Reviews Vampire: The Masquerade - Bloodlines (PC)
PC  
Comments (3)

Vampire: The Masquerade - Bloodlines (PC) Hot

  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
Όταν πέφτει η νύχτα, ξυπνάει ένας άλλος κόσμος...Το παρόν review θα ξεκινήσει με μια συγκλονιστική αποκάλυψη! Όλοι γνωρίζετε την περίφημη πλέον τρόικα, που τα τελευταία χρόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κάτι για το οποίο δεν είχατε ιδέα όμως, είναι πως αρκετά χρόνια πριν έρθουν στην πατρίδα μας για να «διευθετήσουν» το οικονομικό μας χάος, οι άσπονδοι αυτοί φίλοι μας είχαν μια πιο ευγενή επαγγελματική ασχολία: τη δημιουργία RPG games!

Φυσικά αστειευόμαστε και αφορμή είναι το όνομα της εταιρείας development του Vampire: The Masquerade – Bloodlines, που δεν είναι άλλη από την…Troika Games! Να αναφέρουμε βεβαίως πως η εν λόγω εταιρεία δεν υφίσταται πλέον καθώς μας αποχαιρέτησε το 2005, ενώ οι άνθρωποι πίσω από αυτή ήταν οι υπεύθυνοι για το πρώτο μέρος της γνωστής σειράς παιχνιδιών Fallout.Το Vampire the Masquerade – Bloodlines αποτελεί την άτυπη (αφού στο σενάριο δεν υπάρχει καμία σχέση) συνέχεια του Vampire: The Masquerade – Redemption, που είχε κυκλοφορήσει το 2000. Το κοινό που έχουν τα δύο παιχνίδια είναι ότι διαδραματίζονται στο σύμπαν World Of Darkness, που είναι ο κόσμος του πασίγνωστου pen and paper role playing game Vampire: The Masquerade της εκδοτικής εταιρείας White Wolf. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως θα μιλήσουμε για ένα Action RPG όπου αντί για σπαθιά, δράκους και κάστρα, έχουμε βρικόλακες, κοφτερούς κυνόδοντες και σύγχρονους ουρανοξύστες.

Από το σούρουπο ως την αυγή
Το gothic-punk σκηνικό του Vampire: The Masquerade έχει να κάνει με μια μοντέρνα κοινωνία βρικολάκων που ζει και δρα στο παρασκήνιο του σύγχρονου κόσμου. Ως πλάσματα της νύχτας, προσπαθούν να κρατήσουν την ιδιότητά τους κρυφή από τους κοινούς ανθρώπους, ενώ την ίδια στιγμή παλεύουν με τα δικά τους πάθη και τις κτηνώδεις επιθυμίες τους. Παράλληλα, παίζουν σημαντικό ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις, αφού επί αιώνες επηρεάζουν τα ιστορικά δρώμενα παρεμβαίνοντας και μηχανορραφώντας.

Τα μέλη της κοινωνίας των βαμπίρ χωρίζονται σε δύο βασικές φυλές (τα λεγόμενα “sects”), τους Camarilla και τους Sabbat. Οι πρώτοι είναι οι «καλοί» της υπόθεσης και σε γενικές γραμμές πιστεύουν πως οι βρικόλακες για να ζήσουν αρμονικά πρέπει να αφομοιωθούν με τους κοινούς θνητούς διατηρώντας την πραγματική τους ταυτότητα κρυφή. Έτσι έχουν υφάνει έναν ιστό ψεμάτων και παραπληροφόρησης τον οποίο και ονομάζουν Masquerade, για να πείσουν το ανθρώπινο γένος πως η ύπαρξη υπερφυσικών πλασμάτων δεν είναι τίποτα περισσότερο από μύθοι και δοξασίες. Όποιος βρικόλακας δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες του Masquerade θέτει σε κίνδυνο το μεγάλο μυστικό και αποτελεί απειλή για είδος, επομένως πρέπει να εξουδετερωθεί.Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι Sabbat, των οποίων τα πιστεύω είναι διαμετρικά αντίθετα. H φυλή αυτή θεωρεί ότι μπορεί να ορίσει την δική της μοίρα. Τηρεί τον κώδικα συμπεριφοράς “The Code of Milan”,ο οποίος κηρύσσει την πίστη σε αίρεση και υποστηρίζει την ελευθερία του ατόμου μέσα στη φυλή, αρκεί η ελευθερία αυτή να μην υπερβαίνει το συμφέρον της φυλής.

Εκτός από τις βασικές φυλές υπάρχουν ακόμη πολλές δευτερεύουσες, όπως οι Anarchs ή οι Kuei-Jin, ενώ οι βρικόλακές ανήκουν σε διάφορα clans ανάλογα με τις δυνάμεις και τις ιδιότητές τους.

Ακολουθώντας τις γραμμές του αίματος
Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινάει όταν ο χαρακτήρας σας έχει μόλις περάσει στην «σκοτεινή» πλευρά, μετά από μια νύχτα πάθους με ένα βαμπίρ. Ο/η δημιουργός σας όμως δεν είχε τη συγκατάθεση της Camarilla για την πράξη αυτή και επομένως παραβίασε το Masquerade, κάτι που τον/την καταδίκασε σε θάνατο. Χάρη στην παρέμβαση του Nines Rodriguez, του αρχηγού των Anarchs που αντιδρούν τόσο στην νομιμότητα της Camarilla όσο και στην βασιλεία του Sebastian LaCroix, του «πρίγκιπα» των βρικολάκων, εσείς την γλιτώνετε αφού ο πρίγκιπας σας χαρίζει τη ζωή. Από εκείνη τη στιγμή όμως, σας υποχρεώνει να κάνετε ότι σας ζητήσει. Στην πορεία όλα αυτά σας βάζουν σε σκέψεις, ώσπου τελικά ανακαλύπτετε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.Η ιστορία εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει πολυδιάστατο σενάριο. Η πολιτική και τα παιχνίδια εξουσίας λαμβάνουν χώρα σε ένα σκοτεινό, gothic ύφους Λος Άντζελες, με υπέροχους χαρακτήρες (όταν δείτε τις female NPC θα καταλάβετε!) και απολαυστικούς διαλόγους. Το βάθος της υπόθεσης ξετυλίγεται και με πληροφορίες που σας δίνονται στις loading screens, για να μπορέσετε να μπείτε όσο το δυνατόν περισσότερο στο κλίμα του World Of Darkness. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το φινάλε του παιχνιδιού έχει πέντε διαφορετικές εκδοχές, κάτι που σημαίνει πως η πορεία και η κατάληξη της ιστορίας εξαρτάται τόσο από την clan που θα επιλέξετε, όσο και από το ποιανού το μέρος θα πάρετε.

Φτιάξτε το δικό σας vampire
Στο μενού δημιουργίας του χαρακτήρα σας καλείστε αρχικά να επιλέξετε μια από τις 7 διαθέσιμες clans του παιχνιδιού, καθεμία απ’ τις οποίες διαθέτει τα δικά της μοναδικά traits και τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα–μειονεκτήματα. Στην εμφάνιση του χαρακτήρα δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε κάποιο customization εκτός των ρούχων και της επιλογής φύλου. Ας δούμε αρχικά τις επτά διαθέσιμες clans:

Brujah: Οι «αναρχικοί» της υπόθεσης. Είναι αντισυμβατικοί και πάνε κόντρα στο σύστημα, ενώ το δυνατό τους trait είναι η δύναμή τους. Σκεφτείτε τους κάπως σαν… μηχανόβιους βρικόλακες!

Gangrel: Μοιάζουν με λυκανθρώπους, έχουν ανάλογες δυνάμεις και είναι η μόνη clan που βρίσκεται τόσο κοντά στο Beast Within (την αρχέγονη και κτηνώδη φύση των βρικολάκων).

Malkavian: Οι βρικόλακες της clan αυτής είναι ολίγον τρελοί και ψυχωτικοί. Δεν είναι γνωστό εάν φταίει η μεταμόρφωσή τους για αυτό, πάντως πολλοί από τους υπόλοιπους βρικόλακες τους θεωρούν αδύναμους, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι έχουν σπουδαίες διορατικές ικανότητες.

Nosferatu: Η τερατώδης εμφάνισή των Nosferatu τους έχει αναγκάσει να κρύβονται στους υπονόμους και να τρέφονται με το αίμα ποντικιών. Είναι αναγκασμένοι να κρατούν την παρουσία τους παντελώς κρυφή από τους ανθρώπους, ειδάλλως παραβιάζουν τους κανόνες του Masquerade. Αν μη τι άλλο σας προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού.

Toreador: Αν οι …φλώροι βρικόλακες των ταινιών Twilight ζούσαν στο σύμπαν του Bloodlines, τότε θα άνηκαν στην clan των Toreador. Είναι οι πιο ευαίσθητοι και ρομαντικοί, δεν σκοτώνουν και αν χρειαστεί να το κάνουν νιώθουν τύψεις.

Tremere: Η clan που προκαλεί φόβο και δέος, λόγω των πανίσχυρων υπερφυσικών τους δυνάμεων. Δυνατοί στην χρήση μαγείας.

Ventrue: Οι ''καθαρόαιμοι'' και ''ευγενείς'' βρικόλακες Ventrue, μπορούν όχι μόνο λόγω του status τους, αλλά και λόγω των δυνάμεών τους, να γίνουν αποδεκτοί τόσο στην κοινωνία των ανθρώπων όσο και των βρικολάκων.Οι ιδιότητες κάθε clan επηρεάζουν τα attributes και τα abilities κι είναι σοφό να τα επιλέξετε ανάλογα με τον τρόπο που θα παίξετε. Π.χ. οι Tremere κατέχουν τα μυστικά της σκοτεινής μαγείας των βρυκολάκων αλλά έχουν χαμηλό ανώτατο όριο στις physical abilities. Οι Toreador και οι Ventrue έχουν social skills αλλά είναι επίσης αδύναμοι, ενώ αντίθετα οι Gangrel και οι Brujah είναι «ντούκια» αλλά καλύτερα να βαράνε παρά να μιλάνε. Αφού επιλέξετε clan περνάτε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας, μοιράζοντας skill points και επιλέγοντας άθλους (feats). Γενικά καλό θα ήταν να σκεφτείτε τον χαρακτήρα σας από την αρχή γιατί εφόσον ξεκινήσει το παιχνίδι δεν θα μπορέσετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές προς τον δρόμο που προτιμάτε.

Εναλλακτικά υπάρχει η επιλογή να απαντήσετε μια σειρά ερωτήσεων και να αφήσετε το παιχνίδι μέσω των απαντήσεών σας να καθορίσει την clan και τα attributes του χαρακτήρα σας, αλλά αυτό αντιλαμβάνεστε πως δεν είναι τόσο διασκεδαστικό.

Gameplay
Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines είναι ένα κράμα Action με RPG, όπως αρκετά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι τόσα πολλά την εποχή που κυκλοφόρησε. Μπορείτε να αλλάξετε την προοπτική ανά πάσα στιγμή από First-Person σε Third-Person, με την δεύτερη σε γενικές γραμμές να είναι αρκετά πιο λειτουργική. Ο χειρισμός επιτυγχάνεται με το mouse και το πληκτρολόγιο, στο γνωστό μοτίβο των αντίστοιχων παιχνιδιών και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Η δράση εξελίσσεται σε διάφορα μέρη, στο σύγχρονο, νυχτερινό Los Angeles και οι επιλογές που θα κάνετε όσον αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσετε και τους ποιους θα εμπιστευτείτε, καθορίζουν σημαντικά την πορεία σας.

Μέσα από την ολοκλήρωση των διαφόρων quests που αναλαμβάνετε κερδίζετε xp. Οι αποστολές σας παρουσιάζουν αρκετή ποικιλία. Βέβαια και εδώ είναι παρούσες οι κλασικές «χαμαλοδουλειές», αλλά τα περισσότερα quests είναι πολύ ατμοσφαιρικά, πλήρως ενταγμένα στη φιλοσοφία του παιχνιδιού και με έξυπνους γρίφους Το μοτίβο εξέλιξης του χαρακτήρα σας δεν είναι το κλασικό «level up» των περισσότερων RPG, αλλά κερδίζετε skill points τα οποία καλείστε να διαμοιράσετε ορθολογικά.

Να σημειώσουμε πως δεν θα μπορέσετε να γίνετε πολύ καλός σε όλους τους τομείς. Ή θα έχετε έναν χαρακτήρα που θα κάνει πολλά πράγματα αλλά σε μέτριο επίπεδο ή θα γίνετε πολύ καλός ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο δρόμο. Επειδή όπως αναφέραμε κάθε clan διαθέτει διαφορετικά traits, αντιλαμβάνεστε πως μπορείτε να φτιάξετε πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες και ο κάθε ένας να σας αποδώσει την εμπειρία του παιχνιδιού με ξεχωριστό τρόπο. Αν προσθέσετε και τις διάφορες τροπές που μπορεί να πάρει η ιστορία ανάλογα με τις επιλογές σας, προκύπτει ένας τίτλος με υψηλό replayability και διάρκεια ζωής που μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τις 25-30 ώρες που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το story.Συνέντευξη με ένα βρικόλακα
Ένα πολύ διασκεδαστικό κομμάτι του Vampire: The Masquerade – Bloodlines αποτελούν οι NPCs και οι συνομιλίες τους μαζί σας. Οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που συναντάτε είναι απολαυστικοί, οι διάλογοι είναι πολύ έξυπνοι με ορισμένες ατάκες πραγματικά να …γράφουν, ενώ δεν λείπουν και οι πιο «πικάντικες» στιγμές για να σας μεταφέρουν καλύτερα τον υποβόσκων ερωτισμό των πλασμάτων της νύχτας.

Αυτό όμως που καθιστά την επαφή σας με τους NPC αξιομνημόνευτη είναι η μεγάλη ελευθερία επιλογών στους διαλόγους που προσφέρει το παιχνίδι. Μπορείτε να διαλέξετε ένα σωρό διαφορετικές μεθόδους για να χειριστείτε το συνομιλητή σας, όπως δωροδοκία, πειθώ, αποπλάνηση ή ακόμα και εκφοβισμό, ανάλογα με τα skills του χαρακτήρα σας. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα υπερφυσικά abilities που διαθέτουν ορισμένες clans, ενώ σχεδόν σε κάθε περίπτωση με όλους αυτούς τους πλάγιους τρόπους μπορείτε να αποφύγετε τις μάχες με τους NPCs. Εάν δεν καταφέρετε να αποσπάσετε τις πληροφορίες που θέλετε μέσα από μια συνομιλία, υπάρχουν πάντα διάφορα feats, όπως hacking, lockpicking ή ακόμα και sneaking, για να σας αποκαλυφθούν μυστικά όταν κάποιοι επιμένουν να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Gothic ατμόσφαιρα, κοφτεροί κυνόδοντες, ανίερα μυστικά, κυνικό μαύρο χιούμορ. Καλωσορίσατε στον κόσμο του Σκότους!

Ξυπνάς το ζώο μέσα μου
Όσον αφορά το HUD, δεξιά και αριστερά της οθόνης σας βρίσκονται δύο μπάρες. Η μία δείχνει το health σας και η άλλη το Beast Within. Η δεύτερη είναι και η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς είναι η ένδειξη της «δαιμονικής» σας φύσης.

