Παίζουμε το Diablo 4 στην open beta

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε το Diablo 4 στην open beta

Παίζουμε το Diablo 4 στην open beta

Ολοκληρώσαμε το ACT I. Τρία νέα βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/3/23] Στο νέο μας gameplay video δοκιμάσαμε την closed beta του Diablo 4.

Δείτε το βίντεό μας, στο οποίο έπαιξα παρέα με τον Νικόλα Χρυσοστόμου. Σας δείχνουμε πως νικήσαμε τα δύο πρώτα bosses. Παίξαμε με Barbarian και Sorceress. Τρεις από τις πέντε classes είναι διαθέσιμες στην closed beta. Η τρίτη διαθέσιμη είναι ο Rogue. O Necromancer και ο Druid δεν ήταν διαθέσιμοι.

Η closed beta είχε σε γενικές γραμμές ευχάριστο gameplay, με εξαίρεση καταρχήν το lag μέσα στις πόλεις και στις πολυπληθείς μάχες και κατά δεύτερον τα cutscenes στην αρχή καθώς ήταν περισσότερα από το αναμενόμενο. Το κύριο ενδιαφέρον κεντρίζει η Lilith, καθώς ορισμένες από τις λεπτομέρειες που είδαμε και που ήταν άσχετες με αυτήν, ήταν κάπως περιττές.

Όσο για το gameplay, δείχνει να επιστρέφει στο στυλ του παλιού καλού Diablo, ενώ τα skill trees με την κάθετη απεικόνιση και τις διακλαδώσεις καθώς τα ξεκλειδώνονται μας θύμισαν λίγο...Path of Exile.

[UPDATE: 29/3/23 - Ολοκληρώσαμε την open beta] Αυτή τη φορά σας έχουμε τρία νέα gameplay videos για την open beta του Diablo 4.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την ολοκλήρωση της open beta με Barbarian. Ολοκληρώσαμε το ACT I και φτάσαμε μέχρι το Level 18.

Επίσης, στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube σας έχω δύο ακόμη βίντεο. Στο ένα θα δείτε όλες τις classes της open beta.

Στο άλλο θα δείτε γιατί η Sorceress είναι τόσο πολύ OP! Καμία σχέση δηλαδή με το πως την είχε φτιάξει η Blizzard στο Diablo 2. Απλά δείτε το βίντεο.

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν μάλιστα ότι ο Barbarian είναι λιγότερο ισχυρός απ' ότι τον περίμεναν σε σχέση με τις άλλες classes. Ειδικά σε σχέση με τον Sorceror.

Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Θα διεξαχθεί μία ακόμη open beta το διάστημα 24-26 Ιουνίου, δηλαδή αυτό το τριήμερο. Δείτε όμως τι σας περιμένει από ουρές αναμονής.

Διαβάστε περισσότερα για το Diablo 4 και συζητήστε για το Diablo 4 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification