Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Layers of Fear

01 Oct 2021 13:50 #255909 by Ερμής Δερβίσης

Ανακοινώθηκε από την Bloober Team μαζί με το πρώτο teaser.

Η Bloober Team ανακοίνωσε ότι ένα νέο Layers of Fear βρίσκεται στα σκαριά.

Το αρχικό Layers of Fear κυκλοφόρησε το 2016 και αποτελούσε ένα First-person Horror game εμπνευσμένο από το P.T. του Hideo Kojima και διαδραματιζόταν στο σπίτι ενός ζωγράφου . Το 2018 κυκλοφόρησε η συνέχεια Layers of Fear 2 το οποίο ακλουθούσε ένα νέο πρωταγωνιστή, σε ένα μεγάλο πλοίο.
Σύμφωνα με το τρέιλερ του, το νέο Layers of Fear θα αφορά πάλι έναν ζωγράφο, ο οποίος αναγκάζεται να ολοκληρώσει το αριστουργηματικό έργο του. Παρόλα αυτά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο νέος τίτλος θα αποτελεί sequel ή αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού Layers of Fear, όπως ήταν και το Observer: System Redux. Το μόνο που ανακοινώθηκε από το τρέιλερ είναι ότι θα χρησιμοποιήσει την μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

Ο τίτλος του νέου Layers of Fear δεν είναι ακόμα γνωστός, όμως θα κυκλοφορήσει το 2022.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2022 17:24 #264798 by Nikos Georgopoulos
[UPDATE 2: 8/6/22Η Bloober Team έχει αναρτήσει ένα tweet, το οποίο πολλοί συνδέουν ξανά με κάποιο Silent Hill. Όμως, το VG247 αναφέρει ότι πρόκειται για το νέο Layers of Fear. Άλλωστε, το tweet έγινε από το επίσημο account του Layers of Fear 2.
Στο tweet, η εταιρεία ανάπτυξης μας καλεί να φτάσουμε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύψουμε την πηγή των φόβων μας. Reach beneath the surface and uncover the source of your fears#BlooberTeam pic.twitter.com/xTAxo8glC2 — Layers of Fear 2 (@LayersOfFear2) June 7, 2022

 Ο πλήρης τίτλος του νέου Layers of Fear δεν είναι ακόμα γνωστός.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2022 21:40 #266301 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερ στην Gamescom 2022Δείτε το story trailer του Layers of Fears, όπως παρουσιάστηκε στην Gamescom 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2022 14:08 #266317 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερ στην Gamescom 2022Δείτε το story trailer του Layers of Fears, όπως παρουσιάστηκε στην Gamescom 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2023 21:05 #269862 by Nikos Georgopoulos
Αφαίρεση του τελικού "s" και περίοδος κυκλοφορίαςΗ Bloober Team αλλάζει την τίτλο του Layers of Fears αφαιρώντας το τελικό s και πλέον λέγεται σκέτο Layers of Fear.
Η Bloober Team δήλωσε για την αλλαγή στο Twitter: Με την προσθήκη του s θέλαμε να δώσουμε έμφαση ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στα αρχικά games και επίσης περιέχει νέες ιστορίες που ενώνουν όλη τη σειρά. Παρόλα αυτά δεχθήκαμε διάφορες κριτικές από τους fans, οι οποίοι είχαν λατρέψει το αρχικό. Οπότε αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις ρίζες μας.


By adding the "s" we wanted to emphasize that this game is based on the original games but also contains new storylines that bonds every thread from the series. However, we received feedback from our fans who loved the original name. And we've decided to get back to the roots

— Layers of Fear (@Layers_Of_Fears) February 18, 2023

Επιπλέον η Bloober Team δήλωσε ότι θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 με στόχο την 4Κ ανάλυση, raytracing, HDR , και νέους μηχανισμούς gameplay.

Το Layers of Fear θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2023 02:11 #270287 by Nikos Georgopoulos
Layers of Fear gameplay video
Στην έπαυλη με ένα φανάρι στο χέρι.

Το Gamespot ανέβασε ένα gameplay video 11 λεπτών για το Layers of Fear, που είναι ουσιαστικά και το πρώτο που βλέπουμε.

Στο βίντεο θα δείτε πολύ σκοτεινά στιγμιότυπα από μία έπαυλη, στην οποία μπαίνει ο συγγραφέας. Η ιστορία συνδέει όλους τους χαρακτήρες και τα γεγονότα της σειράς. Θα βρείτε πολλά μυστικά, γρίφους και θα αντιμετωπήσετε απειλές σε μια παλιά έπαυλη. Θα έχετε μαζί σας ένα φανάρι.Το Layers of Fear θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2023 02:26 #270925 by Nikos Georgopoulos
Gameplay με Unreal Engine 5 και 4K ανάλυσηΣε ένα νέο gameplay video οι developers του νέου Layers of Fear μας δείχνουν τα εκπληκτικά γραφικά.
Το σύστημα φωτισμού είναι εκπληκτικό και με το ray tracing βλέπουμε σκιές και αντανακλάσεις που μοιάζουν πολύ με αυτές του πραγματικού κόσμου. Για τα οπτικά εφέ χρησιμοποιείται το Niagara system. Το βίντεο κάνει μια σημαντική επίδειξη γραφικών χωρίς να εμβαθύνει στο gameplay.Το Layers of Fear θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:07 #271124 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίας και δωρεάν demoΗ Bloober Team ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Layers of Fear remake και την κυκλοφορία ενός δωρεάν demo στο Steam στις 22 Μαΐου 2023.
Το remake θα αφηγηθεί τις ιστορίες των δύο πρώτων τίτλων της σειράς, ενώνοντάς τις σε μία. Η μηχανή γραφικών που θα χρησιμοποιήσει είναι η Unreal Engine 5, υποστηρίζοντας έτσι ray tracing , HDR και ανάλυση 4K. Η ανάπτυξη γίνεται από την Bloober Team, σε συνεργασία με την Anshar Studios. Η Bloober Team έχει αναλάβει επίσης και την ανάπτυξη του Silent Hill 2 remake.Το Layers of Fear θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification