Μόνιμες Στήλες eSports Τα γήπεδα eSports της Blizzard

Τα γήπεδα eSports της Blizzard

Thursday, 07 Sep 2017  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6d/aa/7c/blizzard-estadiu-80-1490963733.jpg
 

Τα γήπεδα eSports της Blizzard

Έρχεται αρένα στο Los Angeles. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/3/17] Η Blizzard ανακοίνωσε το πρώτο της γήπεδο, το οποίο εδρεύει στην Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Ονομάζεται Blizzard eStadium και έχει έκταση  1.652 τετραγωνικά μέτρα. Μέσα στο γήπεδο υπάρχει gaming room, πώληση games και συλλεκτικών αντικειμένων της εταιρείας και σνακ μπαρ. Ο πρώτος αγώνας που θα φιλοξενήσει θα αφορά το League of Legends και θα διεξαχθεί ανάμεσα στην τοπική Flash Wolves και την ahq.

Ο λόγος που η Blizzard επέλεξε αρχικά την Ταϊβάν ήταν διότι η χώρα έχει αποφασίσει να δώσει βάση στον τομέα των eSports. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 200-500 θέσεων, διαστάσεις 6.144x3.456 μέτρα και οθόνη 1.096x1.535 μέτρα. Από πλευράς Blizzard, αναμένεται να φιλοξενήσει διάφορα τουρνουά για το Hearthstone και το Overwatch.

Το πρώτο τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Blizzard eStadium θα είναι το Overwatch Pacific Championship στις 8 Απριλίου. Το γήπεδο θα είναι ανοιχτό τα απογεύματα, Τετάρτη έως Παρασκευή, καθώς επίσης και το σαββατοκύριακο 14:00-23:00.

[UPDATE: 7/9/17 - Γήπεδο στο Λος Άντζελες] Η Blizzard θα ξεκινήσει eSports arena και στο Los Angeles, ενώ μάλιστα θα διαθέτει και μπουτίκ όπου θα μπορείτε να αγοράσετε games και συλλεκτικά αντικείμενα της εταιρείας.

Το γήπεδο θα ονομάζεται Blizzard Arena Los Angeles και θα φιλοξενηθούν μεταξύ άλλων αγώνες για τα Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm και World of Warcraft. Το γήπεδο θα ξεκινήσει την λειτουργία του στις 7 Οκτωβρίου με αγώνες Overwatch, θα συνεχίσει στις 13 Οκτωβρίου με το Hearthstone, ενώ θα ακολουθήσουν τα Heroes of the Storm και World of Warcraft. 

Στις υπόλοιπες ειδήσεις από τον χώρο των eSports, ένα γκρουπ οπαδών στη Λάρισα επιτέθηκε στους παίκτες της ομάδας League of Legends του Παναθηναϊκού.

Συζητήστε για τα eSports σε αυτό το forum topic και για την Activision Blizzard στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Divine Raiden (Level 26) 31/03/2017 17:35
Σωστή κίνηση απο την Blizzard.Νομίζω θα μαζέυει άπειρο κόσμο και έχει και αρκετά e-sport games τα οποία ειναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.
#2 ashbringer (Level 25) 01/04/2017 10:58
Πολύ καλά νέα για την Blizzard και μπράβο της για την κατασκευή του πρώτου σταδίου που θα αφορά events με θέμα e-sports.
#3 RipAndTear (Level 7) 09/09/2017 13:06
Αυτό που θυμίζει ένα κλασσικό απόσπασμα από αμερικανό ρεπόρτερ που χρησιμοποιείται από ραππερς για εισαγωγές και όχι μόνο... Θα το παραθέσω παραλλαγμένο, "this is Los Angeles... game capital of the nation!!!"
Notification