Χριστιάνα Θάνου: 10 χρόνια στο GameWorld - Best of

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

Το GameWorld.gr άνοιξε το δικό του online shop! -> GWShop.gr
 
0.0 ()
1
Χριστιάνα Θάνου: 10 χρόνια στο GameWorld - Best of

Χριστιάνα Θάνου: 10 χρόνια στο GameWorld - Best of

Η διασημότερη ελληνίδα gamer έκλεισε μια δεκαετία στην καλύτερη gaming παρέα!

Στο GameWorld είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Χριστιάνα Θάνου έκλεισε 10 χρόνια στο site!

Η Χριστιάνα ξεκίνησε το 2012 ως συντάκτρια και έξι μήνες μετά στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube και την ραδιοφωνική τότε εκπομπή Users, ενώ σήμερα αποτελεί την πιο γνωστή ελληνίδα gamer. Όπως μας έχετε πει πολλές αναγνώστριες, σας ενέπνευσε να ασχοληθείτε και εσείς με τα video games. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και το μακροβιότερο μέλος του GameWorld, δηλαδή το δεύτερο που έκλεισε δεκαετία, μετά από τον Μάνο (που ίδρυσε το site το 2005).

Τα 10 αυτά χρόνια πέρασαν αρκετά γρήγορα και ευχάριστα. Μαζί δημιουργήσαμε καινοτόμες gaming σειρές που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο κανάλι παγκοσμίως, όπως η σειρά Game Maniacs, το Battle με τις θρυλικές κόντρες και το Gaming Bar. Όλες οι σειρές μας συνεχίζουν μέχρι σήμερα, όταν υπάρχει ο ανάλογος χρόνος.

Η Χριστιάνα ξεκίνησε να ασχολείται με games από πάρα πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από το 1997, αρχικά με NES και Amiga, λίγο καιρό αργότερα με PlayStation και με την νέα χιλιετία με PS2 και PC games. Μπήκε σε έναν δύσκολο χώρο, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των gaming συντακτών και gaming YouTubers είναι άντρες και κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Δούλεψε, στην πορεία άκουσε πολλά σχόλια γιατί ήταν η πρώτη Gaming YouTuber στην Ελλάδα, αλλά τελικά τα κατάφερε και φυσικά έσπασε πολλά taboo που υπήρχαν μέχρι τότε. Συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία του GameWorld στο YouTube. Ειδικά το Game Maniacs, η σειρά με την οποία μπήκαμε στα σπίτια των αναγνωστών του GameWorld, αλλά και πολλών YouTubers, είναι πλέον συνώνυμο με το όνομά της.

10 χρόνια και συνεχίζουμε. Θα υπηρετούμε το gaming για πολλές δεκαετίες ακόμη. Πάντα με εσάς, την καλύτερη gaming παρέα!

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το PR World, το PR Agency του GameWorld και συζητήστε για το GameWorld στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 AntonKos (Level 17) 15/06/2022 20:15
Πολύ όμορφο βίντεο! Respect για όσα έχεις καταφέρει Χριστιάνα αλλά και ο Μάνος και όλα τα παιδιά στο Gameworld. :-)
Ευχαριστούμε που μας κρατάτε παρέα και μας ενημερώνετε. Έχουμε μάθει πάρα πολλά.
#2 Xintzi (Level 20) 15/06/2022 21:08
Δυνατή και σημαντική παρουσία στο GameWorld αυτά τα χρόνια που μας χάρισε μόνο όμορφες στιγμές..
#3 KingLoi (Level 23) 16/06/2022 00:20
Πολυ ωραίο βίντεο και μας θύμισε ωραίες αναμνήσεις.
#4 Frazzle (Level 20) 16/06/2022 17:35
Συγχαρητήρια για τα 10 χρόνια!
Notification