Steamworld Heist

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
11
Steamworld Heist

Steamworld Heist

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για PS4 και PS Vita. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/8/15] Η Image & Form Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Steamworld Heist για PC, PS4, Xbox One, Wii U, 3DS και PS Vita.

To Steamworld Heist αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο του Steamworld Dig που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 για 3DS και στην πορεία μεταφέρθηκε στα PC και στις υπόλοιπες οικιακές κονσόλες. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η νέα δημιουργία της σουηδικής εταιρείας διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχό της, καθώς μιλάμε ουσιαστικά για ένα 2D tactical Shooter. Αντιθέτως το Steamworld Dig διακρίνονταν για τον Platform/Action- Adventure χαρακτήρα του στα πρότυπα του Spelunky.

Ένα από τα νέα στοιχεία του Steamworld Heist είναι η ύπαρξη των bars, στα οποία ο Captain Piper και τα υπόλοιπα μέλη του party σας θα μπορούν να ξεκουραστούν πριν εφορμήσουν σε νέα heists. Στα bars επίσης θα έχετε την δυνατότητα να στρατολογήσετε νέα μέλη στην ομάδα σας, να αγοράσετε νέα όπλα και upgrades, αλλά και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για τις επόμενες αποστολές σας. Εν τω μεταξύ, η Image & Form Games διοργανώνει και ένα community challenge, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να ονομάσουν ένα από τα bars του παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω βίντεο.

Εσάς πώς σας φαίνεται το Steamworld Heist; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

To Steamworld Heist θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, Wii U, 3DS και PS Vita το προσεχές φθινόπωρο.

[UPDATE 1/12/15] Το Steamworld Heist, το νέο turn-based Strategy της Image & Form Games θα κυκλοφορήσει στο Nintendo eShop την προσεχή Πέμπτη.

Επιπροσθέτως, η σουηδική εταιρεία ανάπτυξης που μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει το Steamworld Dig ανακοίνωσε ότι το Steamworld Heist θα διατεθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου σε μειωμένη τιμή. Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πωλείται στα 16.99€. Από την 1η Ιανουαρίου 2016 το Steamworld Heist θα πωλείται στα 19.99€. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι από εσάς το αποκτήσουν τον Δεκέμβριο θα πάρουν εντελώς δωρεάν ένα αποκλειστικό theme για το 3DS τους. Το τελευταίο δεν θα διατεθεί πότε ξεχωριστά με βάση τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Image & Form Games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική διάρκεια του Steamworld Heist θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Steamworld Dig. Συγκεκριμένα για το πρώτο playthrough σας θα χρειαστεί να αφιερώσετε 20-25 ώρες τουλάχιστον, ενώ το μέγεθος του χάρτη θα είναι 10 φορές μεγαλύτερο. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να δούμε αν οι δηλώσεις των developers ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

[UPDATE 2: 8/12/15] H Image & Form Games έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το launch τρέιλερ του Steamworld Heist, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

H σουηδική εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσης ότι τον προσεχή Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν update του Steamworld Heist. Όσον αφορά το περιεχόμενο του δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες, καθώς η Image & Form Games αρκέστηκε στο να αναφέρει με το update θα προστεθεί language support για γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ρώσικα και ιταλικά.

Μέχρι να κυκλοφορήσει το Steamworld Heist ρίξτε επίσης μια ματιά στα πρώτα screenshots του που συνοδεύουν την gallery του άρθρου μας.

[UPDATE 3: 27/05/16] Η Image & Form Games ανακοίνωσε σήμερα πως η PS4 έκδοση του Steamworld Heist θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 8 Ιουνίου. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι το localization και η δουλειά στο QA, όπου οι developers προσπαθούν να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν στο φανατικό κοινό. 

Το Steamworld Heist θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 10 Δεκεμβρίου για 3DS. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του για PC, Xbox One και Wii U. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το σχετικό forum topic.

Διαβάστε το review του Steamworld Dig από το GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood King (Level 25) 14/08/2015 23:41
Όσο περισσότερα shooters βγαίνουν τόσο πιο βαθιά θα βάζουμε το χέρι στην τσέπη οι old school gamers.
#2 supermario644ever (Level 20) 18/12/2015 21:11
Πολύ καλό game γι'αυτούς που έχουν 3ds[must-buy τίτλος]
#3 δημπαν (Level 6) 01/06/2016 17:05
Πολύ καλό gamw για τους κατόχους 3ds αν και πιστευω πως τα ή σειρα των games γενικα στις κονσολες και στο pc αρχίζει να επαναλαμβάνετε
Notification