση ότι το Gotham Knights θα ακολουθεί την ιστορία του Arkham Knight. Ωστόσο, η εταιρία ανάπτυξης WB Games Montreal, διευκρίνισε ότι το Gotham Knights δεν αποτελεί συνέχεια κάποιου game και ότι λαμβάνει χώρα σε δικό του DC universe.

Η WB Games Montreal δήλωσε: “Το Gotham Knights είναι μια original ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Batman Universe της DC, ωστόσο δεν συνδέεται με την σειρά Arkham.”

Το Gotham Knights αποκαλύφθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο ως ένα Action co-op δύο παικτών στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Batgirl, Robin, Nightwing και Red Hood, οι οποίοι προσπαθούν να προστατέψουν την Gotham City, τώρα που πέθανε ο Batman. 

Το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά λογικά θα το δούμε μέσα στο 2021.

Διαβάστε για το νέο -επίσης Action game- Suicide Squad της Rocksteady και συζητήστε για το Gotham Knights στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 22) 23/08/2020 13:56
Ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε την ιστορία του κάθε χαρακτήρα ή εάν διαλέγουμε έναν και ολοκληρώνουμε το παιχνίδι, σωστά; Και λογικά ο κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του σετ ικανοτήτων.
Notification