Σαν βαμπίρ που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τρέφεστε με το αίμα ανθρώπων για να κορεσθεί η δίψα σας. Πάντα βέβαια χωρίς να γίνετε αντιληπτοί από τους γύρω, αφού κάτι τέτοιο καθιστά παραβίαση των κανόνων Masquerade. Αν μείνετε ''νηστικοί'' από αίμα για πολλή ώρα ή αν από την άλλη το παρακάνετε «στραγγίζοντας» αθώους, τότε «ξυπνάει» το κτήνος μέσα σας και γίνεστε frenzy. Σε αυτή τη κατάσταση είστε σε γενικές γραμμές πολύ πιο δυνατοί αλλά έχετε χάσει κάθε έλεγχο της λογικής. Έχουμε δηλαδή μια προσωρινή αλλαγή στα attributes του χαρακτήρα σας.

Bite them!
Ας περάσουμε και στο ίσως λιγότερο όμορφο κομμάτι του παιχνιδιού που είναι οι μάχες του. Στον τομέα αυτό έχουμε ένα περίεργο συνδυασμό τυπικών Action επιθέσεων με role playing στατιστικά, όμως οι κινήσεις των χαρακτήρων και το όλο στήσιμο είναι λίγο αδέξιο και δεν ικανοποιεί. Συνοπτικά υπάρχουν τριών ειδών επιθέσεις: οι melee, οι armed και η χρήση blood magic.

Ας εξηγήσουμε λίγο τον συνδυασμό Action και RPG στοιχείων, που προαναφέραμε. Οποιαδήποτε στιγμή μάχεστε, μπορείτε να περάσετε σε προοπτική Fist-Person και να μπείτε σε μια μάχη με το όπλα σας, σαν να παίζετε ένα FPS. Όμως για να είστε εύστοχοι, δεν αρκεί να σημαδέψετε με τον κέρσορα τον αντίπαλό σας, αλλά συνυπολογίζονται στο τελικό αποτέλεσμα τα stats του χαρακτήρα σας. Δηλαδή χάνεται κάπως η ροή και η φυσικότητα των μαχών, ενώ οι melee επιθέσεις πάσχουν από ένταση και αληθοφάνεια. Αυτές είναι όμως που θα χρησιμοποιείτε κατά κόρον αφού οι armed επιθέσεις είναι σε πολλές περιπτώσεις δυσλειτουργικές.Εν τέλει, ενδεχομένως ο πιο απολαυστικός τρόπος μάχης είναι η blood magic, αφού με αυτόν τον τρόπο γίνεται σωστή χρήση των RPG στοιχείων. Επίσης, παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία και ανάλογα με την clan σας, υπάρχουν ένα σωρό διασκεδαστικά πράγματα να δοκιμάσετε στους κακόμοιρους εχθρούς σας.

Γραφικά- Ήχος
Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines χρησιμοποιεί την Source engine της Valve, που είναι και η μηχανή γραφικών στο Half-Life 2. Το αποτέλεσμα δεν είναι εφάμιλλο του τελευταίου, αλλά ακόμα κι έτσι το οπτικό κομμάτι του παιχνιδιού κυμαίνεται σε υψηλά στάνταρ. Κάποια ενδεχομένως φτωχότερα σε λεπτομέρεια textures ενίοτε δεν αρκούν για να χαλάσουν τις εντυπώσεις, ενώ καταπληκτική δουλειά έχει γίνει στα πρόσωπα των χαρακτήρων και στην αποτύπωση των εκφράσεών τους.

Τα physics λειτουργούν σωστά, αν και ο τρόπος που αντιδρούν τα κορμιά των αντιπάλων στα χτυπήματα σας είναι κάπως αστείος. Σε γενικές γραμμές όμως δεν θα συναντήσετε ιδιαίτερες παραδοξότητες. Το animation των χαρακτήρων παρουσιάζει κάποια προβλήματα, κυρίως στη διάρκεια των cutscenes, όπου τα μοντέλα καλούνται να εκτελέσουν πιο φυσικές κινήσεις.

Το παιχνίδι διαθέτει ορισμένα bugs, που έχουν διορθωθεί πλέον από patch που επιμελήθηκαν modders, καθώς το support από την εταιρεία παραγωγής για το παιχνίδι ήταν μηδαμινό. Ο σχεδιασμός της νυχτερινής πόλης είναι ατμοσφαιρικός, αλλά λείπει η ζωή και η κίνηση που θα περιμέναμε να έχει μα μεγαλούπολη όπως το Λος Άντζελες.Στον ήχο έχει γίνει φοβερή δουλειά. Τα μουσικά themes είναι μοντέρνα και σκοτεινά, αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ ταιριαστά στο όλο κλίμα. Οι ερμηνείες στα voice–overs των χαρακτήρων είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Οι χαρακτήρες πραγματικά «ζωντανεύουν» μέσα από τις ομιλίες τους και είναι φανερό ότι ο τομέας αυτός έχει προσεχθεί πάρα πολύ.

Επίλογος
Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κράμα Action με RPG, και διαδραματίζεται σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει στα games του είδους. Αποτυπώνει την «βαμπιρική» του μυθολογία ίσως με τον καλύτερο τρόπο από κάθε ανάλογο παιχνίδι. Το μόνο ίσως που θυμόμαστε να έχει παρόμοια ατμόσφαιρα ήταν το Bloodnet, πίσω στα 90s. Για τους φίλους της gothic ατμόσφαιρας ή του ομώνυμου pen and paper RPG, το Bloodlines είναι must τίτλος, ενώ οι υπόλοιποι σίγουρα αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε και εν τέλει να παρασυρθείτε στον άγριο χορό των πλασμάτων της νύχτας.

Θετικά:
- Πολυδιάστατο gameplay
- Πληθώρα επιλογών στο είδος του χαρακτήρα
- Ενδιαφέροντα quests
- Υψηλό replayability

Αρνητικά:
- Περίεργο σύστημα μάχης
- Προβλήματα στα γραφικά
- Ορισμένα bugs

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 8
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 9
Γενικά: 8

Απομακρύνετε σκόρδα, σταυρούς και αιχμηρά αντικείμενα από το PC σας, κλείστε τα φώτα και απολαύστε ένα πολύ ατμοσφαιρικό Action RPG.

Γρηγόρης Βούλγαρης

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 grotenfrod (Level 21) 23/06/2013 00:09
Πολύ υποτιμημένο παιχνίδι, ενώ είναι ένα πραγματικό διαμάντι. Ό,τι καλύτερο έχω παίξει ποτέ με θεματολογία βρικολάκων.
#2 sophiaarcane (Level 4) 20/05/2015 04:55
απο τα αγαπημενα μου games πολυ μπρωστα για την εποχη του.. δεν εχω βρει καποιο παρομοιο και κριμα που δεν συνεχησαν τη σειρα..
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 21/07/2016 14:09
Πολύ υποτιμημένο, από τα καλύτερα rpg που έχω παίξει παρά τα προβληματάκια του. Τρομερή ατμόσφαιρα, sountrack, επικά quest και επικό character customization. Ότι πρέπει για τους fans των βαμπίρ και όχι μόνο.
Score 8
User Score ( 16 votes ) 7.63
User Reviews 0
Genre: Action RPG
Developer: Troika Games
Publisher: Activision
Διάθεση:
Players:
Requirements: 384 MB RAM, Επεξεργαστής Pentium 3 ή Athlon στα 1.2Ghz, Κάρτα γραφικών 64MB, Χώρος στο σκληρό δίσκο 3.3GB
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game:
Release Date: 19/11/2004
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification