Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αν αρχίσαν και θόρυβοι... είναι κακό σημάδι αυτό. Δν είναι απαραίτητο πάντος ότι θα σου χαλάσει όλο το laptop επιδή είναι 6 χρονών. Αναλόγος την χρήση που του κάνεις.Δεν έχω αγοράσει σκληρό δίσκο ακόμα, το laptop έτσι και αλλιώς άχρηστο μου είναι καθώς δεν παίζω παιχνίδια και δεν το χρειάζομαι για φοιτητικές/επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε δεν βιάζομαι.
Πάντως μου την σπάει τα νεύρα όπως μου προτείνουν γνωστοί μου να αγοράσω σκληρό δίσκο στα 70 € ας πούμε (αν και υπάρχει το skroutz που ορισμένοι δεν το τσεκάρουν και κοιτάνε μόνο πλαίσιο πχ) γιατί το laptop μου είναι ήδη 6 χρονών και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να χαλάσει στα επόμενα 1 με 2 χρόνια και επιπλέον λόγω επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ούτε παιχνίδια που δεν μπορώ να παίξω, θα παίζω ούτε Windows 11 θα μπορώ να βάλω.
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πάντως που φορτώνουν τα windows και μπαίνω internet κανονικά, έστω και με χαλασμένο σκληρό δίσκο αλλά κάνει θόρυβο τελευταία.
Πιστεύω έκανες την καλύτερη κίνηση, να αγοράσεις σκληρό δίσκο. Το βρήκες και σε καλή τιμή. Μπορείς κάληστα να τον χρισημοποιήσεις εικονικά η άλλο laptop επίσης. Και κατεβαστήρι μπορείς να τον κάνεις για να ελαφρύνης την χρήση πχ του desktop. Χαμένος δν θα πάει πάντος xd.Χθές είχα νεύρα αλλά σήμερα το αποφάσισα και παρήγγειλα σκληρό δίσκο. Στο κάτω κάτω άμα μου χαλάσει το Laptop και μου ξεμείνει ο σκληρός δίσκος, θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο Playstation 4.
Λοιπόν τελικα παρήγγειλα τον Crucial MX500 SSD 500GB 2.5'' SATA III από Skroutz με δωρεάν μεταφορικά στα 55 € .