Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Game Pass

01 Feb 2022 22:09 #260941 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Xbox Game Pass
Τα games του Xbox Game Pass: Φεβρουάριος 2022




Crossfire X, Edge of Eternity, Ark: Ultimate Survivor Edition κ.α.

Η Microsoft ανακοίνωσε τα νέα games του Xbox Game Pass για το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου.

Το επόμενο κύμα τίτλων Xbox Game Pass επιβεβαιώθηκε. Υπάρχουν 10 τίτλοι που έρχονται στο Game Pass το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου.

Τα νέα games περιλαμβάνουν τα Ark Survival Evolved Ultimate Survivor Edition, Crossfire X, Dreamscaper, Infernax, Skul: The Hero Slayer, Edge of Eternity, Besige (Game Preview), The Last Kids on Earth and the Staff of Doom, Contrast και Telling Lies.

Σε άλλα νέα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Game Pass έχει πλέον 25 εκατομμύρια συνδρομητές. Η υπηρεσία πρόκειται να γίνει πολύ μεγαλύτερη, όπως φαίνεται, καθώς τα games της Activision Blizzard ενδέχεται να ενταχθούν στον κατάλογο εάν εγκριθεί η εξαγορά της εταιρείας από την Microsoft.

Αναλυτικά τα games του Xbox Game Pass: Φεβρουάριος 2022

3 Φεβρουαρίου
Contrast -- console, cloud
Dreamscraper -- console, PC, cloud
Telling Lies -- console, PC, cloud

10 Φεβρουαρίου
Besiege (Game Preview) -- console, PC, cloud
Crossfire X -- console
Edge of Eternity -- console, PC, cloud
Skul: The Hero Slayer -- console, PC, cloud
The Last Kids on Earth and the Staff of Doom -- console, PC, cloud

14 Φεβρουαρίου
Ark: Ultimate Survivor Edition -- console, PC, cloud
Infernax -- console, PC, cloud

Τα games που φεύγουν από την υπηρεσία στις 15 Φεβρουαρίου

Control -- console, cloud, PC
Code Vein -- console, cloud, PC
Final Fantasy XII The Zodiac Age -- console, PC
The Medium -- console, cloud, PC
Project Winter -- console, cloud, PC
The Falconeer -- console, cloud, PC

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2022 23:42 #261469 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Xbox Game Pass
Τα νέα games



Δείτε τα νέα games που εισέρχονται στην υπηρεσία το δεύτερο 15ημερο του Φεβρουαρίου.
15/2
Mass Effect Legendary Edition (EA Play): Cloud

17/2
Lawn Mowing Simulator: Xbox
Madden NFL 22: PC, Xbox
Total War: Warhammer 3: PC

22/2
Roboquest: PC

24/2
Galactic Civilizations 3: PC
Super Mega Baseball 3: Xbox

28/2
Alice: Madness Returns (EA Play): PC

Τα games που φεύγουν από την υπηρεσία στις 28 Φεβρουαρίου
Hypnospace Outlaw
Killer Queen Black
Stealth Inc 2
Touhou Luna Nights

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2022 00:24 #261892 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Xbox Game Pass
Τα games του Xbox Game Pass: Μάρτιος 2022




Το Guardians of the Galaxy ξεχωρίζει.

Η Microsoft ανακοίνωσε τα games της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass για τον Μάρτιο. 

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το Guardians of the Galaxy. Το Lightning Returns: Final Fantasy XIII της Square Enix είναι επίσης αξιόλογο.

Δείτε αναλυτικά τι νέο παίζει: 

1 Μαρτίου
Far: Changing Tides (PC, Xbox, Cloud)
Microsoft Flight Simulator (Cloud)

3 Μαρτίου
Lightning Returns: Final Fantasy XIII (PC, Xbox)

10 Μαρτίου
Kentucky Route Zero (PC, Xbox, Cloud)
Lawn Mowing Simulator (Xbox One)
Marvel’s Guardians of the Galaxy (PC, Xbox, Cloud)
Young Souls (PC, Xbox, Cloud)

17 Μαρτίου
Shredders (Xbox)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2022 18:54 #262527 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Xbox Game Pass
Αναλυτές θεωρούν ότι οι υπηρεσίες Game Pass δεν θα αποδώσουν




Το μοντέλο τύπου "Netflix για gamers" δεν έχει την ίδια ανταπόκριση με τις ταινίες.

Η εταιρεία ερευνών Ampere δεν είναι πεπεισμένη ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Game Pass κατακτούν το gaming.

Ο αναλυτής της gaming βιομηχανίας Piers Harding-Rolls είναι σκεπτικός σχετικά με το cloud streaming. Ο Piers Harding-Rolls σε μια ομιλία στο GDC 2022 την Τετάρτη συμβούλεψε τους game developers να διατηρήσουν την άνοδο των συνδρομητικών υπηρεσιών σε προοπτική, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ μεγαλύτερο θέμα συζήτησης από τον πραγματικό τομέα της βιομηχανίας. H εταιρεία δεδομένων Ampere Analysis αναφέρει ότι οι συνδρομές αντιπροσωπεύουν σήμερα το 4% της συνολικής αγοράς games και προβλέπει ότι θα είναι 8,4% μέχρι το 2027. Ο Harding-Rolls επισημαίνει επίσης ότι ο συνολικός αριθμός των games στο Game Pass είναι αρκετά μικρός και δεν έχει αυξηθεί πολύ ενώ η υπηρεσία κυμαίνεται λίγο κάτω ή πάνω από τα 500 games. Η επιτυχία του Game Pass αποδίδεται κυρίως στο ότι κάθε video game είναι σχετικά καινούργιο σε σύγκριση με το PlayStation Now, το οποίο προσφέρει περισσότερα αλλά παλαιότερες κυκλοφορίες.

Το Netflix πλέον έχει πάνω από 200 εκατομμύρια συνδρομητές, αλλά ο Harding-Rolls επισημαίνει ότι τα games και οι σειρές διαφέρουν μεταξύ τους σε ορισμένους σημαντικούς τρόπους. Ο μεγαλύτερος είναι ότι, ως κατηγορία, τα games σήμερα βγάζουν τα περισσότερα χρήματά τους αφού οι άνθρωποι τα παίζουν ήδη. H Ampere σημειώνει ότι το 79% των δαπανών για games το 2021 προέρχεται από συναλλαγές εντός του παιχνιδιού σε αυτά που παίζονται δωρεάν και επί πληρωμή. Αυτή η συμπεριφορά δεν υπάρχει για το Netflix ή το Spotify.


Join us for our next webinar where @KatieH_Games will be delving into how Microsoft is successfully evolving its Xbox Game Pass catalogue strategy and what implications this has for other service operators, games publishers & developers. Register here: t.co/teK9RhCytl pic.twitter.com/MQvzx5bsjH

— Ampere Analysis (@AmpereAnalysis) March 14, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2022 14:25 #264461 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Xbox Game Pass
Ο πρώην αντιπρόεδρος του Xbox ανησυχούσε ότι το Game Pass θα μπορούσε να βλάψει την gaming βιομηχανία




Ο Ed Fries σύγκρινε το Game Pass με το Spotify.

Ο Ed Fries, ο πρώην αντιπρόεδρος του Xbox εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα podcast όπου συζήτησε κάποιες ανησυχίες σχετικά με το Xbox Game Pass.

Ο Fries δήλωσε ότι "φοβάται" ότι η υπηρεσία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα μέλλον στο οποίο οι άνθρωποι θα σταματήσουν να αγοράζουν παιχνίδια, επιλέγοντας αντ' αυτού να πληρώνουν απλά ένα ενιαίο μηνιαίο συνδρομητικό τέλος για να έχουν πρόσβαση σε όλα. Aυτό είναι ένα παρόμοιο σενάριο με αυτό που συνέβη με το Spotify και την κίνηση προς το streaming μουσικής, ένα αποτέλεσμα που πιστεύει ότι δεν ήταν καλό για τους μουσικούς ή τις δισκογραφικές εταιρείες, και φοβάται ότι ένα παρόμοιο μέλλον έρχεται στη βιομηχανία παιχνιδιών.

Ο Fries εμφανίστηκε στο podcast Xbox Expansion σε μια εκτεταμένη συνέντευξη που άγγιξε πολλαπλά θέματα, όπως το Halo, τη συμμετοχή του στελέχους στο λανσάρισμα του Xbox στη Microsoft, τους αγώνες που αντιμετώπισε η κονσόλα στην Ιαπωνία και το σημερινό αφεντικό του Xbox, Phil Spencer. Ο οικοδεσπότης ρώτησε τον Fries αν υπήρχαν οποιεσδήποτε αλλαγές ή διορθώσεις που θα έκανε στην τρέχουσα στρατηγική του Xbox. Αν και δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις, ανέφερε το Game Pass ως το μόνο πράγμα που έκανε η εταιρεία και τον έκανε "νευρικό".

