Η Epic Games έκανε μήνυση σε πρώην developer
Hot
Η Epic Games έκανε μήνυση σε πρώην developer
Πληροφορίες
Γιατί αποκάλυψε το meteor event.
Η Epic Games έκανε μήνυση σε πρώην developer της ο οποίος παραβίασε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας καθότι αποκάλυψε δημόσια λεπτομέρειες για το Meteor event, κοινώς την έκπληξη που ετοιμάστηκε πρόσφατα και αφορούσε την πτώση μετεωρίτη.
Ο Thomas Hannah ήταν Quality Assurance tester που είχε πρόσβαση σε αποκλειστικές πληροφορίες που αφορούσαν μελλοντικά events της εταιρείας. Η αγωγή αναφέρει ότι μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες με τον Adam DiMarco, ο οποίος έκανε διαρροή πληροφοριών τρεις εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Hannah από την Epic Games. Η διαρροή αναρτήθηκε στο Reddit αλλά πλέον έχει κατέβει. Έλεγε ότι ο μετεωρίτης θα χτυπήσει το Dusty Depot και ότι το Fortnite θα έχει superhero themes.
Ο Hannah αρνείται τις κατηγορίες της Epic Games και λέει ότι ενώ ο DiMarco συνομίλησε μαζί του, μετά έκανε απλά υποθέσεις με βάση τις απαντήσεις που του έδωσε. Η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.
Δείτε τους ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιούν πανηγυρισμούς από το Fortnite.
Διαβάστε το review του Fortnite και για το συμβάν όπου δεν μπορείτε να παίξετε με το ίδιο account στο Switch εάν είχατε παίξει στο PS4. Συζητήστε εκτενώς για το Battle Royale της Epic Games στο σχετικό forum topic.
Ελάτε να παίξουμε παρέα το Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.
