Μόνιμες Στήλες eSports Valorant Ignition eSports series

Valorant Ignition eSports series

Wednesday, 17 Jun 2020  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/71/b8/valorant-esports-ignition-series-67-1592417515.jpg
 

Valorant Ignition eSports series

Άρχισαν τα τουρνουά eSports από την Riot Games.

Η Riot Games εισάγει και επίσημα το Valorant στα eSports.

Το όνομα της διοργάνωσης θα είναι "Ignition Series" και θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα. Στόχος της Αμερικάνικης εταιρείας ανάπτυξης είναι να "χτυπήσει" το Overwatch League. Θα διοργανωθούν διάφορα events ανά τον κόσμο και τα πρώτα θα είναι τα G2 Esports Valorant Invitational και Rage Valorant Japan Invitational. Αμφότερα θα διεξαχθούν στις 19 Ιουνίου.

Το G2 Invitational θα έχει οκτώ ομάδες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, οι οποίες θα διεκδικήσουν έπαθλο αξίας 15.000 ευρώ. Θα διεξαχθεί 19-21 Ιουνίου. Οι ομάδες θα χωριστούν ανά περιοχή και όχι ανά σπόνσορα. Οι αντίπαλοι θα γνωστοποιηθούν μόλις μία ημέρα πριν από κάθε τουρνουά. Το Rage Invitational θα δώσει ως έπαθλο 4.127 ευρώ και σε αυτό θα συμμετάσχουν 16 ομάδες. 

Το αντίστοιχο τουρνουά της Αμερικής θα ανακοινωθεί το προσεχές μέλλον. Θα διεξαχθεί το διάστημα 26-28 Ιουνίου. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και ένα τέταρτο τουρνουά -στην Ευρώπη- σε κοντινές ως προς το τελευταίο ημερομηνίες.

Διαβάστε το review του Valorant και συζητήστε για το νέο Τactical Shooter της Riiot Games στο σχετικό forum topic.

Παίξτε μαζί μας Valorant. Κάντε κλικ εδώ κι ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification