Φήμες για το Death Stranding 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Φήμες για το Death Stranding 2

Φήμες για το Death Stranding 2

Ο Kojima το επιβεβαίωσε με σχόλιο προς τον Norman Reedus. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/6/20] Ο Ιάπωνας game designer Kojima ανέβασε tweet που παραπέμπει στο ότι μπορεί να έχουμε Death Stranding 2.

Στο νέο tweet του λέει: "Δείτε πως σχεδιάζω τον νέο τίτλο. Πρώτα συζητάμε το σκηνικό κάθε χαρακτήρα, το background του, τον κόσμο, τα χρώματα, τα χαρακτηριστικά του, τους ρόλους, τις εικόνες, τις ιδέες και έχουμε επικοινωνία μέσω email". Το τεράστιο μωρό (BB) στη μέση της φωτογραφίας σίγουρα παραπέμπει για ένα ακόμη Death Stranding.

Σύμφωνα με το ResetEra, η παρακάτω εικόνα έχει ως υποσημείωση το όνομα "Bridges", κάτι που μας παραπέμπει στον Sam Bridges, πρωταγωνιστή  του πρώτου μέρους. Το όχημα που βλέπουμε μοιάζει με διαστημόπλοιο και αναφέρει τις λέξεις "Landing Ship". Άραγε το Death Stranding 2 θα διεξαχθεί στο διάστημα;

death stranding 2 600x480

[UPDATE: 29/8/21 - Υπό συζήτηση] Ο Norman Reedus, πρωταγωνιστής στα Death Stranding και The Walking Dead, επιβεβαίωσε ότι ένα sequel για το Death Stranding βρίσκεται σε συζητήσεις, σε συνέντευξη που έδωσε σε Πορτογαλικό μέσο. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Πιστεύω ότι θα έχουμε και ένα δεύτερο Death Stranding".

[UPDATE 2: 20/5/22 - Αναπτύσσεται σύμφωνα με τον Norman Reedus] Ο Norman Reedus δήλωσε ότι η Kojima Productions αναπτύσσει το Death Stranding 2. Η δήλωση αυτή είναι πολύ σημαντική, αφού προέρχεται από έναν στενό συνεργάτη του Hideo Kojima, που συμμετείχε στο πρώτο.

Σε συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά "Μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος".

[UPDATE 3: 21/5/22 - Ο Kojima το επιβεβαίωσε με σχόλιο προς τον Norman Reedus] Σε συνέχεια του σχολίου του Norman Reedus ότι ξεκίνησε η ανάπτυξη του Death Stranding 2, ο Ιάπωνας game designer Hideo Kojima, του απάντησε δημόσια μέσω Twitter: "Πήγαινε στο προσωπικό σου δωμάτιο φίλε". Παράλληλα, ανέβασε φωτογραφίες τους. Φυσικά δεν διέψευσε κάτι, άρα η ανάπτυξη του Death Stranding 2...επιβεβαιώνεται!

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε για το Death Stranding 2 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 28/06/2020 22:55
Δε νομίζω ότι θα κακόπεφτε σε κανέναν ένα δεύτερο μέρος. Αυτό που με ιντριγκάρει, είναι τι ιδέα έχει κατά νου να χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά ο Ιάπωνας.
Notification