Μόνιμες Στήλες Epic Fail 10 χρόνια μετά 2: Συνέντευξη στην Ψηφιακή Ελλάδα

10 χρόνια μετά 2: Συνέντευξη στην Ψηφιακή Ελλάδα

Sunday, 13 Jan 2019  | in Epic Fail | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/ad/56/10-xronia-meta-et1-psifiaki-ellada-99-1547390529.jpg
 

10 χρόνια μετά 2: Συνέντευξη στην Ψηφιακή Ελλάδα

Σχολιάζουμε την πρώτη συνέντευξη του GameWorld στην τηλεόραση.

Από σήμερα καθιερώνουμε άλλη μια σειρά στο GameWorld, το "10 χρόνια μετά", όπου σατιρίζουμε παλιά βίντεο που είχαμε ανεβάσει πριν από μία δεκαετία.

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του GameWorld στην τηλεόραση που έλαβε χώρα το 2009 στην εκπομπή "Ψηφιακή Ελλάδα" της ΕΤ1 με τον Νίκο Βασιλάκο. Θα ανακαλύψετε άφθονες στιγμές γέλιου και cringe που αγνοούσατε.

Δείτε ακόμη το πρώτο 10 χρόνια μετά όπου σχολιάζουμε τα αρχικά μας βίντεο. Συζητήστε για την στήλη 10 χρόνια μετά στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification