Assassin's Creed Valhalla

Hot
Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla

Νέο podcast στο Spotify. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/4/20] Κατά την διάρκεια του livestream της στο Twitch, η Ubisoft αποκάλυψε ότι το νέο Assassin's Creed θα διεξάγεται τελικά στην εποχή των Βίκινγκς! Αυτό μας δείχνει το artwork που σχεδίασε live ο γραφίστας του παιχνιδιού.

Ο Boss Logic, που ανέλαβε τη live παρουσίαση η οποία κράτησε ένα οκτάωρο (15:00-23:00) έχει εργαστεί προηγουμένως στις ταινίες Marvel's The Avengers και από ότι όλα δείχνουν το teaser θα διαρκέσει αρκετή ώρα αφού ο ίδιος εργάζεται με αργούς ρυθμούς πάνω στην γραφιστική απεικόνιση.

Παρακολούθησε το Assassin’s Creed: Teaser | LIVE with BossLogic από τον χρήστη Ubisoft στο www.twitch.tv

Τις τελευταίες ώρες κατοχυρώθηκε το domain Assassin's Creed Valhalla (assassinscreedvalhalla.com) και με την λήξη του livestream η Ubisoft αποκάλυψε ότι αυτή θα είναι και η τελική ονομασία της νέας έκδοσης του παιχνιδιού. Τέλος, αύριο 30 Απριλίου στις 18:00, η Ubisoft θα παρουσιάσει το πρώτο τρέιλερ του νέου Assassin's Creed. 

[UPDATE: 30/4/20 - Η Ubisoft Montreal ευχαριστεί 14 ομάδες ανάπτυξης που βοήθησαν στον νέο τίτλο] Η Ubisoft Montreal, ως βασική ομάδα ανάπτυξης συνεργάστηκε με ακόμα 14 ομάδες, για να φέρουν συλλογικά σε πέρας την μεταφορά της σειράς Assassin's Creed στον κόσμο των Βίκινγκς.

Η Ubisoft δεν έχει μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν, όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως σύμφωνα με φήμες βασισμένες σε διαρροή, ενδέχεται να πρόκειται για έναν cross-generation τίτλο, που θα έρθει και στην τρέχουσα αλλά και την επόμενη γενιά κονσόλων, όπως έγινε με το Assassin's Creed IV: Black Flag το 2013. 

Σήμερα στις 18:00, η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του νέου Assassin's Creed, δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 2: 30/4/20 - Η ιστορία του Assassin’s Creed Valhalla θα συνεχίζει εκείνη του DLC The Fate of Atlantis] Αν και το νέο Asssassin’s Creed θα εξελίσσεται Βόρεια, η ιστορία του αποτελεί συνέχεια του δεύτερου DLC The Fate of Atlantis από το Assassin’s Creed Odyssey.

Η narrative designer Derby McDevitt δήλωσε ότι: "Συνεχίζουμε την ιστορία της Layla. Έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες νέες προσεγγίσεις στην ιστορία που αφορά το παρόν και είμαστε ενθουσιασμένοι με το να τις δει ο κόσμος. Είναι κάτι που ήθελα να δω εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους είχαμε την ιδέα που μπορούσε να υλοποιηθεί με κάποιον τρόπο, για τον οποίο δεν θα δώσω πληροφορίες. Αλλά σίγουρα συνεχίσαμε την ιστορία της Layla. Αυτό δεν έχει αλλάξει."

Στο Assassin’s Creed Valhalla θα μπορείτε να παίξετε είτε ως άντρας είτε ως γυναίκα. Ανεξάρτητα με το τι θα διαλέξετε ο χαρακτήρας σας θα ονομάζετε Eivor. Ο/Η Eivor περιγράφετε ως ένας/μία "άγριος/άγρια Viking επιδρομέας που μεγάλωσε με ιστορίες για τη μάχη και τη δόξα". Ο χαρακτήρας σας ηγείται μίας ομάδας Σκανδιναβών που απομακρύνθηκαν από τη Νορβηγία λόγω των "ατελείωτων πολέμων και των μειωμένων πόρων κατά τη διάρκεια του ένατου αιώνα μ.Χ." Το ταξίδι σας θα σας μεταφέρει Από τη Βόρεια Θάλασσα μέχρι την Αγγλία, όπου θα "χαράξετε ένα νέο μέλλον για τη φυλή σας". Ο creative director Ashraf Ismail δήλωσε ότι "με το να βρίσκονται στη θέση του/της Eivor που είναι και Viking επιδρομέας και ηγέτης μίας ομάδας, οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που θα προκύψουν για την καθιέρωση μίας νέας πατρίδας κατά τη διάρκεια της πάλης για τον έλεγχο της Αγγλίας".

Η Ubisoft υπόσχεται ότι οι μάχες θα περιλαμβάνουν στοιχεία από το πολεμικό στιλ των Vikings και θα παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο σύστημα που θα περιέχει dual-wielding και μία μεγάλη ποικιλία σε εχθρούς.

Όπως και στα τελευταία games της σειράς, το Assassin’s Creed Valhalla θα διαθέτει season pass που θα σας παρέχει την πρόσβαση σε ένα DLC πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι το νέο Action RPG της Ubisoft θα έχει τέσσερις εκδόσεις με τις ονομασίες Standard, Gold, Ultimate και Collector's Edition. Προς το παρόν είναι όλες διαθέσιμες για προπαραγγελία εκτός από την Collector's Edition.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι τo Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One, PS4, PS5, Stadia και PC, στο οποίο θα είναι exclusive του Epic Games Store και της υπηρεσίας Uplay. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο κάπου μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων του 2020.

[UPDATE 3: 30/4/20 - Το πρώτο gameplay βίντεο θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα.] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα δείξουν περισσότερο από τη δράση του νέου Assassin’s Creed την επόμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft Inside Xbox.

To gameplay βίντεο θα είναι μέρος της παρουσίασης των Xbox Sieres X games. Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft δημοσίευσε στο Twitter ότι η Inside Xbox θα λάβει χώρα την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 6 μ.μ. Ο επίσημος λογαριασμός της Ubisoft Nordic κάνοντας retweet τη δημοσίευση της Microsoft ανακοίνωσε ότι θα πάρει και αυτή μέρος στο event όπου θα δείξουν το πρώτο gameplay τρέιλερ για το Assassin’s Creed Valhalla.

[UPDATE 4: 30/4/20 - To Valhalla δεν θα έχει το παραδοσιακό σύστημα των levels] Μετά την αλλαγή που έφερε το Assassin’s Creed Origins και το sequel του Odyssey προσθέτοντας έντονα το στοιχείο του RPG στη σειρά, η συνταγή του gameplay αλλάζει και πάλι. Ο creative director του Valhalla Ashraf Ismail εξήγησε ότι πλέον η προτεραιότητα δίνεται στη δύναμη και όχι στα levels, τα οποία στο παρελθόν αφορούσαν τα skills που ξεκλειδώνατε και το equipment που μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Game Informer ο creative director πρόσθεσε: "Ως μέρος της πρόσφατης προσπάθειάς μας όσον αφορά τα RPG στοιχεία και την πρόοδο, θα μπορούσα να πω ότι πλέον αφορά λιγότερο τα levels και περισσότερο την αίσθηση της δύναμης. Με βάση τα skills που θα έχετε, θα λαμβάνετε και την αντίστοιχη δύναμη. Έτσι βλέπουμε τον μηχανισμό σε αυτόν τον κόσμο, στην πραγματικότητα αφορά τις ικανότητές σας και το τι μπορείτε να κάνετε."

Επιπλέον, προσθέτει ότι θα υπάρχει και πάλι ένας αριθμός που θα δείχνει την αξία της δύναμης, αλλά δεν θα επηρεάζεται έτσι όπως συμβαίνει στα δύο προηγούμενα games της σειράς. Το Valhalla θα σας επιτρέπει να διαμορφώνετε τον τρόπο που παίζετε με τη βοήθεια ενός μεγάλου skill tree. Ο Ashraf Ismail δήλωσε ότι με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες θα "απολαύσουν την εμπειρία του παιχνιδιού όπως θέλουν. Στα πλαίσια της προόδου του RPG."

assassins creed valhalla screenshot 8

assassins creed valhalla screenshot 7

assassins creed valhalla screenshot 6

assassins creed valhalla screenshot 5

assassins creed valhalla screenshot 4

assassins creed valhalla screenshot 3

assassins creed valhalla screenshot 2

assassins creed valhalla screenshot 1

[UPDATE 5: 5/5/20 - Θα μπορείτε να επισκεφτείτε το Stonehenge] Ο creative director της Ubisoft, Ashraf Ismail επιβεβαίωσε την δυνατότητα να επισκεφτείτε τo Stonehenge, μέσω απάντησης του σε χρήστη του Twitter.

To Stonehenge είναι δυτικά του Amesbury, αποτελεί μνημείο αρχαίου πολιτισμού το οποίο πιστεύεται ότι κατασκευάστηκε περίπου το 3000-2000 π.Χ. Πλέον έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμια κληρονομιά και προστατεύεται από τον νόμο.

Στο Assassin's Creed Valhalla θα μπορείτε να επισκεφτείτε τα τέσσερα βασίλεια της Αγγλίας όπως και κάποια τμήματα της Νορβηγίας. 

[UPDATE 6: 12/5/20 – H Ubisoft συνεργάζεται με τον συνθέτη της σειράς των Vikings] Το Assassin's Creed Valhalla όπως γνωρίζουμε πλέον όλοι θα διαδραματίζεται στην Vikings εποχή.

H Ubisoft για αυτό το λόγο αποφάσισε για την μουσική επένδυση του Assassin's Creed Valhalla να συνεργαστεί με τον συνθέτη της τηλεοπτικής σειράς Vikings, Einar Selvik.

Το γερμανικό Ubisoft store επισημαίνει ότι ο Einar Sevlik θα βοηθήσει στην σύνθεση. Ο Selvik είναι γνωστός για την σύνθεση της μουσικής στην τηλεοπτική σειρά Vikings, όπου εργάστηκε σε διάφορους ρόλους στο μουσικό παράρτημα της σειράς από το 2014 έως το 2019.

[UPDATE 7: 18/5/20 - Διπλωματία ανάμεσα σε εχθρικές παρατάξεις] Το Assassin's Creed Valhalla θα έχει διπλωματία ανάμεσα σε εχθρικές παρατάξεις.

Πέρα από το σύστημα μάχης και τα στοιχεία RPG, η Ubisoft σκοπεύει να προσθέσει στο Assassin's Creed Valhalla και στοιχεία διπλωματίας. Το γεγονός αυτό αποκάλυψε ο Ashraf Ismail, Creative Director του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα έχει οικισμούς, οι οποίοι θα λειτουργούν ως βάση. Ο στόχος των οικισμών σας θα είναι η ειρήνη και για να την πετύχετε θα πρέπει να κανονίσετε συμμαχίες. Θα μπορείτε για παράδειγμα να διαπραγματευτείτε με έναν εχθρό σας για να επιλύσετε ένα ζήτημα.

Ο Ashraf Ismail τόνισε ακόμη ότι ιστορικά είναι αναληθές το γεγονός ότι κάποιοι νομίζουν πως οι Βίκινγκς έκαναν μόνο επίθεση, λέγοντας ότι οι ιστορικοί έχουν αποδείξει πωως είχαν την τάση να προσαρμόζονται και σε άλλες κουλτούρες. Με απλά λόγια, θεωρεί ότι η προσέγγισή τους κατά την εισβολή τους στην Αγγλία ήταν η συμβίωση με τους λαούς της Βρετανίας.

[UPDATE 8: 19/5/20 –Νέο σύστημα progression και επιλογή μη χρήση βίας στο gameplay] Ο creative director του Assassin's Creed: Valhalla, Ashraf Ismail, σε συνέντευξη του στο Kotaku δήλωσε ότι θα υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα progression καθώς και η επιλογή "social stealth" στο gameplay.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση του Ashraf Ismail: "Έχουμε αλλάξει το progression στο Assassin's Creed: Valhalla. Επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο power το οποίο ο παίκτης το κερδίζει μέσα από την απόκτηση skills. Θέλαμε να αποφύγουμε τα "progressions walls" που μπορούν να συναντήσουν οι παίκτες για αυτό μειώσαμε και το grinding για το leveling. Θέλουμε οι παίκτες να μπορούν να εξερευνήσουν το χάρτη ελεύθερα χωρίς να μένουν πολύ πίσω. Επιπλέον, θα υπάρχει και η επιλογή μη χρήση βίας στο gameplay. Για παράδειγμα θα υπάρχει η επιλογή οι παίκτες να διαπραγματευτούν με διάφορες πολιτικές συζητήσεις για να λύσουν κάποια ζητήματα. Τέλος, η κεντρική ιδέα μας είναι ότι θέλουμε οι παίκτες να ξεκινάνε από το καταφύγιο και να ξεκινούν την εξερεύνηση του κόσμου από εκεί".

[UPDATE 9 - 23/5/20 - Τo Action RPG θα έχει Viking rap battles] H Ubisoft μίλησε για κάποια από τα minigames που θα συμπεριλαμβάνονται στο καινούριο Assassin’s Creed και εκτός από το κυνήγι, το ψάρεμα και το ποτό θα μπορείτε να πάρετε μέρος και σε Νορβηγικά rap batlles.

Η περιγραφή λέει τα εξής: "Πλεύστε στην παγωμένη Βόρεια Θάλασσα για να ανακαλύψετε και να κατακτήσετε τα κατεστραμμένα βασίλεια της Αγγλίας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψάρεμα, τα ζάρια, το ποτό και τα drinking games ή πάρτε μέρος σε παραδοσιακούς Νορβηγικούς διαγωνισμούς όπως είναι το flyting- ή αλλίως όπως είναι καλύτερα γνωστό, το να καταστρέφετε λεκτικά αντιπάλους μέσω της τέχνης του Viking rap battle."

Σύμφωνα με το Vintage News: "Το flyting είναι το όνομα από μία τελετουργική, ποιητική ανταλλαγή προσβολών, η οποία εξασκήθηκε κυρίως μεταξύ του 5ου και 16ου αιώνα. Η λέξη προέρχεται από την παλαιά Αγγλική λέξη flītan, η οποία σημαίνει «φιλονικία» (που και αυτή προέρχεται από την παλαιά Νορβηγική λέξη flyta που σημαίνει «πρόκληση»). Αντίστοιχα με το σημερινό rap battle, η αρχαία ανταλλαγή flyting μπορούσε συχνά να γίνει προκλητική και να συμπεριλαμβάνει κατηγορίες για δειλία και σεξουαλική διαστροφή."

Σύμφωνα με τον creative director Ashraf Ismail το flyting θα δουλεύει όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

[UPDATE 10: 13/7/20 - Θα μπορείτε να κάνετε σχέσεις και one-night-stands] Στο Assassin’s Creed Valhalla θα μπορείτε να κάνετε πολλές σχέσεις, όμως αυτή την φορά έχουν επεκταθεί ώστε να μπορείτε να είστε με κάποιον για πολύ καιρό.

Ο Darby McDevitt, narrative director του παιχνιδιού, εξήγησε ότι αυτή την φορά θα μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμη σχέση με κάποιον και παράλληλα να έχετε κάποιες μικρότερες αν το επιθυμείτε. Όπως δήλωσε και ο ίδιος: “Υπάρχουν μερικές ευκαιρίες για one-night-stands και έχουν την πλάκα τους, όμως αν θέλετε κάτι πιο μακροπρόθεσμο, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Λίγο από όλα. Μπορείτε να είστε μονόγαμος, ελεύθερος, να είστε σε σχέση με κάποιον ή να έχετε πολλές εφήμερες περιπέτειες.”

Το romance υπήρχε και στο Assassin’s Creed Odyssey, όμως είχαν χαρακτηριστεί ως βεβιασμένο και κωμικό. Μπορούσατε με μερικές επιλογές να πάτε μια βόλτα στο κρεβάτι και μετά να μην ξαναμιλήσετε ποτέ. Στο Assassin’s Creed Valhalla παίζετε ως ο/η Eivor, είστε ελεύθερος και μπορείτε να κάνετε τόσο ομοφυλόφιλες όσο και ετερόφυλες σχέσεις.

Το Assassin’s Creed Valhalla δεν θα έχει τον ίδιο τύπο quests με τα Origins και Odyssey
Η ιστορία που αφηγείται το Assassin’s Creed Valhalla αφορά τις επιδρομές των Vikings στο νησί της Αγγλίας, στην αναζήτησή τους για πιο εύφορη γη. Αυτός είναι και ο λόγος που τα κλασικά quests δεν θα δούλευαν με τον/την Eivor. Ο narrative director Darby McDevitt εξήγησε ότι η κύρια ιστορία θα είναι πολύ μεγάλη και πιο “σκηνοθετημένη”, όμως οι παίκτες θα πρέπει να ανακαλύψουν όλα τα άλλα μόνοι τους.

Ο McDevitt πρόσθεσε ότι δεν θα έβγαζε νόημα ο επιδρομέας να παίρνει side quests από τους ντόπιους. Ο/Η Eivor, όπως επεσήμανε ο McDevitt, πρέπει να κάνει πολλά ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ντόπιων και να αλλάξει τον τρόπο που αυτοί βλέπουν τους Vikings. Όσον αφορά το δευτερεύον περιεχόμενο (side quests κλπ), ο McDevitt δεν απάντησε ξεκάθαρα, όμως είπε ότι θα πρέπει να ψάξετε για αυτά σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού. 

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

[UPDATE 11: 6/10/20 - Νέο podcast στο Spotify] To podcast το οποίο θα ονομάζεται Echoes of Valhalla θα περιλαμβάνει πέντε επεισόδια στο Spotify και είναι ήδη διαθέσιμο.

Στο συγκεκριμένο επίσημο podcast του Assassin's Creed Valhalla θα έρθετε σε επαφή με τον κόσμο των Vikings λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Στο documentary θα αναπαράγονται σκηνές της Σκανδιναβικής ιστορίας από ιστορικούς και κωμικούς. Κάθε επεισόδιο θα επικεντρώνεται σε διαφορετικό κομμάτι της ζωής των Vikings όπως στοιχεία για την καθημερινότητά τους και τις στρατηγικές που ακολουθούσαν στον πόλεμο.

Το podcast θα είναι exclusive στο Spotify και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το ακούσετε σε podcasts της Apple ή στο Pocket Casts.

Η λίστα με τα επεισόδια είναι η εξής:
Επεισόδιο 1 : The Sons of the Great North (16 λεπτά)
Επεισόδιο 2 : Dragon of the Seas (15 λεπτά)
Επεισόδιο 3 : Thor’s Hammer (16 λεπτά)
Επεισόδιο 4 : Birth of an Empire (16 λεπτά)
Επεισόδιο 5 : the Dawn of a New Era (16 λεπτά)

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα επεισόδια στο μέλλον, αλλά μπορείτε στο Spotify να ακούσετε επτά τραγούδια μέσω του Valhalla EP.

To Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και στις 19 Νοεμβρίου για PS5.

Διαβάστε περισσότερα για την Collector's Edition του Assassin's Creed Valhalla.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Odyssey που έγραψε η Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το Assassin's Creed Valhalla στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Diamond13 (Level 1) 02/01/2020 14:12
Θα βρίσκεις και το Mjölnir;; Λογικά θα κυκλοφορήσει και για PC την ίδια περίοδο έτσι;
#2 Efane (Level 24) 29/04/2020 15:32
Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο γιατί θέλω να πάρω το Odyssey σε χαμηλή τιμή με ολα τα dlc του. Θα μας τα πάρουν όλα ;-)
#3 Jaded (Level 14) 30/04/2020 01:29
Σωστή επιλογή το σκηνικό με Βίκινγκς.Το God of war βγήκε εξαιρετικό και το ίδιο περιμένουμε και εδώ.Νορβηγική μυθολογία FTW!
#4 ViKouk (Level 21) 30/04/2020 22:26
Quoting Diamond13:
Θα βρίσκεις και το Mjölnir;; Λογικά θα κυκλοφορήσει και για PC την ίδια περίοδο έτσι;

Προς το παρόν για όλες τις πλατφόρμες έχει δοθεί η ίδια περίοδος κυκλοφορίας, οπότε μάλλον ναι.
#5 Spacecruiser (Level 2) 01/05/2020 01:57
Πλήρως απογοήτευση με τα settings
Όχι δεν μπαίνω στο τρυπάκι του φανατικού AC fanboy των πρώτων παιχνιδιών που λέει "Δεν είναι AC αυτό"
Μιλάω στο γεγονός ότι κάνει μια λανθασμένη παρουσίαση των Βίκινγκς
-Ότι οι πολιτισμένοι Ρωμιοιποιμένοι Αγγλοσάξονες είναι οι κακοί που απλά ζούσαν την ζωή τους στο νησί.
- Ότι δεν είναι βάρβαροι.
-Ότι δεν κάνουν Raids αλλά προστατεύουν τις περιοιχές αυτές.
-Αλλά όταν κάνουν raids δεν σφάζουν γυναικόπαιδα. ?????
Το 860 μ.χ ακόμα και στο Αιγαίο φτάσανε και λεηλατίσαν τις πεδιάδες έξω από την Κωνσταντινούπολ η (και σε μέρη της Ελλάδας)
Προς τι τέτοια μυθοπλασία και αλλοίωση των Βίκινγκς? Φοβούνται στην Ubisoft οτί αν είσαι ο κακός της Ιστορίας δεν πουλάει? 'Η η SJW ατζέντα τους που έχουν χρόνια πάει αντίθετα με την φύση των Βίκινγκς?
Σε λίγο θα τα βλέπουμε στο sci-fi.
#6 BlackYetti (Level 4) 18/05/2020 03:30
Περιμένω πως και πως να βγει. Άντε να μας πουν και ημερομηνία για το πότε θα βγει.
#7 BlackYetti (Level 4) 18/05/2020 03:30
Περιμένω πως και πως να βγει. Άντε να μας πουν και ημερομηνία για το πότε θα βγει.
#8 -1 ashbringer0891 (Level 4) 07/10/2020 07:44
Έχοντας δεί και ολόκληρη την εξαιρετική σειρά vikings αλλά και ένα σωρό ντοκιμαντέρ πιστεύω πως είμαι αρκετά έτοιμος για αυτό .
Notification