Gameplay videos για το Katyusha

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Gameplay videos για το Katyusha

Gameplay videos για το Katyusha

YouTubers παίζουν το παιχνίδι.

Με αφορμή την κυκλοφορία του soundtrack του παιχνιδιού μας, Katyusha, βλέπουμε διάφορους YouTubers να παίζουν το παιχνίδι μας. Σε αυτό το άρθρο θα ανεβάζουμε όσα βίντεο βρίσκουμε.

Καταρχήν εδώ έχουμε ένα ελληνικό gameplay video από το 2018. Το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό τότε και δεν είχε καν ολοκληρωμένο το πρώτο level του! Φυσικά έλειπαν τα περισσότερα από τα σημερινά χαρακτηριστικά, όπως το Chapter 2 με τα quests της Lyudmila Pavlichenko, μετρημένες σφαίρες, loot αντικειμένων για crafting κτλ.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ρώσος YouTuber Sokol έπαιξε το Katyusha στην πιο πρόσφατή του έκδοση. Δεν προχώρησε πέρα από το πρώτο level.

Όσοι καταφέρετε να ανεβάσετε βίντεο στο YouTube, στο οποίο ολοκληρώνετε τα δύο chapters του demo θα λάβετε δωρεάν Steam key για το soundtrack του Katyusha! Για να σας δούμε λοιπόν.

Αν ανεβάσετε πάντως gameplay video για το Katyusha στο YouTube τότε απλά στείλτε μας το link στο email info [ατ] loresoft.gr και θα το βάλουμε σε αυτό το άρθρο. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Katyusha και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification