Μόνιμες Στήλες Critical Hit League of Legends: Thresh Guide

League of Legends: Thresh Guide

Saturday, 02 Feb 2013  | in Critical Hit | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (17 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/47/e7/ff/90d000931fc79d1e385f5afaa452f99d_Generic.jpg
 

League of Legends: Thresh Guide

Γνωρίστε τον...δεσμοφύλακα των ψυχών! [UPDATE]

Η Riot αποφάσισε ότι ο πρώτος champion που θα κυκλοφορήσει για φέτος θα είναι support class. Έτσι, μας παρουσιάζει τον Thresh, έναν ranged χαρακτήρα που κάνει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί crowd control, μπορεί να σώσει τους συμμάχους του σε κρίσιμες στιγμές αλλά και να σκοτώσει ο ίδιος όχι μόνο έναν, άλλα πολλούς αντιπάλους.

Horror Story
Λένε ότι ο Thresh ήταν ένας άνθρωπος που έβρισκε ικανοποίηση στον πόνο των άλλων. Ήταν ένας σαδιστικός δεσμοφύλακας που βασάνιζε τους φυλακισμένους καθημερινά. Τα βασανιστήρια στα οποία επέβαλλε τα θύματά του, δεν ήταν μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά. Πρώτα τα τρομοκρατούσε με τον ήχο τον αλυσίδων και μετά τα βασάνιζε με αυτές.

Μία ημέρα οι φυλακισμένοι, μη αντέχοντας πια, του έστησαν ενέδρα και τον κρέμασαν με τις αλυσίδες του. Από τότε, ο Thresh περοπλανιέται σαν πνεύμα σε όλο το Valoran σκοτώνοντας όποιον τολμάει να τον κοιτάξει. Παρόλα αυτά, ψάχνει παντού για ολοένα και πιο δυνατές ψυχές από αυτές που έχει ήδη στην συλλογή του.

Οι ικανότητές του
Damnation (Αιώνια Τιμωρία) -Passive- : Όταν ο Thresh παραμονεύει στις Αρένες της Δικαιοσύνης, οι υπηρέτες, τα τέρατα και οι αντίπαλοι ήρωες αποκαλύπτουν ορισμένες φορές μετά το θάνατό τους την ουσία τους με τη μορφή ψυχών. Συλλέξτε τις ψυχές των πεσόντων εχθρών, για να ενισχύσετε το Armor και το Ability Power του Thresh. Για να μιλήσουμε πρακτικά, ο Thresh δεν κερδίζει Armor σε κάθε level.

thresh-wQ - Death Sentence (Θανατική Καταδίκη):
(Passive επίδραση): Ο Thresh ανανεώνει τις επιθέσεις του και προκαλεί περισσότερη ζημιά, όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα αναμονής μεταξύ των χτυπημάτων.
(Active επίδραση): Ο Thresh πετάει το δρεπάνι προς τα εμπρός και τραβά τον πρώτο εχθρό που θα χτυπήσει προς το μέρος του, διανύοντας μια καθορισμένη απόσταση. Πατώντας πάλι το Q μπορείτε να τρέξετε προς τον εχθρό σας που μόλις εγκλωβίσατε.

thresh-wW - Dark Passage (Σκοτεινό Πέρασμα): Ο champion εκτοξεύει το φανάρι του προς μια τοποθεσία. Οι κοντινοί σύμμαχοι κερδίζουν ασπίδα όσο βρίσκονται εντός του πεδίου επιρροής του φαναριού. Οι συμπαίκτες που κάνουν κλικ στο φανάρι, θα μεταφερθούν στον Thresh.

thresh-eE - Flay (Μαστίγωμα): Ο Thresh περιστρέφει την αλυσίδα του, πετώντας όλους τους εχθρούς που πετυχαίνει προς την κατεύθυνση του χτυπήματος.

thresh-rR -The Box (Το Κιβώτιο): Δημιουργεί μια φυλακή από τοίχους γύρω του, η οποία επιβραδύνει και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που θα τολμήσουν να τη διασχίσουν.

Skill Progression
Ο Thresh είναι ένας champion με μεγάλες δυνατότητες αρκεί να τις χρησιμοποιήσει σωστά. Το skill που πρέπει να διαλέξετε στο level 1 είναι το Death Sentence (πλήκτρο Q), αφού δίνει bonus στις επιθέσεις του όταν είναι ανενεργό. Όταν το χρησιμοποιήσετε, θα τραβήξει τον στοχευόμενο εχθρό λίγο προς τα εμπρός, δίνοντας την δυνατότητα στον σύμμαχό σας να εκτελέσει επίθεση. Φυσικά, δεν τραβάει όπως ο Darius ή ο Blitzcrank, αλλά είναι αρκετά χρήσιμο όταν ο αντίπαλος έχει μείνει με πολύ λίγο HP και πάει να ξεφύγει.

thresh-skills

Παίζοντας μαζί του
Τα matches που θα παίξετε με τον Thresh αναμένεται να έχουν υψηλό ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι ότι κάθε φορά που πεθαίνει κάποιο minion (ή τέρας από την jungle), αφήνει μια ψυχή κάτω την οποία μπορείτε να μαζέψετε περνώντας από πάνω της! Αυτό είναι σαν ένα μικρό παιχνιδάκι που θα σας δώσει την αίσθηση του achievement, αφού υπάρχει ένα εικονίδιο δίπλα στα skills σας που μετράει τις ψυχές που έχετε μαζέψει. Είναι πολύ σημαντικό να μαζέψετε πολλές αφού σας αυξάνουν το ability power και την armor. Να σημειώσουμε ότι ο Thresh δεν έχει άλλο τρόπο για να αυξήσει το protection του εκτός από αυτόν. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να μπείτε σε κίνδυνο για μια ψυχή, αν ο εχθρός κάθεται πάνω της. Μπορείτε απλά να περιμένετε μέχρι να κάνει πίσω ή να τον προκαλέσετε εσείς να φύγει.

Ο Thresh είναι ένα ranged support. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σκοτώνει τα minions από μακριά και ταυτόχρονα να ενισχύει τις επιθέσεις των συμμάχων του. Με τις ικανότητες που έχει, μπορεί να σκοτώσει με μεγάλη ευκολία όσα minions κι αν έρθουν. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο εκεί. Προτεραιότητα στα minions έχει ο σύμμαχος champion που θα βρίσκεται μαζί σας και όχι εσείς. Γιατί; Γιατί πολύ απλά θυμίζουμε ότι είστε support class!

Με το δεύτερο skill, πετάτε το πράσινο φανάρι μπροστά και έτσι βάζετε ασπίδα στους συμμάχους που θα περάσουν από πάνω σας. Επίσης, όσοι σύμμαχοι κάνουν κλικ στο φανάρι, θα πεταχτούν πάνω σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να γλιτώσουν σε περίπτωση που π.χ. οι εχθροί τους κυνηγάνε κι έχουν χαμηλό health. Γι' αυτό θα πρέπει να τοποθετείτε το φανάρι όσο πιο μακριά σας γίνεται, ώστε να μπορεί να το φτάσει ακόμα και ο πιο μακρινός σύμμαχός σας. Το φανάρι μπορεί επίσης να σας δείξει μια περιοχή για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αποκαλύπτοντας όποιον κρύβεται εκεί.

Το Death Sentence μπορεί να συνδυαστεί πολύ αποτελεσματικά με το Flay σε team fight. Εάν πετάξετε το δρεπάνι με το Q, θα τραβήξετε τον εχθρό προς τα εμπρός σας και μετά με το Ε θα τον πετάξετε προς το μέρος σας. Έτσι, θα μειώσετε την απόσταση μεταξύ σας, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμάχους σας να αναλάβουν δράση.

Το The Box είναι ένα ultimate skill, το οποίο αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο προς το τέλος του αγώνα όπου και συμβαίνουν τα team fights. Μόλις ενεργοποιηθεί, σηκώνει πέντε μαγικά τείχη γύρω από τον Thresh τα οποία προκαλούν αρκετό damage και καθυστερούν σημαντικά την κίνηση κάθε αντιπάλου που θα τα ακουμπήσει. Έτσι, αν κάποιος εχθρός πάει να ξεφύγει και ακουμπήσει σε ένα από τα τείχη, θα είναι αδύνατο να ξεφύγει. Από την άλλη, αν έχετε τον Thresh και σας κυνηγάνε, μπορείτε να την γλιτώσετε εύκολα. Όπως και να έχει, δεν θα σας συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε την ultimate attack απλώς για να μην πεθάνετε. Μπορείτε άλλωστε να χρησιμοποιήσετε το Flash. Το Heal και το Flash αποτελούν τα ιδανικά Summoner Spells για τον Thresh.

Επιλογή lane
Λόγω του ότι ο Thresh είναι support champion, θα πρέπει πάντα να ακολουθεί άλλον ένα συμπαίκτη του στα lanes και να μην προχωράει ποτέ μόνος του. Η ιδανική θέση για αυτόν είναι το top ή το bottom lane, όπου παράλληλα θα βρει τις ψυχές νεκρών minions για να ενισχυθεί. Στην jungle δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα να αξιοποιηθεί, τόσο γιατί δεν μπορεί να σκοτώσει τα τέρατα, όσο και λόγω της μη ύπαρξης minions. Στο mid lane, ο Thresh θα πρέπει να μεταβαίνει μόνο μετά τη μέση του ματς, ώστε να βοηθήσει τυχόν συμπαίκτες του σε μεγάλες μάχες.

Thresh comic

Τα απαραίτητα αντικείμενα
bootsofspeedrejuvenation-bead+ Στα πρώτα λεπτά του αγώνα είναι καλό να αγοράσετε ένα Sight Ward και Boots of Speed ενώ μόλις βρείτε την ευκαιρία, επιλέξτε ένα Rejuvenation Bead το οποίο θα αναβαθμίσετε σε Emblem of Valor.

kindlegemΜετά αγοράστε το Kindlegem το οποίο με λίγα gold σας δίνει extra health. Αργότερα όταν θα έχετε μαζέψει περισσότερα gold, μπορείτε αναβαθμίσετε τις μπότες σε Ionian Boots of Lucidity, οι οποίες δίνουν 15% μείωση στο cooldown.

Sunfire-CaperodofagesΣειρά έχει το Sunfire Cape ενώ διαπίστωσα ότι αγοράζοντας και το Rod of Ages, ρυθμίζεται κατά πολύ η κατανάλωση του mana.Από εδώ και πέρα, είναι πλέον αδύνατο να συγκρατήσετε την μαγική ικανότητα του Thresh. Έτσι, μπορεί να σκοτώσετε κατά λάθος κάποιον εχθρό ακόμα και αν δεν το κάνατε εσκεμμένα.

Locket of the Iron SolariΓια να ολοκληρώσετε το build σας, αρκεί να αγοράσετε το Locket of the Iron Solari και το Shurelya's Reverie. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε το Wit's End, το οποίο δίνει Attack Speed και κάνει το autoattack σας θανατηφόρο.

Abyssal-ScepterΣε περίπτωση που βρεθείτε μόνος απέναντι σε Ability Power, τότε θα πρέπει να πάρετε το Abyssal Scepter, το οποίο προσφέρει magic resistance.

Randuins OmenΑν τα βρείτε σκούρα απέναντι σε έναν attack damage χαρακτήρα όπως ο Jax ή ο Master Yi, αγοράστε το Randuin's Omen και έτσι όχι μόνο θα έχετε μεγαλύτερη προστασία στα χτυπήματα, αλλά χρησιμοποιώντας αυτό το item σε συνδυασμό με το The Box, θα τους καθυστερήσετε σημαντικά.

Masteries και Runes
Όσον αφορά τα runes σας προτείνω να αγοράσετε:
thresh-runes

Για τα Masteries:
thresh-masteries

Θετικά:
- Έχει πολύ δυνατά CC
- Η ultimate παγιδεύει και προκαλεί damage ταυτόχρονα
- Μπορεί να είναι AP και Support
- Ιδανικός για team fights

Αρνητικά:
- Τελειώνει γρήγορα το mana του
- Πεθαίνει εύκολα στην αρχή
- Μεγάλο cooldown στην Ultimate

Μπορείτε να αγοράσετε τον Thresh μαζί με το skin του Deep Terror για 1950 RP. Με τη νέα τιμολόγηση ηρώων, ήταν αρχικά διαθέσιμος για 7.800 IP, αλλά η τιμή του θα πέσει στα 6.300 IP από σήμερα.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ilovegames (Level 25) 21/09/2012 12:56
This is going to be so sick when its done.
#2 asmilon (Level 26) 21/09/2012 12:58
Απιστευτη δουλεια! Τελικα οι modders πανε εκει που οι devs δε τολμουν καν!
#3 Ulagrand (Level 14) 21/09/2012 14:24
Δυστυχώς οι developers πολλές φορές "τρώνε παντόφλα" από τους publishers και άλλους άσχετους με τον χώρο που βάζουν τα λεφτά και να θέλουν δεν μπορούν να κάνουν πράγματα. Σε άλλες περιπτώσεις που είναι αυτόνομες (καλή ώρα) δεν το κάνουν οι ίδιοι, διατηρώντας έτσι και το community ενεργό (ποιος ξέρει πόσο καιρό θα ασχολούνται οι moders με αυτό) και γλιτώνοντας πόρους.

Αφού έκανα τον δικηγόρο του διαβόλου, θα έρθω και θα συμφωνήσω. Η δουλειά φαίνεται επαγγελματικού επιπέδου και πολλές φορές οι moders όχι μόνο ξεπερνούν τους εαυτούς τους, αλλά και τις ίδιες της εταιρίες... ελπίζω μόνο να μην έχουμε παρατράγουδα όπως με το mod του Skyrim ( http://www.gameworld.gr/previews/rpg/item/11646-skyrim-middle-earth-role-playing-mod#.UFxORrLN_po )
#4 nikos-pc (Level 11) 21/09/2012 15:41
Εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει να γίνει αναδημιουργία του Morrowind. Όποιος θέλει να το παίξει στα αλήθεια ας το πάρει, και αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα γραφικά, ας κατεβάσει το Morrowind Overhaul 2. Και να φτιάξουν Skywind, δεν πιάνει το original.
#5 Ulagrand (Level 14) 21/09/2012 19:37
Καλά σίγουρα, τίποτα δεν είναι όπως το αυθεντικό. Πιο πολύ πιστεύω το κάνουν ως φόρο τιμής. Πάντως δεν είναι και άσχημη ευκαιρία για την νέα γενιά να δει μερικούς από τους τίτλους της περασμένης δεκαετίας που είχαν τόσο μεγάλο αντίκτυπο στο αγαπημένο μας χόμπι, σε μια πιο εύπεπτη μορφή.
#6 trelosr21 (Level 10) 23/09/2012 02:16
pragmatika ekpliktiko project exo pe3ei mono ta skyrim kai oblivion alla me auto to mod 100 tis 100 8a arxisw kai to morrowind apistefti doulia apo tous moders
#7 Vasilis (Level 25) 30/01/2013 17:16
έχει τρομερό κομμάτι πάντως πολύ creepy.
#8 panoskrestascr7 (Level 5) 03/02/2013 21:03
καλός
#9 Goundolf56 (Level 13) 26/04/2013 05:59
πολυ καλος champ ειδικα το range που εχει με το hook αλλαζει πολλα πραγματα μεσα στο παιχνιδι
#10 Glamorous (Level 26) 12/06/2013 15:32
Μπράβο τρομερή προσφορά.
#11 Akis 7 (Level 20) 12/06/2013 16:00
Μπραβο στους μαγκες τηε ΕΑ
#12 Vasilis (Level 25) 12/06/2013 16:07
Μια χαρά το βρίσκω, Μπράβο!
#13 amel_04 (Level 9) 12/06/2013 16:42
Για PS3 πως ακριβώς το κατεβάζω?
#14 Lordwinter (Level 28) 12/06/2013 17:05
Quoting amel_04:
Για PS3 πως ακριβώς το κατεβάζω?

Κάνεις login στον λογαριασμό σου στο Origin. Πηγαίνεις στο My Account και από εκεί στην επιλογή Redeem Product Code και ακολουθείς τις οδηγίες.
#15 aias77 (Level 8) 12/06/2013 17:28
πολύ καλή προσφορά! ;)
#16 snikefriend (Level 23) 12/06/2013 19:12
Quoting amel_04:
Για PS3 πως ακριβώς το κατεβάζω?

Απλα μπες στο PS3 στο Battlefield, πατα Store και βρες το απο εκει. Στην τιμη θα λεει 0. Στο Xbox 360 ετσι το κατεβασα!
#17 tonis1925 (Level 17) 13/06/2013 22:30
Πολύ καλή κίνηση της ΕΑ μπράβο τους!!
Notification