Ο Ed Fries δήλωσε: "Το Game Pass με φοβίζει. Επειδή υπάρχει ένα κάπως ανάλογο πράγμα που ονομάζεται Spotify και δημιουργήθηκε για τη μουσική βιομηχανία. Και... όταν το Spotify απογειώθηκε, κατέστρεψε τη μουσική βιομηχανία. Θέλω να πω, κυριολεκτικά έκοψε τα ετήσια έσοδα της μουσικής επιχείρησης στο μισό και το έκανε έτσι ώστε οι άνθρωποι απλά να μην αγοράζουν πλέον τραγούδια. Οπότε πρέπει να προσέξουμε να μην δημιουργήσουμε το ίδιο σύστημα στην επιχείρηση παιχνιδιών. Θέλω να πω, αυτές οι αγορές είναι πιο εύθραυστες από ό,τι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν. Είδα τη gaming βιομηχανία να αυτοκαταστρέφεται στις αρχές της δεκαετίας του '80. Είδα την επιχείρηση εκπαιδευτικού λογισμικού να αυτοκαταστρέφεται στα μέσα της δεκαετίας του '90. Έτσι, το Game Pass με αγχώνει. Ως πελάτης, το λατρεύω. Αγαπώ το Spotify ως πελάτης: Έχω όλα τα τραγούδια που θα ήθελα ποτέ είναι μια πολύ καλή συμφωνία ως πελάτης. Αλλά δεν είναι απαραίτητα σπουδαίο για τη βιομηχανία. Το ποσοστό όλων των games που βρίσκονται στο Game Pass είναι ακόμα μικροσκοπικό και υπάρχουν πολλά ακόμα. 200 games την εβδομάδα βγαίνουν στο Steam και περισσότερα από αυτά βγαίνουν σε κινητά, σε iOS και Android. Οπότε, ξέρετε, είναι ένα πράγμα για το οποίο ανησυχώ για το μέλλον. Αλλά είναι ένα πράγμα για το οποίο ανησυχώ".



Ο Fries υποστήριξε ακόμη ότι η άνοδος των υπηρεσιών streaming μουσικής όπως το Spotify έπεισε την Apple να σταματήσει να πουλάει τραγούδια επειδή, σύμφωνα με τα λόγια του, "κανείς δεν τα αγοράζει πια". Oρισμένοι από τους ισχυρισμούς του πρώην στελέχους του Xbox αμφισβητούνται από ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας. Ένα στατιστικό στοιχείο που χρησιμοποιήθηκε για να αντικρούσει τον ισχυρισμό του Fries ότι η βιομηχανία κόπηκε στη μέση μετά την άνοδο του streaming ήταν ότι όταν ξεκίνησε το Spotify το 2011, η παγκόσμια δισκογραφική βιομηχανία απέφερε περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Το 2021, μια δεκαετία αφότου το Spotify συνέβαλε στη διάδοση της ροής μουσικής, η βιομηχανία ανέφερε έσοδα 25,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

H βιομηχανία στο σύνολό της συνέχισε να αναπτύσσεται ωστόσο μεμονωμένοι καλλιτέχνες και μικρότερα συγκροτήματα ανέφεραν ότι κερδίζουν πολύ λίγα μέσω των υπηρεσιών streaming, καθώς οι περισσότερες από τις δημοφιλείς πληρώνουν μόνο ένα κλάσμα της δεκάρας ανά ροή. H Apple έχει κάνει αλλαγές στο iTunes και στα ψηφιακά της καταστήματα αλλά μπορείτε ακόμα να αγοράζετε τραγούδια και άλμπουμ.

Κάποιοι από τους ισχυρισμούς του Fries μπορεί να είναι αμφισβητήσιμοι , αυτό που δεν είναι, είναι ότι το Game Pass έχει πράγματι αλλάξει τη βιομηχανία. Το Game Pass, με περισσότερους από 25 εκατομμύρια συνδρομητές, έχει γίνει ένα σημαντικό σημείο εστίασης για το Xbox και το αφεντικό του Phil Spencer, με την εταιρεία να συνεχίζει να φέρνει μεγάλα παιχνίδια και δημοφιλείς ανεξάρτητους τίτλους στην υπηρεσία κάθε μήνα. Οι οπαδοί έχουν αγκαλιάσει ευρέως το Game Pass, καθώς επιτρέπει σε ανθρώπους με λιγότερα χρήματα να παίζουν περισσότερα games από ποτέ. Η Sony φαίνεται μάλιστα να αλλάζει την μακροχρόνια υπηρεσία PlayStation Plus για να μοιάζει περισσότερο με το Game Pass, προσθέτοντας περισσότερες βαθμίδες που προσφέρουν μεγαλύτερες βιβλιοθήκες νέων και παλαιών games, όπως και οι προσφορές της Microsoft.

Tο Game Pass έχει σίγουρα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν και παίζουν games, δεν είναι όλα καλά νέα, ειδικά για τους μικρότερους developers . Η indie εταιρεία ανάπτυξης The Game Bakers μίλησε πρόσφατα στο Waypoint για την απόφαση της να μην κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση για το Furi στο Xbox επειδή δεν πούλησε καλά στην πλατφόρμα. Οι developers αναφέρουν ότι γίνεται όλο και πιο σημαντικό για τα μικρότερα games να κυκλοφορούν μέσω του Game Pass, αλλιώς κινδυνεύουν να μείνουν πίσω και ακόμη και όταν κυκλοφορείτε το indie video game σας στο Game Pass, όπως έκανε η The Game Bakers με το Haven, δεν είναι εγγύηση ότι θα οδηγήσει σε αυξημένες πωλήσεις ή κέρδη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Nov 2022 18:29 #267589 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Xbox Game Pass
Η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει το Game Pass streaming box λόγω υψηλού κόστους




Σύμφωνα με τον Phil Spencer.

Ο πρόεδρος του Xbox, Phil Spencer αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν κυκλοφόρησε το Game Pass streaming box, το οποίο ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, λόγω υψηλού κόστους.

Συγκεκριμένα η επιθυμητή τιμή ήταν ανάμεσα σε 99 με 129 δολάρια, όμως το κόστος της ήταν υψηλότερο. Ο Spencer δήλωσε: "Η κονσόλα που φτιάξαμε και που είδαν οι άνθρωποι ήταν πιο ακριβή από όσο θέλαμε με το hardware που της βάλαμε". Η Microsoft δεν έχει παρουσιάσει επίσημα το streaming box, όμως έχει την κωδική ονομασία Keystone και θα χρησιμοποιούσε το user interface των κονσολών Xbox. Ο κόσμος το έμαθε όταν ο Spencer το είχε να φαίνεται στο γραφείο του σε μια συνέντευξη, όπως κάνει συνήθως.

Ο ίδιος πρόσθεσε: "Αρκετοί από εμάς πήραν αυτή την έκδοση σπίτι και δούλευε πολύ καλά. Αλλά όταν φτιάχνεις νέα προϊόντα, πάντα το θέμα είναι αν έχεις το σωστό design, το σωστό user interface και την σωστή πρόταση για τον καταναλωτή. Η πρόταση για τον καταναλωτή περιλαμβάνει και την τιμή και όλοι μας καταλάβαμε ότι η τιμή ήταν εκτός πραγματικότητας". Ο λόγος ήταν κάποιες σχεδιαστικές επιλογές που περιλάμβαναν σιλικόνη, καθώς και η επιθυμία του Spencer να συμπεριλαμβάνει και χειριστήριο.
Όσον αφορά την τιμή ο Spencer δεν είναι ήθελε να δώσει συγκεκριμένα νούμερα αλλά δήλωσε: "Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαστε ανάμεσα σε 99 και 129 δολάρια ώστε να βγάζει νόημα. Όταν έχουμε το Series S στα 299 και θέλουμε το streaming box να βγάζει νόημα, η διαφορά της τιμής του με το S πρέπει να είναι πολύ μεγάλη". Η Microsoft δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά της για το streaming box, όμως όπως δήλωσε πρόσφατα ο Spencer κάποια τέτοια συσκευή απέχει ακόμα χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 01:00 #270419 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Xbox Game Pass
Η Microsoft καταργεί το Game Pass του 1 ευρώ σε νέα accounts




Εμείς σας έχουμε βρει όμως τρόπο να το αποκτήσετε.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι καταργεί τη συνδρομή του Game Pass με 1 ευρώ για νέους λογαριασμούς και θα εξετάσει "διαφορετικές προσφορές μάρκετινγκ".

Η προσφορά σας επέτρεπε να βάλετε συνδρομή Game Pass στο λογαριασμό σας, αρκεί να μην είχατε ποτέ στο παρελθόν. Πολλοί το χρησιμοποιούσαν για να παίζουν δωρεάν games με 1 ευρώ, χωρίς να τους ενδιαφέρει το gamerscore.

«Διακόψαμε την προηγούμενη προσφορά γνωριμίας για το Xbox Game Pass Ultimate και το PC Game Pass και αξιολογούμε διαφορετικές προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ για νέα μέλη στο μέλλον», δήλωσε η επικεφαλής επικοινωνίας του Xbox Kari Perez.

Όσο για τους λόγους για τους οποίους το Xbox μπορεί να πήρε αυτή την απόφαση... είναι φυσικά δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα. Ωστόσο, θα μπορούσε κάλλιστα να αποφάσισαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερα από τους αρχικούς συνδρομητές παρά ένα ευρώ.

Υπάρχει ακόμα με 1,5 ευρώ!
Παρότι η προσφορά μόλις ακυρώθηκε, υπάρχουν ακόμα κωδικοί Xbox Game Pass Ultimate 30-60 ημερών για νέα accounts με μόλις 1,5 ευρώ! Κάντε γρήγορα κι αποκτήστε τους γιατί η τιμή θα ανεβαίνει συνέχεια αφού από ώρα σε ώρα θα σταματήσει η επίσημη πώλησή τους.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification