Dying Light 2: Stay Human: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
5
Dying Light 2: Stay Human: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Dying Light 2: Stay Human: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Νέα μεγάλη καθυστέρηση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/19] Το Dying Light 2 έρχεται την άνοιξη του 2020 για PC, PS4 και Xbox One. Στην E3 2019, η Microsoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο open-world zombie kill-em-up. 

Το Dying Light 2 λαμβάνει χώρα στο The City, και ο πρωταγωνιστής μας ονομάζεται Aiden. Τα γεγονότα του διαδραματίζονται 15 χρόνια μετά από αυτά του πρώτου τίτλου. Για άλλη μια φορά θα πρέπει να επιβιώσετε στην πόλη με παρκούρ και τεχνοτροπίες.

[UPDATE: 20/1/20 - Καθυστέρηση στην περίοδο κυκλοφορίας] Η Techland ανακοίνωσε ότι το Dying Light 2 δεν θα κυκλοφορήσει φέτος την Άνοιξη. Ο διευθύνων σύμβουλος της ετιαρείας, Pawel Marchewka, δήλωλσε χαρακτηριστικά: "Στοχεύαμε σε μια κυκλοφορία μέσα στην Άνοιξη του 2020, αλλά δυστυχώς θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο ανάπτυξης για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για το παιχνίδι. Όταν θα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας νέες πληροφορίες τους προσεχείς μήνες, τότε θα επανέλθουμε. Ζητούμε συγγνώμη για την δυσάρεστη αυτή είδηση. Η προτεραιότητά μας είναι να σας δώσουμε μια εμπειρία υψηλών στάνταρ και να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες μας.

[UPDATE 2: 18/3/21 - Υπόσχεση για εντός του 2021] Η Techland ανήρτησε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο οι developers της υποσχέθηκαν ότι το Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει εντός του 2021.

Το βίντεο διαρκεί μόλις δυόμιση λεπτά και έχει κωμικό χαρακτήρα, μιας και οι developers διαβάζουν μηνύματα που τους έστειλαν fans της σειράς μέσα από διάφορα social media. Τα μηνύματα δεν είναι καθόλου κολακευτικά, μιας και οι gamers ανυπομονούν να παίξουν το παιχνίδι μέσα στο τρέχον έτος.

[UPDATE 3: 25/5/21 - Φήμη για livestream μέσα στην εβδομάδα] Σύμφωνα με το νέο teaser της Techland, θα δούμε ένα livestream, πιθανόν με gameplay video, μέσα στην εβδομάδα. Το livestream αναμένεται να λάβει χώρα αυτή την Πέμπτη στις 22:00, στο Twitch και το παρακάτω κανάλι στο YouTube. Σε αυτό ίσως μάθουμε και για μία ακριβή περίοδο ή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το teaser λέει συγκεκριμένα: "Θυμάσαι Harran; Ποιος θα ξεχνούσε; Αλλά η πόλη είναι το καταφύγιό μας τώρα και χρειάζεται την βοήθειά σου. Υπάρχουν τόσα που πρέπει να ξέρεις και λίγος χρόνος, αλλά αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να πέσουν σε λάθος χέρια. Βρες ένα ασφαλές μέρος και παίξε αυτό το μήνυμα. Είσαι η τελευταία μας ελπίδα για επιβίωση. "

Δείτε το teaser παρακάτω.

[22:06] Κατά την διάρκεια του livestream, στο οποίο οι παρουσιαστές μίλησαν έχοντας γύρω τους σκηνικό από το Dying ight 2, ο Thomas Gerbaud, Director του παιχνιδιού, μίλησε για το σενάριο, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Villedor. Ως συνήθως, η ανθρωπότητα θα πρέπει να αμυνθεί ενάντια σε τερατόμορφα ζόμπι. Στη συνέχεια, ο Piotr Szymanek, Narrative Director, μίλησε για τον Aiden Caldwell, τον κεντρικό χαρακτήρα, ο οποίος είναι ο εκλεκτός και καλείται να γίνεται ο σωτήρας. Τα τέρατα το βράδυ θα δυναμώνουν, όπως και στο πρώτο παιχνίδι.

[22:12] Η Techland διοργανώνει διαγωνισμό για τους fans στο Dyinglightgame.com/contest. Ανάμεσα στα δώρα συγκαταλέγεται και η Platinum Edition, η οποία περιλαμβάνει όλο το μέχρι τώρα περιεχόμενο του παιχνιδιού. Η Techland παρουσίασε επίσης ένα νέο gameplay trailer του Dying Light. Θα ζείτε στο τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας. Θα κληθείτε να επιλέξετε faction (φατρία) με την οποία θα συμμαχήσετε. Όλες θα έχουν πρόβλημα τα βράδια, όταν τα ζόμπι θα μεταλλάσσονται.

[22:23] Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα resources σας έξυπνα ώστε να μην ξεμείνετε από πυρομαχικά. Ως προς την melee μάχη, θα έχετε κάποια πολύ badass βαριά όπλα, τα οποία θα ακρωτηριάζουν τους εχθρούς σας. Στο βίντεο θα δείτε να κόβονται κεφάλια και χέρια και τον ήρωά σας να χρησιμοποιεί μέχρι και κλωτσιές. Υπάρχει επίσης κι ένα tease περί μεταμόρφωσής σας, καθώς το βίντεο μας προτρέπει να "μείνουμε άνθρωποι".

O Adrian Ciszewski, παραγωγός του δημιουργικού τμήματος του Dying Light 2, δήλωσε ότι για όσα συμβαίνουν με τα ζόμπι, ορισμένοι NPCs θα κατηγορήσουν την επιστήμη ή άλλοι την θρησκεία. O Michal Dudziak, Game Director του παιχνιδιού, είπε ότι θα υπάρχουν τριών ειδών αποφάσεις. Στις βασικές αποστολές, στα quests και στο σύστημα City Alignment. Αν για παράδειγμα επισκευάσετε τον ηλεκτρισμό μιας πόλης θα μπορείτε να επιλέξετε και την φατρία που θα ζήσει στην επιχείρηση ηλεκτρισμού. Οι αποφάσεις σας θα επηρεάζουν το σενάριο και αν παίζετε Co-op (2-4 παίκτες), τότε οι επιλογές σας θα αλλάξουν την συμπεριφορά των φατριών απέναντί σας. Το σενάριο θα διεξάγεται το 2025, μετά από μια χημική καταστροφή. Τέλος, οι κινήσεις του parkour στο Dying Light 2 θα είναι διπλάσιες από το πρώτο μέρος.

[22:27] Ημερομηνία κυκλοφορίας: Η Techland ανακοίνωσε ότι το Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. 

[UPDATE 4: 14/9/21 - Παρουσίαση συλλεκτικής και αναβολή κυκλοφορίας] Η Techland ανακοίνωσε ότι το Dying Light 2 Stay Human θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022. Προηγουμένως είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021, οπότε η καθυστέρηση είναι περίπου στους δύο μήνες.

Εξηγώντας την καθυστέρηση, η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης είπε ότι το Dying Light 2 ολοκληρώθηκε και η ομάδα τώρα το δοκιμάζει. Ωστόσο, λόγω της φιλόδοξης φύσης του παιχνιδιού, η εταιρία ανάπτυξης διαπίστωσε ότι χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθεί στη βελτιστοποίησή του για να καταφέρει να "φέρει το παιχνίδι στο επίπεδο που οραματίζεται". Η εταιρία δηλώνει: "Λυπούμαστε που θα σας κάνουμε όλους να περιμένετε λίγο περισσότερο. Αλλά θέλουμε το παιχνίδι να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες σας κατά την κυκλοφορία και δεν θέλουμε να κάνουμε συμβιβασμούς σε αυτό". Τέλος, η Techland δήλωσε ότι θα προσκαλέσει τους δημιουργούς και τον Τύπο να παίξουν το παιχνίδι και να μοιραστούν τις σκέψεις τους σύντομα. Ακόμη ανακοίνωσε πως θα έχει “κάποια συναρπαστικά νέα” να αποκαλύψει μέσα στο μήνα.

Ο Φεβρουάριος του 2022 αναμένεται να έχει δυνατές κυκλοφορίες καθώς το Dying Light 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ίδιο μήνα με τα Horizon: Forbidden West, The Saints Row reboot, The King of Fighters XVκαι το Sifu. Για τον ίδιο μήνα είναι προγραμματισμένη και η κυκλοφορία του Witch Queen expansion για το Destiny 2.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού. Δείτε τι περιέχει η Collector's Edition.

Το Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Dying Light 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 22) 18/03/2021 01:08
Καθυστέρισε ήδη αρκετά. Μακάρι να έρθει φέτος. Το προηγούμενο ήταν πολύ καλό και μου το είχαν κάνει δώρο :)
#2 ashbringer (Level 25) 18/03/2021 08:19
Είναι απο τους πιο πολυαναμενόμενο υς τίτλους για το 2021 .Μακάρι να βγεί σύντομα.
Notification