Press Start: Πως περνάτε με την καραντίνα παίζοντας games;

Hot
Press Start: Πως περνάτε με την καραντίνα παίζοντας games;

Press Start: Πως περνάτε με την καραντίνα παίζοντας games;

Έχετε διατηρήσει την ψυχραιμία σας;

Κακά τα ψέματα, όλοι μας αυτές τις μέρες έχουμε βρεθεί να ψάχνουμε τρόπους να περάσουμε την ώρα μας και φυσικά τα video games έχουν βοηθήσει αρκετά αφού είναι μία ασφαλής επιλογή για πολλούς.

Όσοι δεν έβρισκαν χρόνο για να παίξουν λόγω υποχρεώσεων όλον αυτόν τον καιρό τώρα βρήκαν άπλετο (εκτός όσων συνεχίζουν να δουλεύουν, στους οποίους στέλνω το κουράγιο μου) αλλά και αρκετοί από αυτούς που δεν είχαν το gaming στην ζωή τους επηρεάστηκαν από κάποιον γνωστό ή φίλο και σκοτώνουν πλέον τις ώρες τους στον κόσμο του gaming. Όσοι βέβαια έτσι κι αλλιώς έβρισκαν τον χρόνο για να καούν μερικές ώρες την ημέρα (το “μερικές” για να μην εκτεθούμε κιόλας) βρήκαν απλά την καλύτερη κατάσταση για να παίξουν ατελείωτες ώρες χωρίς κανέναν φραγμό. Οι εταιρείες ανάπτυξης με τη σειρά τους έχουν βαλθεί να βοηθήσουν στο έργο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που θέλει να μείνουμε σπίτια μας, δίνοντας δωρεάν μια σειρά από games για όλες τις προτιμήσεις. Μπορείτε να βρείτε τις πρόσφατες προσφορές και τα δωρεάν games κάνοντας κλικ εδώ.

Είδαμε πολλές αντιδράσεις ανθρώπων για την κατάσταση και το σίγουρο είναι ότι ο καθένας έχει και από μία άποψη όσον αφορά τα όσα γίνονται και αυτό είναι λογικό αφού το μόνο θέμα συζήτησης 24/7 είναι η πανδημία. Οι περισσότεροι gamers έχουν κρατήσει την ψυχραιμία τους αφού περνάνε τις ώρες τους παίζοντας, εκτονώνοντας εκεί την όση ένταση συσσωρεύεται (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις). Ας στηρίξουμε τους δικούς μας και ας μείνουμε ψύχραιμοι. Είναι καλή περίοδος για να ηρεμήσουμε, να παίξουμε, να δημιουργήσουμε και να επικοινωνήσουμε με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Εσείς πως περνάτε με την καραντίνα παίζοντας games;

 

 

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Ποια είναι τα μεγαλύτερα achievements που καταφέρατε με την καραντίνα του κορωνοϊού;

GameWorld app: Αφαιρέθηκαν οι διαφημίσεις

WTF News 17: Γυναίκες παίζουν games με το αιδοίο τους

Το πιο πρόσφατο user Blog 

Καινούργιο Expansion στο Guild Wars 2 ανακοίνωσε η ArenaNet 

Το πιο πρόσφατο user user Review 

Resident Evil 3 γράφει Axilleas Loizidis

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification