Μόνιμες Στήλες eSports Η Schalke αγόρασε ομάδα του League of Legends

Η Schalke αγόρασε ομάδα του League of Legends

Monday, 16 May 2016  | in eSports | Γράφτηκε από τον Τάσος Νικολακόπουλος   | (1 σχόλιο)
Τάσος Νικολακόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/5b/a7/68/esports-team-fc-schalke-04-86-1463402538.jpg
 

Η Schalke αγόρασε ομάδα του League of Legends

Άλλη μια ποδοσφαιρική ομάδα στα eSports.

Η Γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα Schalke έκανε την είσοδο της στον χώρο των eSports, αγοράζοντας ομάδα του League of Legends.

Συγκεκριμένα, η ιστορική Schalke αγόρασε την ομάδα Elements και θα αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του League of Legends. Η ονομασία της ομάδας πλέον θα είναι FC Schalke 04, το πλήρες όνομα δηλαδή του Γερμανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Schalke, Moritz Beckers-Schwarz, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν παρατηρήσει πως το επίπεδο του επαγγελματισμού στα eSports αυξάνεται με την πάροδο των ετών, ιδιαίτερα στο League of Legends και τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Riot. 

Την είδηση ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Elements μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό τους. Η αγορά τους από την Schalke είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα κινήση που πλέον θα πρέπει να αναμένουμε από περισσότερους μεγάλους συλλόγους ανά τον κόσμο. Μένει να δούμε αν η ομάδα της Schalke στο LoL θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών, μιας και το σήμα που θα φοράνε οι παίκτες στο στήθος τους είναι πολύ “βαρύ”.

Διαβάστε για την “είσοδο” της West Ham στα eSports. Συζητήστε γενικότερα για τα eSports σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Blood Prince (Level 28) 16/05/2016 18:39
Αρκετά ενδιαφέρουσα η είδηση από τον χώρο των esports.Πριν λίγο καιρό είχε κάνει κάτι ανάλογο και η West Ham.
Notification