Assassin's Creed Odyssey gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Assassin's Creed Odyssey gameplay videos

Assassin's Creed Odyssey gameplay videos

Το κυνήγι της Μέδουσας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/18] Η Ubisoft έκανε το θέλημα πολλών Ελλήνων gamers πραγματικότητα καθώς θα μεταφέρει την δημοφιλή σειρά Assassin's Creed για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στην E3 2018 παρουσίασε gameplay από το Assassin's Creed Odyssey. Δείτε το σχετικό gameplay video σε 4Κ ανάλυση, το οποίο διεξάγεται στη Μύκονο.

Στην αρχή του βίντεο η Κασσάνδρα μιλάει με τον Βαρνάβα και στη συνέχεια καβαλάει ένα άλογο. Αν προσέξετε το voice acting θα δείτε ότι οι προφορές των ηθοποιών έχουν μια ελληνική χροιά, τουλάχιστον ορισμένες από αυτές. Μοιάζουν δηλαδή σαν να ακούγονται από Έλληνες ηθοποιούς. Το παιχνίδι διαθέτει RPG στοιχεία καθώς θα διαλέγετε skills ανάμεσα στα skill trees Hunter, Warrior και Assassin. Θα αποκτάτε διαρκώς καλύτερα όπλα και armor τα οποία θα σας βοηθούν στη μάχη.

Το σενάριο του παιχνιδιού διεξάγεται κατά την περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου, όπου η Αθήνα με την Σπάρτη μονομαχούν. Το σύστημα μάχης είναι παρόμοιο με αυτό του Assassin's Creed: Origins. Στο τέλος του βίντεο υπάρχει ένα boss fight με έναν από τους ήρωες της εποχής, ενώ παρατηρούμε ακόμα και την ύπαρξη γερακιού.

[UPDATE: 4/8/18 - Οι RPG μηχανισμοί] Η Ubisoft παρουσίασε ένα νέο βίντεο με τους RPG μηχανισμούς του Assassin's Creed Odyssey.

Δείτε πως έχουν εξελιχθεί σε σχέση με το Origins.

[UPDATE 2: 5/8/18 - Οι stealth μηχανισμοί] Δείτε ένα ακόμη gameplay video του Assassin's Creed Odyssey με τους stealth μηχανισμούς του.

[UPDATE 3: 11/8/18 - Έμφαση στο combat customizationΚυκλοφόρησε νέο gameplay video του Assassin’s Creed Odyssey με το combat customization.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους developers της Ubisoft να εξηγούν διάφορα στοιχεία που έχουν να κάνουν με το gameplay του νέου Assassin’s Creed. Συγκεκριμένα αναφέρονται στο combat customization, με τα τρία skill trees που θα είναι διαθέσιμα για να δημιουργήσετε τον δικό σας Σπαρτιάτη μισθοφόρο με βάση τις προτιμήσεις σας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις αμυντικές επιλογές, αφού η απώλεια της ασπίδας που κρατούσε ο Bayek στο Origins, είναι σημαντική θεωρητικά, στην πράξη όμως θα υπάρχουν νέοι μηχανισμοί για να αποκρούετε επιθέσεις.

Οι ίδιοι εξηγούν και καθησυχάζουν τους fans της σειράς πως θα υπάρχουν φυσικά πάρα πολλοί Stealth μηχανισμοί, ενώ θα μπορείτε να τους συνδυάσετε με άλλες επιθέσεις αλλά και το παντοδύναμο Spear of Leonidas για να κατατροπώσετε έναν έναν ή και μαζικά τους εχθρούς σας. Το βίντεο τελειώνει με ένα ακόμη σπρώξιμο αλά This is Sparta!

[UPDATE 4: 17/8/18 - Ναυμαχίες] Η Ubisoft παρουσίασε το τρίτο επεισόδιο της σειράς του Assassin's Creed Odyssey gameplay, όπου οι ναυμαχίες έχουν την τιμητική τους.

Θα επιτρέπονται διάφορα upgrades σε κάθε πλοίο, όπως ο αριθμός του πληρώματος, η ενέργεια του πλοίου, upgrades στα πυρά κ.ο.κ.

[UPDATE 5: 28/8/18 - Το κυνήγι της Μέδουσας] Στο νέο βίντεο του Assassin's Creed Odyssey, η Ubisoft μας παρουσιάζει μια αποστολή που έχει να κάνει με το κυνήγι της Μέδουσας.

Στο βιντεο εμφανίζονται μέχρι και ναυμαχίες, αλλά και ghost arrows, τα οποία χτυπούν μέσα από βράχους.


Το Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα ειδήσεις για το Assassin's Creed Odyssey και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 28/08/2018 20:02
Πολύ hype για το παιχνίδι παιδιά. Το περιμένω πως και πώς.
Notification