Reviews Impact Winter
Comments (6)

Impact Winter Hot

Απομονωμένοι στην παγωνιά του απόλυτου χειμώνα.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/03/27/0d/impact-winter-box-77-1498300097.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Απομονωμένοι στην παγωνιά του απόλυτου χειμώνα.

To Impact Winter είναι ένα υποθετικό φαινόμενο που θα συνέβαινε στον πλανήτη μας, σε περίπτωση που κάποιος μετεωρίτης ή αστεροειδής συγκρουόταν με την επιφάνεια της γης. Από την έκρηξη, θα δημιουργούνταν μεγάλες μάζες σκόνης, άμμου και άλλων στοιχείων, που θα εμπόδιζαν τη λήψη της επιθυμητής ηλιακής ενέργειας και το αποτέλεσμα της έλλειψής της θα οδηγούσε σε έναν απίστευτο και ατελείωτο χειμώνα, που οι θερμοκρασίες του θα ήταν υπερβολικά χαμηλές.

Εκτός όμως από αυτό, το Impact Winter είναι και το τελευταίο δημιούργημα της Mojo Bones και ουσιαστικά η πρώτη σοβαρή κίνηση της εταιρείας στο χώρο των videogames. Όπως προδίδει ο τίτλος αλλά και η εισαγωγή που διαβάσατε, το Impact Winter πραγματεύεται το συνώνυμο φαινόμενο και εξιστορεί τις περιπέτειες μίας ομάδας επιζώντων που προσπαθούν να αντέξουν στις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης της παγωμένης περιοχής τους. Αν αναλογιστείτε ότι το προηγούμενο παιχνίδι της Mojo Bones ονομαζόταν Siesta Fiesta και αποτελούσε ένα puzzle, που διαδραματιζόταν κάτω από ζεματιστούς ήλιους και τις καταγάλανες παραλίες, τότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ των δύο «παιδιών» της εταιρείας. Το ανατριχιαστικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι η ομάδα ανάπτυξης πέρασε κάποιο καιρό στην παγωμένη Αλάσκα, για να καταφέρει να ενσαρκώσει καλύτερα τη συνολική αίσθηση του πολύ βαρύ χειμώνα.

Παρακάτω θα διαβάσετε την αναλυτική περιγραφή του μυστηριώδους και ρεαλιστικού survival, που φέρει το παράσημο να εκδίδεται από την Bandai Namco, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να αποδώσει την επιβεβλημένη ποιότητα και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Πολύ σημαντικό κομμάτι του Review που ακολουθεί αποτελεί ότι το Impact Winter δεν παιζόταν, λόγω των πάρα πολλών bugs του, όταν κυκλοφόρησε και γι’ αυτό έπρεπε να περιμένουμε το πρώτο update, που η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακοινώσει ελάχιστες ώρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, λόγω έντονων παραπόνων από διψασμένους λάτρεις των Survival Adventures.

Σε 30 ημέρες έρχεται βοήθεια
Η ομάδα σας βρίσκεται εγκλωβισμένη- οχυρωμένη σε μία εκκλησία, την οποία χρησιμοποιεί ως καταφύγιο με μοναδικό όπλο της, την φωτιά που καίει συνεχώς και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της. Εσείς έχετε το ρόλο του Jacob Solomon, ενός μεγαλόσωμου τύπου 42 χρονών, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του κατά της διάρκεια των πρώτων μηνών που ακολούθησαν τη σύγκρουση. Την ομάδα σας συμπληρώνουν ο Blane Bishop, που είναι πρώην αστυνομικός και οι γνώσεις του για την περιοχή αλλά και για την «άγρια» επιβίωση μπορούν να σας βοηθήσουν, η Maggie Booth, που ως μηχανικός αναλαμβάνει τις οχυρώσεις και τις κατασκευές του καταφύγιού σας, η Wendy Dolloway, που στα νιάτα της ήταν νοσοκόμα και οι συνταγές της χορταίνουν όλη την ομάδα και ο Christophe St. Pierre, που βοηθάει με τις τεχνολογικές του γνώσεις και τους πειραματισμούς του.

Το ρομπότ του Christophe καταφέρνει να πιάσει κάποια στιγμή σήμα και έχετε μία μικρή επικοινωνία με μία ομάδα διάσωσης. Από αυτούς ενημερώνεστε ότι σε 30 ημέρες θα καταφθάσει βοήθεια. Το τι σημαίνει αυτό δεν ξέρετε, αλλά δεν έχετε και άλλη επιλογή από το να περιμένετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιβιώσετε. Πόσο δύσκολο όμως μπορεί να είναι αυτό; Μέσα από τους διαλόγους με τα μέλη της ομάδας σας, τις σημειώσεις που θα βρίσκεται σε διάφορα μέρη και τους άλλους ανθρώπους που επιβιώνουν στον παγωμένο Καναδά, καταφέρνετε να μάθετε ιστορίες για το πως ήταν η ζωή πριν τη μεγάλη καταστροφή. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η λεπτομερείς ιστορίες των μελών της ομάδας σας, που αποκαλύπτονται πολύ δύσκολα ολόκληρες, αφού για να καταφέρετε να τις μάθετε θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε όλες τις αποστολές τους. Πολλές από αυτές όμως είναι πολύ δύσκολες και απαιτούν σωστή προεργασία, τύχη και υπομονή.

Αποστολή σας…η επιβίωση
Η μόνη επιλογή που έχετε, είναι να επιβιώσετε. Δεν υπάρχει μέση λύση. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος. Όσο προχωράτε στις ώρες που παίζεται, τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται τα πράγματα, με τον καιρό να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας και να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Το Impact Winter έχει κορυφαία στοιχεία όσον αφορά την επιβίωση σας και αυτά είναι και ο μοναδικός λόγος για να ασχοληθείτε μαζί του. Γιατί κατά τα άλλα, μόνο προβλήματα θα συναντήσετε και πολλές φορές θα αναρωτηθείτε αν άξιζε τα χρήματα του.

Όπως καταλάβατε από τις προηγούμενες παραγράφους, το σενάριο (το όποιο σενάριο έχει) το μαθαίνετε από τις αποστολές τις οποίες κάνετε και τις παίρνετε είτε από τα μέλη της ομάδας σας, είτε από διάφορους άλλους επιζώντες. Αυτές οι αποστολές, σας δίνουν εμπειρία και πολύτιμα αντικείμενα για την καλύτερη επιβίωσή σας. Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να αντέξετε συνολικά 30 ημέρες και αυτά τα αντικείμενα είναι απαραίτητα για να αντέξετε τις πρώτες 10- 15. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ, να μαζέψετε πολλά αντικείμενα (ακόμα και κάποια που μοιάζουν άχρηστα) και να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις που θα αποκτήσετε από τις αποστολές σας, για να καταφέρετε να φτάσετε μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που θα ολοκληρώνετε μία αποστολή, θα μειώνεται και ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται η ομάδα διάσωσης για να σας βρει. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικές είναι για τη συνολική πορεία σας στα χιονισμένα τοπία αλλά και την τελική κατάληξη σας.

Μάζευε και ας είναι και ρόγες
Ένα από τα κορυφαία σημεία του Impact Winter είναι το Scavenging που χρειάζεται να κάνετε ή αλλιώς η συλλογή αντικειμένων. Θέλει πολύ στρατηγική, υπομονή και σωστές επιλογές. Αν για παράδειγμα μπείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φαγητό ή νερό, αλλά και με αντικείμενα όπως βενζίνη ή ξύλα, τί θα προτιμήσετε να πάρετε πίσω στο καταφύγιό σας. Η πρώτη και προφανής απάντηση θα ήταν το φαγητό ή το νερό. Αν όμως μαθαίνατε ότι όταν ξαναγυρνούσατε τα πράγματα μπορεί να μην ήταν εκεί, καθώς μέσα στη βαρυχειμωνιά όλοι ψάχνουν για χρήσιμα αντικείμενα, τί θα κάνατε; Θα αφήνατε τη φωτιά σας να σβήσει;

