• Ειδήσεις
  • Trading
  • Οι 5 καλύτερες μετοχές εταιρειών Πληροφορικής και Web3 που δίνουν την καλύτερη απόδοση

Οι 5 καλύτερες μετοχές εταιρειών Πληροφορικής και Web3 που δίνουν την καλύτερη απόδοση

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι 5 καλύτερες μετοχές εταιρειών Πληροφορικής και Web3 που δίνουν την καλύτερη απόδοση

Οι 5 καλύτερες μετοχές εταιρειών Πληροφορικής και Web3 που δίνουν την καλύτερη απόδοση

Για να επενδύσετε εκεί που πρέπει το 2024!

Η βιομηχανία της Πληροφορικής είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτό το χρονικό διάστημα και με τα κρυπτονομίσματα να ανεβαίνουν μετά την έγκριση των Spot Bitcoin ETF τον Ιανουάριο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής, πλέον τα δεδομένα στις επενδύσεις έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Σήμερα, ο NASDAQ στις ΗΠΑ παρουσίασε μεγάλη άνοδο και πλέον υπάρχουν μετοχές που κατάφεραν να σημειώσουν 10% αύξηση μέσα σε μία ημέρα! Φυσικά το φαινόμενο αυτό, που κορυφώθηκε, δεν είναι καινούργιο. Για πάνω από ένα χρόνο οι μετοχές αυτές σημείωσαν αύξηση και δεν σταματούν, καθώς πλέον το 1/4 του πλανήτη έχει επενδύσει τα χρήματά του σε μετοχές (δες επίσης εδώ και εδώ)!

Η εικόνα στο σημερινό κλείσιμο του NASDAQ, 14/2 στις 23:00:

Ας δούμε αναλυτικά το Top 5 μας για αυτή την περίοδο:

1) Nvidia
Αξία μετοχής: 730 δολάρια
Market cap: 1,83 τρις δολάρια
Τελευταία εβδομάδα: 8%
Τελευταίος μήνας: 32%
Τελευταίο εξάμηνο: 67%
Τελευταίο έτος: 223%

Για την αγαπημένη εταιρεία των PC gamers δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είχε 240% άνοδο το τελευταίο έτος και στις 21/2 θα έχει ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων. Είναι σταθερή αξία επένδυσης, καθώς πρόσφατα έγινε η 4η κατά σειρά εταιρεία σε κεφαλαιοποίηση στις ΗΠΑ, προσπερνώντας την Amazon.

2) MicroStrategy
Αξία μετοχής: 763 δολάρια
Market cap: 12,9 δις δολάρια

Τελευταία εβδομάδα: 63%
Τελευταίος μήνας: 60%
Τελευταίοι 6 μήνες: 103%
Τελευταίος χρόνος: 156%

Ο Michael Saylor, συνιδρυτής της εταιρείας, είναι γνωστός από memes στα social media, ως επενδυτής του Bitcoin. Η εταιρεία του έχει σπάσει όλα τα κοντέρ κα βέβαια εξαρτάται σε ένα σημαντικό βαθμό από την άνοδο των cryptos, λόγω του ιδρυτή της! Σήμερα η μετοχή της είχε 11% αύξηση. Η MicroStrategy ασχολείται με enterprise analytics και mobility software. Κατάφερε να διαψεύσει σχεδόν όλους τους αναλυτές μετοχών με την άνοδό της. Λόγω του χαμηλού market cap σε σύγκριση με την αξία της μετοχής της είναι η κορυφαία επένδυση για αυτή την περίοδο. 

3) Super Micro Computer
Αξία μετοχής: 880 δολάρια
Market cap: 45 δις δολάρια

Τελευταία εβδομάδα: 35%
Τελευταίος μήνας: 80%
Τελευταίο εξάμηνο: 200%
Τελευταίο έτος: 900%

Η Super Micro Computer δημιουργεί AI Servers και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα του περισσότερου τεχνολογικού κόσμου. Είναι μία εταιρεία που προσφέρει οικονομικές υπηρεσίες και ειδικεύεται στην παροχή συσκευών mining για cryptos. Ιδρύθηκε το 2010, σχεδόν από το ξεκίνημα των cryptos. Έχει μία από τις μεγαλύτερες εξαρτήσεις με τα cryptos, σε σχέση με τις άλλες εταιρείες της λίστας.  Τον τελευταίο χρόνο σημείωσε μία εντυπωσιακή αύξηση, κατά 900%, αλλά οι αναλυτές τις δίνουν τεράστια απόκλιση εκτίμησης τιμής, με 160 δολάρια ως χαμηλότερη και 960 δολάρια ως υψηλότερη. 

4) Cleanspark
Αξία μετοχής: 17,4 δολάρια
Market cap: 3,54 δις δολάρια

Τελευταία εβδομάδα: 102%
Τελευταίος μήνας: 120%
Τελευταίο εξάμηνο: 177%
Τελευταίο έτος: 391%

Παρέχει ενεργειακά συστήματα ώστε οι πελάτες της να διαχειρίζονται, να κατασκευάζουν και να σχεδιάζουν renewable energy storage. Έκανε μεγάλες επενδύσεις πρόσφατα αγοράζοντας εγκαταστάσεις Bitcoin mining, άρα όσο ανεβαίνουν τα cryptos επηρεάζεται άμεσα. Θέλει την μεγαλύτερη προσοχή από την λίστα μας σε θέμα μεταβλητότητας γιατί έχει την μικρότερη κεφαλαιοποίηση από τις άλλες εταιρείες.

5) Riot Platforms
Αξία μετοχής: 17 δολάρια
Market cap: 3,64 δις δολάρια

Τελευταία εβδομάδα: 61%
Τελευταίος μήνας: 47%
Τελευταίο εξάμηνο: 25%
Τελευταίο έτος: 156%

Μία εταιρεία με υπηρεσίες IT που παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες σε εταιρείες που συμμετέχουν στο blockchain. Όσο ανεβαίνουν τα cryptos, τόσο θα ανεβαίνει και η τιμή της μετοχής της. Έχει μία αρκετά υποτιμημένη μετοχή που θα ανέβει κατακόρυφα το επόμενο διάστημα.

Που να επενδύσετε τα χρήματά σας
Μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω μετοχές και να επενδύσετε στο eToro που έχει ένα εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, πήρε το βραβείο Investor Community award από το StockBrokers, ενώ υποστηρίζει και καταθέσεις από και προς το PayPal. 

*Αποποίηση ευθύνης: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν ρίσκο. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριος. Συνιστούμε τις συναλλαγές σε έμπειρους αγοραστές. Το περιεχόμενο του άρθρου προορίζεται για γενικούς και ενημερωτικούς σκοπούς πληροφοριών και όχι για οικονομικές συμβουλές. 

Για εκτενή συζήτηση για trading, καθημερινές συμβουλές και για να δείτε αποτελέσματα μπείτε στο Facebook group Trading: Cryptos & Tech Stocks.

Συζητήστε για το Trading στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification