Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hearthstone

More
24 Mar 2014 20:33 #142322 by Νίκος Τριανταφύλλης
Heathstone: Heroes of Warcraft

Η Blizzard μας έχει προσφέρει στο παρελθόν αρκετά αξιόλογα games και πολλά από αυτά έχουν ξεχωρίσει όπως οι σειρές Warcraft και Starcraft.Ας μην ξεχνάμε και το mmo δημιούργημα της το World of Warcraft με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και να βρίσκεται στην gaming σκηνή για 10 ολόκληρα χρόνια!Έφτασε η σειρά για το νέο δημιούργημα τις Βlizzard το Heathstone: Heroes of Warcraft ένα online card game με χαρακτήρες από το lore του World of Warcraft.Άραγε η Blizzard με το νέο της παιχνίδι θα μας εντυπωσιάσει;

Δείτε το review από την Χριστιάνα Θάνου για το
Heathstone: Heroes of Warcraft και πείτε μας την γνώμη σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2014 02:05 #146918 by Άγγελος - Σάββας Μπαλούρδος
Laaaaaaag!!! Το Patch βγήκε πριν από κανα δυο ώρες και έχει πιο πολύ lag και από το closed beta. Ωραίος σχεδιασμός, αστείοι διάλογοι, Overpowered κάρτες παίρνεις, αλλά έχει πολλά bugs και σε πετάει κάθε τρεις και λίγο.

More
23 Jul 2014 02:56 #146921 by Παναγιώτης Φιλίππου
Ευκολάκι ήταν πάντως στο normal! Ένα 15λεπτο νίκησα και τα 3 bosses και πήρα και την legendary Μaexxna μου! Αύριο θα δοκιμάσω και τα class challenges

More
23 Jul 2014 04:26 #146922 by Γιώργος Λόλας
Με αρκετή υπομονή έβγαλα το πρώτο boss, μετά τα παράτησα γιατί είχα αρκετό lag. Για κάθε round μου έπαιρνε 2-3 λεπτά :D

More
23 Jul 2014 14:11 #146933 by Αγησίλαος Σιντόρης
Προσωπικα μου αρεσε πολυ το patch,ωραιες καρτες,καλη δυσκολια,μπραβο στην blizzard.Δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα στα bosses ουτε στο challenge...Πιο δυσκολη βρηκα την Faerlina(2ο boss) παρα την Maexxna(3).. Το heroic παντως δεν νικιεται με τιποτα...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
23 Jul 2014 14:30 #146935 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ να πω την αλήθεια δεν είχα πολύ lag, καθώς ξεκίνησα να παίζω με το που ανέβηκε το expansion. Με χαρακτηριστική άνεση χρησιμοποιώντας ένα Zoo Warlock και ένα Junk Paladin καθάρισα τα bosses και μετά τα δύο challenges. To Rogue με δυσκόλεψε ελαφρώς καθώς δεν είχες spells στο deck. Στα Heroic κέρδισα μόνο το τρίτο από τα τρία, χρησιμοποιώντας και πάλι ένα Zoo Warlock με κουκουβάγιες για silence τα deathtaunt, τέρατα με healing στο battle cry, sea giant, knife juggler και removal. To ιδανικό start είναι early κουκουβάγιες και μετά ενα Hellfire να καθαρίσεις το ταμπλό.

More
24 Jul 2014 00:46 #146968 by Άγγελος - Σάββας Μπαλούρδος
Meh. Δεν πετάγεσε από εδώ μια βόλτα? :P Η Maexxna δεν λέει να ψοφήσει στο HC και ισχύει πολύ για το Rogue deck. Kαλά από deck building δεν ξέρουν τίποτα στην Blizzard? :P
Να μην ξεχάσω αύριο να πάρω τον Metzen να κάνω παράπονα. :P

More
28 Oct 2014 18:45 #151170 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Hearthstone
Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι έκανε προσωρινά ban χιλιάδες Hearthstone accounts, τα οποία αποδείχθηκε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί από bots.

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία αρκετοί χρήστες χρησιμοποίησαν botting προγράμματα για να κερδίσουν in-game gold από τα quests χωρίς να παίζουν στην πραγματικότητα τα συγκεκριμένα matches. Κάποιοι άλλοι χρήστες κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τους gold ήρωες, κάτι που απαιτεί 500 νίκες στα ranked matches ή ακόμη και να φθάσουν στο πολυπόθητο Legendary rank, χωρίς να έχουν παίξει καν στην πραγματικότητα.
Περισσότερα εδώ

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
03 Dec 2014 14:46 #152964 by Παντελής Δασκαλέλος
Σε μία εβδομάδα περίπου κυκλοφορεί το Goblin vs. Gnomes expansion και μπορώ να πω ότι το αναμένω με αγωνία, καθώς αναμένεται να αναταράξει λίγο το ήδη υπάρχον σκηνικό. Ελπίζω να έχει καλύτερες κάρτες για τον αγαπημένο μου Paladin απ' ότι το Curse of Naxxramas.

More
18 Jan 2015 20:55 #155663 by Πιέρρος Φουστέρης
Παγκόσμιο τουρνουά για το Hearthstone: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τη συμμετοχή σας!

Ένα σύστημα αξιολόγησης θα χρησιμοποιηθεί για να ξεχωρίσουν εκείνοι που θα συμμετέχουν στο Hearthstone World Championship για το 2015. Όλοι οι παίκτες του Hearthstone θα μπορούν να συμμετέχουν, αλλά για να προκριθούν θα πρέπει, ξεκινώντας από αυτό το μήνα, να συγκεντρώσουν πόντους από τουρνουά, από ranked παιχνίδια και μέσα από τα επίσημα Fireside Gatherings. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister