Game Maniacs: Μπισκότα Legend of Zelda και 360° Viking Battle

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Game Maniacs: Μπισκότα Legend of Zelda και 360° Viking Battle

Game Maniacs: Μπισκότα Legend of Zelda και 360° Viking Battle

Fight for Odin!

Καλώς ήρθατε στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού μέσω της στήλης Game Maniacs όπου σας φέρνουμε τα καλύτερα φιλέτα από το Internet όσον αφορά τα games και γενικότερα την geeky κουλτούρα. Αυτή την εβδομάδα σας έχουμε ένα cool tutorial μπισκότων, επικές μάχες πολεμιστών και άλλα πολλά!

360° Viking Battle
Με αφορμή την κυκλοφορία και επιτυχία του For Honor, σας μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα μιας λήψης που αξίζει πολλά “μπράβο”. Συγκεκριμένα έχουμε μια μάχη όπου 600 άτομα ντύθηκαν ως Vikings και πολέμησαν (στα ψεύτικα καλέ). Το καλύτερο από όλα είναι η 360 κάμερα έτσι ώστε να βλέπετε όλο το πεδίο της μάχης. Κάντε click στο βίντεο και drag προς την πλευρά που θέλετε και δείτε αυτή την τρομερή παραγωγή.

Μπουκάλι Minecraft
To Minecraft δεν θα φύγει από την μόδα για τα επόμενα 10 χρόνια σίγουρα. Μπορεί να μην συμπαθείτε το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν μπορείτε να μην παραδεχτείτε πως κάποια από τα αξεσουάρ που κυκλοφορούν είναι εξαιτερικά cool. Παράδειγμα είναι το συγκεκριμένο μπουκάλι που αλλάζει χρώματα. Βάλτε το αγαπημένο σας ποτό και νιώστε σαν να πίνετε κάποιο health potion!

minecrafto potions

Airplane VR Drone
Η VR τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Τα drones επίσης γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία...οπότε πως θα σας φαινόταν αν τα συνδυάζαμε για να βγει κάτι extremely cool; Ψάχνοντας στο αχανές ίντερνετ βρήκαμε το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο αποτελεί drone με σκληρή κατασκευή και τεχνολογία VR. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε σαν αετός την περιοχή σας από πάνω, όσο κάποιος φίλος χειρίζεται το αεροπλανάκι.

vr drone

Μπισκότα Legend of Zelda
Η γνωστή Youtuber-μάγειρας Rosanna Pansino μας έχει συνηθίσει σε συνταγές που έχουν να κάνουν με την geeky κουλτουρά.

Αυτή την εβδομάδα, η Rosanna μας δείχνει πως θα φτιάξουμε τα λεγόμενα Rupee Sugar Cookies με αφορμή την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Μπορεί να μην τα καταφέρετε το ίδιο καλά αλλά σίγουρα θα κάνετε εντύπωση με τα ζαχαρωτά μπισκότα.

Τα λέμε την επόμενη Τετάρτη με περισσότερα gaming and geeky νέα/αστεία/ενδιαφέροντα βίντεο.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Game Maniacs. Για συζήτηση σχετικά με την στήλη Game Maniacs επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 16/03/2017 13:40
Το Minecraft δεν μου αρέσει σαν παιχνίδι αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το μπουκάλι Minecraft είναι φανταστικό.
#2 Divine Raiden (Level 26) 16/03/2017 14:21
Εντυπωσιακή η Viking μάχη!Το μπουκάλι Minecraft(αν και απεχθάνομαι το παιχνίδι) θα το ήθελα σίγουρα!Μιας και εχω δηλώσει οτι θα ήθελα κάποια στιγμή να ασχοληθώ με drones δεν μπορώ να μην εντυπωσιαστώ με αυτήν την είδηση!Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.
#3 ashbringer (Level 25) 16/03/2017 16:53
To airplane Vr Drone είναι όλα τα λεφτά.Η μάχη των Βίκινγκς είναι επική αλλά η αφορμή πιστεύω ότι προέρχεται απο τη σειρά Vikings που τα σπάει εδώ και χρόνια και από την απίστευτη ιστορία των Βικινγκς.