Τους φίλους σας να αρρωστήσουν ή ακόμα και να πεθάνουν ή θα τους αφήνατε νηστικούς και αδύναμους, να μην μπορούν καν να σας βοηθήσουν. Θα τρώγατε εσείς όλο το φαγητό και θα πίνατε όλο το νερό ή θα βοηθούσατε έναν άλλο επιζών που σας το ζητούσε απεγνωσμένα; Το βασικό στοιχείο σε όλη αυτήν την υπόθεση είναι το μικρό inventory που έχετε στη διάθεσή σας. Με κάποιες αποστολές μπορεί να μεγαλώσει, αλλά μην περιμένετε και τίποτα σπουδαίο. Σε όποιο σημείο και να βρίσκεστε, είτε αυτό είναι στην αρχή του ταξιδιού σας, είτε μετέπειτα, τέτοιου είδους διλλήματα θα σας τυραννάνε συνεχώς. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί κάτι που στερήστε τώρα, μπορεί να μην το ξαναβρείτε ποτέ και δεύτερον γιατί το παιχνίδι δεν έχει δυνατότητα πολλαπλών saves, οπότε κάθε λάθος επιλογή σας θα σας ακολουθεί μέχρι το τέλος.

Από όλα έχει ο μπαξές
Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε όσες φορές και να χρειαστεί για να το εμπεδώσετε. Το τηλεοπτικό φαινόμενο του ΣΚΑΙ δεν είναι παιχνίδι επιβίωσης. Είναι παιχνίδι αντοχής. Αν παίξετε Impact Winter θα καταλάβετε τι είναι πραγματική επιβίωση και με ποιους τρόπους μπορεί να επιτευχθεί. Ανάλογα με ποιόν από τους συμμάχους σας συνεργάζεστε περισσότερο, θα αποκτάτε τις αντίστοιχες γνώσεις. Επιβίωση μπορεί να έρθει μόνο από τα ζωώδη ένστικτά σας, οπότε η συνεργασία με τον Blane θα σας βοηθήσει. Μπορεί όμως να έρθει και με τη σωστή διαχείριση των πόρων, οπότε οι κατασκευές της Maggie θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Η καλή διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιβίωση και η Wendy μπορεί να γίνει η καλύτερή σας φίλη. Τέλος, αν θεωρείται πως η τεχνολογία μπορεί να ανταπεξέλθει οπουδήποτε, ο Christophe και το ρομπότ του θα σας λύσουν τα χέρια, αρκεί να τους εξοπλίσετε και κατάλληλα, ψάχνοντας για τα πιο παράξενα υλικά.

Κάθε σύμμαχός σας έχει διαφορετικά αντικείμενα που μπορεί να κάνει craft και όσο προχωράτε τις ατομικές τους αποστολές θα έχουν περισσότερα. Οι σύμμαχοί σας δυστυχώς δεν βοηθούν περισσότερο. Πολλές φορές ίσως αναρωτηθείτε αν αξίζει να τους βοηθάτε, αλλά για τέτοιου είδους διλλήματα μιλήσαμε παραπάνω. Εκείνοι κατά καιρούς θα σας παιδεύουν πάντως και πιστέψτε μας δε θα έχουν κάποιον ενδοιασμό. Άλλες φορές θα τσακώνονται, άλλες θα ζητάν κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο και άλλες θα σας ρωτάνε τα πιο προφανή πράγματα. Σα να μην έφταναν αυτά, εσείς θα πρέπει να καθορίζεται και το τι θα τρώνε, πόσο θα τρώνε και πότε θα τρώνε. Λες και είναι παιδάκια. Τέλος, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο skill σε κάθε σύμμαχό σας, με το οποίο αποκτά κάποιο θετικό και κάποιο αρνητικό, για παράδειγμα να κάνει καλό και ξεκούραστο ύπνο, αλλά να διψάει περισσότερο.

Τελικά το κρύο δε σκοτώνει τα bugs
Που να το πεις και ποιοί να σε πιστέψουν… Τα bugs στο Impact Winter δεν είναι απλά πολλά. Είναι υπερβολικά. Τόσα πολλά που μετά από τέσσερα updates και δεν έχουν φτιαχτεί σχεδόν καθόλου. Αν βέβαια συγκρίνετε με την αρχική έκδοση που ήταν unplayable, τότε είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά όπως αναφέρουμε δε μπορεί καν να ληφθεί υπόψη. Τι να πρωτοαναφέρουμε; Για τον τραγικό χειρισμό που σας κάνει να νιώθετε λες και κάποιος προσπαθεί να πατήσει τα ακριβώς αντίθετα κουμπιά από αυτά που πατάτε για να σας εμποδίσει; Για τα ατελείωτα loadings που με το πιο πρόσφατο update κατάφεραν να πέσουν στα 30-40 δευτερόλεπτα; Για τις αποστολές που κολλάνε και μπορείτε να τις επαναλάβετε; Για τις αποστολές που κολλάνε και δεν μπορούν καν να ολοκληρωθούν; Για τα τραγικά wall collisions; Για τις ακόμη πιο τραγικές μάχες;

Για το Inventory που κόλλησε δύο φορές και μας ανάγκασε να ξεκινήσουμε από την αρχή; (σημειώστε ότι τη μία φορά είχαμε παίξει ήδη 10 ώρες). Αν μπορέσει κάποιος να τα παραβλέψει όλα αυτά, ίσως καταφέρει να απολαύσει το Impact Winter. Εμείς πάντως θεωρούμε ότι αν κάτι δεν είναι έτοιμο, καλό είναι να μην κυκλοφορεί. Εξάλλου τέσσερα σοβαρά updates σε τέσσερις εβδομάδες δεν δείχνουν σοβαρότητα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Από την άλλη δείχνουν καλή διάθεση από την εταιρεία ανάπτυξης ή χέρι από την εκδότρια εταιρεία. Οι 24 περίπου ώρες, μαζί με τις αποτυχίες, που χρειάζεται για να τερματιστεί ίσως σας κουράσουν, όχι γιατί το gameplay είναι κουραστικό, αλλά επειδή θα συναντάτε συνεχώς προβλήματα και θα πρέπει να προσέχετε το παραμικρό σας βήμα.

Η μοναξιά του χειμώνα σας κάνει πιο αδύναμους, αλλά πιο επικινδύνους.

Η οθόνη σας κάνει χιόνια
Φράση βγαλμένη από τα 90s. Τα χιόνια σε μια τηλεόραση εμφανίζονταν όταν δεν υπήρχε καλό σήμα ή όταν γινόντουσαν κάποιες παρεμβολές. Έτσι και το χιονισμένο περιβάλλον, που γεμίζει τις οθόνες σας είναι πολύ θεαματικό, οι post apocalyptic περιοχές θαυμάσιες, ο φωτισμός μοναδικός και οι χαρακτήρες σας λεπτομερέστατοι. Το πιο καλοσχεδιασμένο όμως από όλα είναι τα εφέ στις καιρικές συνθήκες. Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά και οι ζέστες να διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά πολλές φορές βλέποντας τι τραβάει ο Jacob μέσα στον άγριο χειμώνα, θα κρυώσετε και εσείς. Όλα αυτά βέβαια με μία πανοραμική κάμερα η οποία κάνει από μόνη της τα κατάλληλα zoom in και zoom out όπου χρειάζεται, για να απολαύσετε τις όμορφες περιοχές.

Για πόσο όμως μπορεί να κρατήσει το όνειρο; Τόσα θετικά μαζεμένα σε ένα τόσο πρόχειρα φτιαγμένο παιχνίδι γίνονται; Φυσικά και όχι. Γι’ αυτό ετοιμαστείτε για πτώσεις στα Fps κάθε φορά που ο αέρας γίνεται πιο ισχυρός, για σπασμένα textures σε διάφορα σημεία του κόσμου και αλλαγές στα χρώματα των ρούχων του Jacob, από τη μία στιγμή στην άλλη. Ένα restart του save σας σχεδόν πάντα φτιάχνει τα προβλήματα στα γραφικά, αν καταφέρετε όμως να το κάνετε. Τέλος, τα πιο πολλά παράθυρα του hud θα σας νευριάσουν, γιατί κολλάνε με το παραμικρό και θα σας κάνουν να κρατάτε σημειώσεις σε χαρτί και μολύβι για να αποφεύγετε να τα ανοίγετε.

Πιο βαρύ και από το χειμώνα
Ο χειμώνας που θα ζήσετε στο Impact Winter είναι σίγουρα ο πιο βαρύς που έχετε δει. Εκτός αν είστε από το Μέτσοβο, που εκεί μπορεί να έχετε ζήσει και πιο βαρύ, κάποια στιγμή στη ζωή σας. Για να ηχητικά εφέ δεν μπορούμε να πούμε και πολλά γιατί εκτός από το βάδισμά σας στο χιόνι (που είναι πολύ ρεαλιστικό) και τους ήχους του ρομπότ σας, δεν υπάρχει κάποιο άλλο εφέ. Αλήθεια. Τίποτε άλλο…

Για τη μουσική μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζει υπερβολικά με το κλίμα της βαρυχειμωνιάς, αλλά θα μπορούσε να έχει δύο τρία κομμάτια παραπάνω. Έτσι για την ποικιλία. Γιατί οι ώρες που ξοδεύονται στα χιόνια είναι πάρα πολλές για να ακούτε συνεχώς το ίδιο μουσικό κομμάτι, όσο καλό και αν είναι. Παρόλα αυτά έχει γίνει καταπληκτική ενορχήστρωση σε όλα τα μουσικά κομμάτια με τις μελαγχολικές μελωδίες να σας πλημμυρίζουν με αγωνία, φόβο και ανησυχία.

Μεγάλη ιδέα, μικρή πράξη
Μία από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου είναι να ξέρει που μπορεί να φτάσει. Αν κάποιος το καταλάβει αυτό, σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία από κάποιο που δεν το καταλαβαίνει. Κάπως έτσι την πάτησαν και οι developers του Impact Winter και δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Αν από την άλλη είχαν λίγο περισσότερη υπομονή και περίμεναν μισό χρόνο ακόμα, θα είχαν αναπτύξει ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι. 

Το Impact Winter αξίζει οριακά τα 20 ευρώ στο Steam, αν και με παρόμοια χρήματα μπορείτε να απολαύσετε προσπάθειες που τουλάχιστον είναι ολοκληρωμένες. Από την άλλη αν είστε φίλος του συγκεκριμένου είδους και θέλετε κάτι για να περάσετε πολλές ώρες, το Impact Winter ενδείκνυται. Αρκεί να έχετε υπομονή. Μεγάλη υπομονή.

Θετικά:
- Ωραία ατμόσφαιρα
- Μουσική που ταιριάζει στο κλίμα
- Έξυπνοι μηχανισμοί craft
- Πολλά και διαφορετικά αντικείμενα

Αρνητικά:
- Τα άπειρα bugs
- Μικρή ποικιλία μουσικών κομματιών
- Απουσία πολλαπλών saves
- Αστάθεια στα Fps

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 7
Gameplay: 6.5
Αντοχή: 8
Γενικά: 7

Μία προσπάθεια εξομοίωσης του απόλυτου χειμώνα, που σίγουρα δεν αρκούσε.

Χρήστος Καπάνταης

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Dovahkiin (Level 22) 24/06/2017 14:05
Ωραίο το review. Όχι μόνο μας εισάγει πλήρως στο χιονισμένο κόσμο του Impact Winter, αλλά μας υπογραμμίζει τους λόγους που πολλοί δε θα ασχοληθούν -προς το παρόν- με το εν λόγω παιχνίδι. Τα εκνευριστικά bugs του σε συνδυασμό με την πτώση των fps, με απωθούν σε μεγάλο βαθμό απ' το να το παίξω, μέχρι να βγουν τα απαραίτητα, καινούρια updates που θα τα διορθώσουν, ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε. Πέρα απ' τα προβλήματά του πάντως, δείχνει να είναι ένας αρκετά καλός τίτλος στο χώρο των Survival Adventure παιχνιδιών και προσωπικά, κι ας μην το έχω παίξει ακόμα, ήδη ένιωσα αγωνία και άγχος απ' όσα καλείται κανείς να φέρει εις πέρας για να καταφέρει να επιβιώσει αυτές τις 30 μέρες.

Γενικά είναι πολύ κρίμα και για τους gamers αλλά και για τις εταιρίες, όταν αυτές δεν παίρνουν τον απαραίτητο χρόνο τους και κυκλοφορούν ένα παιχνίδι ουσιαστικά μισοτελειωμένο, με πολλά εκνευριστικά προβλήματα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα όμως, το λιγότερο που έχουμε να ελπίζουμε είναι να τα διορθώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, ειδάλλως δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για το μέλλον της Mojo Bones.
#2 +1 Efane (Level 24) 24/06/2017 14:34
Πολύ κατατοπιστικό review. Φαίνεται πως έχει καλές ιδέες αλλα ο τεχνικός τομέας κρίνεται ανεπαρκείς! Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ μαζί του, αλλά θα περιμένω πρώτα σοβαρά και λειτουργικά updates.
#3 Lafred (Level 1) 24/06/2017 19:51
Αν και δεν παίζω γενικά Survival games το συγκεκριμένο παιχνίδι με τράβηξε απο την πρώτη στιγμη..Δυστυχώ ς το έκανα και preorder και ειλίκρινα όσο και αν ήθελα να διακαιολογίσω το preorder μου το παιχνίδι όταν κυκλοφόρησε ήταν όπως λέει και το review απλά unplayable...Έκ ανα υπομονή και μετά το 2-3 patch τα πράγματα έφτιαξαν σε μεγαλο βαθμό αλλά και πάλι...Είναι πραγματικά κρίμα να κυκλοφορούν games σε αυτή την κατάσταση...

ΥΓ.Έχω κάνει preorder kai to Hellblade όπου ελπίζω να μην ξαναφάω φόλα..


!Happy gaming!
#4 ashbringer (Level 25) 25/06/2017 10:59
Είναι σίγουρα ένας τίτλος που τον περίμενα εδώ και καιρό.Δυστυχώς θα περιμένω μέχρι να διορθωθούν τα όποια προβλήματα μέχρι να ασχοληθώ μαζί του σοβαρά.Βιάστηκα ν να το μισοτελειώσουν και να το κυκλοφορήσουν.Ί σως αν περίμεναν λίγο παραπάνω να είχαν προλάβει να διορθώσουν και τις όποιες ατέλειες.Πολύ καλό άρθρο απο τον Χρήστο και μπράβο του.Είναι κρίμα τέτοιες ιδέες να μην υλοποιούνται σωστά και να θάβονται κάτω απο ένα σωρό με προβλήματα.
#5 Shikabane_Hime7 (Level 29) 26/06/2017 12:42
Το παιχνίδι το είχα κατά νου καιρό τώρα και μου αρέσει αρκετά το concept του. Θα το πάρω στην πρώτη ευκαιρία να το δοκιμάσω. Κατατοπιστικό το review, με προβληματίζουν όμως τα bugs που ανέφερε και η Dovahkiin. Θα έχω πιο σωστή άποψη και όταν το παίξω.
#6 Toni9 (Level 3) 18/12/2019 16:37
το παιχνίδι το κέρδισα στον διαγωνισμό στο you tube {toni reloaded} είναι πολύ κάλο γιατί μου αρέσουν αυτού του είδους έχει κάποια θέματα με bugs και κάποια frame drops τα αρνητικά είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις πολλά αντικείμενα μαζί σου και η μπαταριά από το drones τελειώνει πόλη γρήγορα από εχθρούς συνάντησα μονό λύκους ένα μείον είναι πως πρέπει να δίνεις φαγητό εσύ τους συμπαίκτες σου τα θετικά είναι τα γραφικά του ειδικά η καιρικές συνθήκες η μουσική του πολύ καλή δεν το περίμενα τόσο κάλο . :roll: :-) :-) ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σαιτ για το παιχνίδι που κέρδισα.
Score 7
User Score ( 12 votes ) 7.04
User Reviews 0
Genre: Survival Adventure
Developer: Mojo Bones
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1
Requirements: 4 GB RAM, Επεξεργαστής Core i3 2100, 3.10 GHz ή AMD FX-4350, 4.2 GHz, Κάρτα γραφικών Radeon HD5850 ή GeForce GTX 460, 5 GB διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο, Λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή ανώτερο
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 23/05/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification