Crash Force

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Crash Force

Crash Force

Το πρώτο Shooter/RPG από Κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης.

Η Ascanio Entertainment είναι μία Κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών, η οποία όπως όλα δείχνουν θα γίνει η πρώτη στο γειτονικό μας νησί που θα αναπτύξει video game για PC και κονσόλες και μάλιστα Space Shooter.

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο μέχρι τώρα παιχνίδι της Κύπρου είναι το Army Antz για το οποίο έχουμε ήδη γράψει review. Η Ascanio ετοιμάζει το Crash Force, έχοντας βάλει στόχο τα PC (μέσω Steam) και το Xbox One. Το παιχνίδι έγινε Greenlit και από τον Ιανουάριο διατίθεται στο Steam μέσω early access έναντι 10 ευρώ.

Στο Crash Force επιλέγετε ένα από τα τρία διαθέσιμα factions (Aquilas που βασίζονται στην ταχύτητα, Cicumas που ελέγχουν διάφορες ειδικές δυνάμεις και Clavae που είναι περισσότερο survivors) και έως και εννέα διαφορετικά hovercrafts (τέσσερα στην early access) σε τρία διαθέσιμα maps. Η ιστορία του αφορά ένα σύμπαν που βρίσκεται σε πόλεμο. Θα αντιμετωπίσετε τα απομεινάρια της Ignis Vitae, μιας μυστηριώδους δύναμης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για καλό, όσο και για κακό σκοπό, για επίθεση ή για άμυνα και η δύναμη της οποίας εξαρτάται από την ικανότητα κάθε παίκτη. "Το gameplay συνδυάζει στοιχεία από Shooter, RPG και Strategy", όπως δηλώνει ο Γιώργος Τζιάζας, ιδρυτής της Ascanio, ενώ παράλληλα προσφέρει μια multiplayer εμπειρία.

Κάθε παίκτης μπορεί να έχει διαφορετικά loadouts και abilities, επιλέγοντας το hovercraft που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού τους και στο ρόλο τους. Ανά 30 levels θα αποκτάτε έναν πόντο που ξεκλειδώνει ένα master attribute, ενώ προσθέσει έναν πόντο ability σε ένα από τα τρία skill trees. Στη μάχη τα power-ups και τα abilities παίζουν τον ρόλο τους, όπως για παράδειγμα καλύτερα πυρά, turbo κ.ο.κ. 

Το παιχνίδι θα έχει τέσσερα modes, τα ομαδικά Team Showdown, Capture the Flag και Control the Nest (που παίζονται σε 3v3, 4v4, 5v5 και 6v6), καθώς επίσης και ένα solo game, το One Man Wolfpack, για 6-12 παίκτες ανεξαρτήτως ομάδας.

Το Crash Force αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες για PC και Xbox One. Παίξτε το στο Steam early access.

Συζητήστε για το Crash Force σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/04/2017 12:21
Μπράβο τους.Κάθε ελληνική προσπάθεια χρειάζεται την υποστήριξή μας.
Notification