Warriors Orochi 3 Ultimate

Hot
Οι σειρές Dynasty και Samurai Warriors διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους.

Οι σειρές Dynasty και Samurai Warriors διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους.

Οι σειρές Dynasty και Samurai Warriors διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους.

Το Warriors franchise της Omega Force δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς περιλαμβάνει δεκάδες -στην κυριολεξία- κυκλοφορίες. Ανάμεσά τους συναντάμε την "ναυαρχίδα" της ιαπωνικής εταιρείας, κοινώς την σειρά Dynasty Warriors και αρκετές ακόμη crossover δημιουργίες όπως το One Piece: Pirate Warriors, αλλά και το επερχόμενο Hyrule Warriors που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U. H Omega Force έχει δεχθεί έντονη κριτική κατά καιρούς, τόσο για τις αναρίθμητες επανακυκλοφορίες του τύπου Complete Edition, Xtreme Legends και πάει λέγοντας, όσο και για την επιμονή στο παραδοσιακό Action/Hack 'n' Slash ύφος των δημιουργιών της. Από καθαρά εμπορικής πλευράς πάντως η πολιτική αυτή κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, καθώς το Warriors franchise έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει αποφέρει τεράστια έσοδα τόσο στην Omega Force, όσο και στην Tecmo Koei.

Εν τω μεταξύ, το Warriors Orochi αποτέλεσε ένα από τα πρώτα crossover projects της Omega Force, καθώς σε αυτό πρωταγωνιστούν χαρακτήρες από τις σειρές Dynasty Warriors και Samurai Warriors. Κατά την προσφιλή τακτική της Tecmo Koei ακολούθησαν δύο ακόμη sequels, παρόλα αυτά μόνο το Warriors Orochi 3 κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση. Αυτό συνέβη για δύο λόγους κυρίως, ο πρώτος είναι ότι δόθηκε περισσότερη προσοχή στο σενάριο και ο δεύτερος είναι το πραγματικά τεράστιο ρόστερ χαρακτήρων που περιελάμβανε. Μάλιστα πέρα από τους Κινέζους πολέμαρχους και τους Ιάπωνες σαμουράι των Dynasty και Samurai Warriors αντίστοιχα στο Warriors Orochi 3 συναντήσαμε δεκάδες ακόμη ήρωες από διάφορους τίτλους της Tecmo Koei, όπως τον Ruy Hayabusa και την Ayane.


Αρχικά το Warriors Orochi 3 κυκλοφόρησε για PS3 και Xbox 360 το 2012 πολύ σύντομα όμως μεταφέρθηκε στο Wii U σε μία Hyper έκδοση που περιελάμβανε επιπλέον χαρακτήρες, ενώ τον περασμένο Ιούνιο αποτέλεσε έναν από τους launch τίτλους του PS4 στην Ιαπωνία. Το Warriors Orochi 3 Ultimate φτάνει στα ράφια των καταστημάτων την προσεχή Παρασκευή για το PS4 και Xbox One και όπως είναι λογικό ήρθε η ώρα να σας το παρουσιάσουμε. Πάμε να δούμε λοιπόν τι προσθήκες περιλαμβάνει αυτή η βελτιωμένη έκδοση και κατά πόσο αξίζει να την αποκτήσετε.

H άφιξη της Ύδρας
Είναι γεγονός ότι από σεναριακής πλευράς οι σειρές Dynasty και Samurai Warriors βασίζονταν σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα της Κινεζικής και της Ιαπωνικής ιστορίας και μέσα από αυτές είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στο "πετσί" σημαντικών πολεμάρχων και φεουδαρχών, όπως του Guan Yu και του δαιμόνιου Oda Nobunaga. Στο Warriors Orochi παρόλα αυτά η Omega Force έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να παντρέψει τις δύο σειρές, καθώς όπως προαναφέραμε είχαμε να κάνουμε με μία crossover δημιουργία. Έτσι λοιπόν είδαμε τον Βασιλιά των Ερπετών Orochi να δημιουργεί ένα χάσμα στον χωροχρόνο με στόχο να "δοκιμάσει" την δύναμη των ανθρώπινων πολεμιστών. Χωρίς να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται αντιληπτό ότι η όλη προσπάθεια χώλαινε σημαντικά.


Ευτυχώς στην περίπτωση του Warriors Orochi 3 οι σεναριογράφοι της Omega Force προσπάθησαν περισσότερο και κατάφεραν να μας παρουσιάσουν μία πιο πειστική, αλλά και μακράν πιο ενδιαφέρουσα ιστορία. Εδώ λοιπόν βρισκόμαστε χρονικά αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Warriors Orochi 2 και ύστερα από τον θάνατο του δαιμονικού Orochi οι μαχητές των Τριών Βασιλείων της Κίνας και της περιόδου Sengoku της Ιαπωνίας συνυπάρχουν αρμονικά. Η ηρεμία αυτή πάντως θα διαταραχθεί πολύ σύντομα από την έλευση ενός τέρατος που ονομάζεται Hydra. Παράλληλα εμφανίζονται αρκετοί από τους στρατηγούς του βασιλιά Orochi, οι οποίοι σπέρνουν τον τρόμο και αφανίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η Θεία παρέμβαση
Από το γενικότερο χάος διασώζονται τρεις μόνο γενναίοι ήρωες, ο Ma Chao, o Sima Zhao και ο Hanbei Takenaka. Οι τελευταίοι μαζεύουν τα απομεινάρια των στρατευμάτων τους και σε μία απέλπιδη προσπάθεια αποφασίζουν να επιτεθούν στην Hydra και να την σκοτώσουν. Το μυθικό πάντως πλάσμα είναι αδύνατον να νικηθεί, αλλά ευτυχώς λίγο πριν χαθεί κάθε ελπίδα για σωτηρία εμφανίζεται η Kaguya, μία θεότητα της Ιαπωνίας, η οποία σας μεταφέρει σε μία παράλληλη διάσταση. Εκεί σας εξηγεί πως ο μόνος τρόπος για να νικήσετε την Hydra είναι να ταξιδέψετε πίσω στον χρόνο και να αλλάξετε την ροή της ιστορίας.

Για να καταφέρετε λοιπόν να σώσετε τον κόσμο θα πρέπει να ταξιδέψετε πίσω στον χρόνο και να σώσετε διάφορους ήρωες, οι οποίοι με την σειρά τους θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας την δύσκολη αποστολή σας. Όπως είναι φυσικό, σταδιακά τα στρατεύματα σας ενισχύονται και έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε τον έλεγχο περισσότερων ηρώων. Κατόπιν αυτού, κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα κεφάλαιο της ιστορίας περισσότεροι διαθέσιμοι μαχητές προστίθενται στο ρόστερ σας. Να σημειωθεί ότι αρχικά δεν έχετε την δυνατότητα να σώσετε όλους τους στρατηγούς σε μία πίστα, παρόλα αυτά όσο η ροή της αφήγησης προχωρά θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε εναλλακτικές εκδοχές των διαφόρων κεφαλαίων. Σε αυτές θα αναλάβετε κυρίως...αυτοκτονίας (με αυξημένο βαθμό πρόκλησης κοινώς) και αν καταφέρετε να βγείτε νικητής θα στρατολογήσετε κι άλλους μαχητές στην ομάδα σας.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν αποδεικνύεται περίτρανα ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με το μόνο κεφάλαιο της σειράς, στο οποίο το σενάριο καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας από την αρχή ως το τέλος. Εν τω μεταξύ, στο Warriors Orochi 3 Ultimate συναντάμε δύο ακόμη αποστολές που ονομάζονται "The Tale of the Latter Day" και "The Tale of the Former Day". H πρώτη εκτυλίσσεται μετά το τέλος του Good ending Warriors Orochi 3 και η δεύτερη σας αποκαλύπτει ορισμένες από τις άγνωστες πτυχές της καταγωγής του Serpent King Orochi. Να σημειωθεί επίσης ότι εδώ συναντάμε επίσης αρκετά ξεχωριστά endings, τα οποία όπως είναι φυσικό ανεβάζουν σημαντικά τον πήχη σε ότι έχει να κάνει με το replayability.


Οι εμμονές της Omega Force

Το Warriors Orochi 3 Ultimate σε ότι έχει να κάνει με το gameplay δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τους προκατόχους του ή από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Omega Force. Κοινώς και πάλι το Action/Hack 'n' slash στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς σε κάθε κεφάλαιο της ιστορίας θα πρέπει να εξολοθρεύσετε εκατοντάδες εχθρούς και να σφαγιάσετε τους στρατηγούς των αντιπάλων δυνάμεων. Βέβαια όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι εδώ και 14 χρόνια και συγκεκριμένα από το Dynasty Warriors 2 και μετά ο πυρήνας του συστήματος μάχης του Warriors brand παραμένει αμετάλλακτος. Κοινώς και εδώ ο χαρακτήρας σας έχει πρόσβαση σε δύο επιθέσεις που εκτελούνται με τα κουμπιά X και Y και σε μία special επίθεση γνωστή και ως Musou που προκαλεί περισσότερη ζημιά και έχει συνήθως μεγαλύτερο AoE.

H αλήθεια είναι πως αν έχετε παίξει έστω και ένα κεφάλαιο της σειράς Dynasty Warriors στην ζωή σας αμέσως θα βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον. Κακά τα ψέμματα ούτως ή άλλως εδώ έχουμε να κάνουμε με μία κυκλοφορία που απευθύνεται στους μυημένους των Dynasty και Samurai Warriors. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά η Omega Force, αλλά το γεγονός αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την παντελή έλλειψη των tutorials. Στην περίπτωση λοιπόν που κάποιος αγοράσει το Warriors Orochi 3 Ultimate χωρίς να έχει ορισμένες στοιχειώδεις γνώσεις γύρω από το σύστημα μάχης και τους λοιπούς μηχανισμούς της σειράς θα χρειαστεί να αφιερώσει αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρει να εξοικειωθεί.


Περνώντας χρόνο στο στρατόπεδο
Στην παρούσα δημιουργία συναντάμε αρκετά RPG στοιχεία, τα οποία θα λέγαμε ότι έχουν τον ρόλο του...αλατοπίπερου, καθώς κάνουν πιο ελκυστικό το τελικό προϊόν σπάζοντας μέχρις ενός σημείου την μονοτονία του συστήματος μάχης. Ανάλογα με τις επιδόσεις σας λοιπόν στις διάφορες αποστολές ανταμείβεστε με exp, νέα όπλα και αντικείμενα. Θα πρέπει να προσθέσουμε εδώ ότι στο Warriors Orochi 3 Ultimate το party σας αποτελείται από τρεις χαρακτήρες, τους οποίους καλείστε να επιλέξετε πριν επιχειρήσετε να ολοκληρώσετε κάποια αποστολή. Η εναλλαγή των χαρακτήρων στην μάχη γίνεται ανά πάσα στιγμή και μάλιστα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε "tag" combos. Κοινώς να ξεκινήσετε ένα combo με έναν ήρωα και να το ολοκληρώσετε με κάποιον άλλο.

To Warriors Orochi 3 Ultimate περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χαρακτήρες από το Bladestorm, το Dead or Alive, το Warriors: Legends of Troy, το Soulcalibur και το Atelier Meruru!


Εν τω μεταξύ, τα exp που κερδίζετε αποθηκεύονται και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε level-up όποιον χαρακτήρα επιθυμείτε. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα να κάνετε promote τους ήρωές σας, μόλις ξεπεράσουν το level cap και στην πορεία να μάθουν νέα abilities. Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει και ένα υποτυπώδης crafting σύστημα, το οποίο σας επιτρέπει να συνθέσετε νέα όπλα ή να κάνετε upgrade αυτά που έχετε ήδη στην κατοχή σας. Η διαδικασία αυτή γίνεται στον σχετικό vendor που υπάρχει στο camp σας πληρώνοντας παράλληλα το χρηματικό αντίτιμο που απαιτείται σε gems (το in-game νόμισμα του Warriors Orochi 3 Ultimate).

Στο camp σας έχετε επίσης την δυνατότητα να συνομιλήσετε με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του party σας. Εδώ συναντάμε ένα Bond σύστημα παρόμοιο με αυτό του Fire Emblem: Awakening, κοινώς υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να συσφίγξετε τις σχέσεις μεταξύ των μελών της ομάδας σας και να έχετε παράλληλα τα ανάλογα οφέλη στην μάχη. Φυσικά μέσα από τις συνομιλίες αυτές ξετυλίγεται και το lore του Warriors Orochi 3 Ultimate, οπότε όσοι θέλετε να εντρυφήσετε σε αυτό καλό θα είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο συνομιλώντας με τα μέλη της ομάδας σας.

Ένα απόλυτα "χορταστικό" ρόστερ
Στην παρούσα Ultimate έκδοση του Warriors Orochi 3 συναντάμε 12 ακόμη playable χαρακτήρες. Με τις προσθήκες αυτές έχουμε συνολικά 145 χαρακτήρες και με δεδομένο ότι το party σας αποτελείται από τρεις ήρωες γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί συνδυασμοί για το πως θα κάνετε customize την ομάδα σας. Φυσικά κάποιοι από τους νέους χαρακτήρες κλέβουν την παράσταση, καθώς προέρχονται από διάφορες άλλες δημιουργίες της Tecmo Koei. Ενδεικτικά να αναφέρουμε την Kasumi από την σειρά Dead or Alive και τον Sterkenburg Cranach από το Atelier Meruru: The Apprentice of Arland. H ευχάριστη έκπληξη είναι πάντως η Sophitia Alexandra από το Soulcalibur IV!


To τεράστιο αυτό πραγματικά ρόστερ εγγυάται όπως είναι λογικό ότι θα αφιερώσετε εκατοντάδες ώρες στο Warriors Orochi 3 Ultimate. Εάν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι το level cap φτάνει το 100, τα εναλλακτικά endings του Story mode, αλλά και τον χρόνο που ενδεχομένως να σας απασχολήσει το mulitplayer είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με μία κυκλοφορία που τιμά τα λεφτά της και με το παραπάνω. Θα πρέπει να το ξαναπούμε πάντως ότι το Warriors Orochi 3 Ultimate δεν απευθύνεται σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό και δεν αποκλείεται το επαναλαμβανόμενο σύστημα μάχης και το grinding να αποθαρρύνουν αρκετούς από το να ασχοληθούν μαζί του.

Μία σημαντική πάντως προσθήκη που συναντάμε σε αυτή την Ultimate έκδοση είναι το Gauntlet mode, στο οποίο φτιάχνετε μία πενταμελή ομάδα και θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο dungeon που χωρίζεται σε μικρότερα levels. To Gauntlet mode θα δοκιμάσει τις δυνατότητες σας, παρόλα αυτά εδώ έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε σπάνιο loot, όπως αποκλειστικά αντικείμενα και weapon attributes. Με τα τελευταία μπορείτε να κάνετε upgrade τα όπλα σας και να τους δώσετε νέες ιδιότητες.


Shin Musou Battlefields
Περνώντας στο αμιγώς online κομμάτι συναντάμε ένα mode ονόματι Shin Musou Battlefieds, το οποίο μπορεί έως έναν βαθμό να χαρακτηριστεί ως level editor. Μέσω αυτού μπορείτε να αλλάξετε τους εχθρούς που υπάρχουν σε κάθε level ή ακόμη και να επηρεάσετε την μαχητική τους συμπεριφορά. Στην συνέχεια αν παίξετε την πίστα που δημιουργήσατε και καταφέρετε να την ολοκληρώσετε θα αποκτήσετε την δυνατότητα να την κάνετε upload και να την μοιραστείτε με τους υπόλοιπους παίκτες του community. Το Shin Musou Battlefields είναι μία γενικά εύστοχη ιδέα, αλλά η υλοποίηση της δεν είναι αυτή που έπρεπε. Δυστυχώς το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τα objectives και τα winning conditions του εκάστοτε level.

Η co-op εμπειρία πάντως παραμένει διασκεδαστική, καθώς μέσω του σχετικού NPC στο camp σας μπορείτε να προσκαλέσετε κάποιον φίλο σας για να παίξετε παρέα. Εν τω μεταξύ, εδώ συναντάμε και το Duel Mode, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο Warriors Orochi 3 Hyper του Wii U. To Duel Mode είναι στην ουσία ένα PvP mode, στο οποίο φτιάχνετε την τριμελή ομάδα σας με τους πολεμιστές που επιθυμείτε και παράλληλα επιλέγετε διάφορες Strategy Cards. Οι τελευταίες σας δίνουν συγκεκριμένα buffs μέσα στην μάχη και όπως είναι λογικό θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή για να νικήσετε.


Τεχνικά απαρχαιωμένο
Είναι γεγονός ότι η πρωτότυπη έκδοση του Warriors Orochi 3 που κυκλοφόρησε το 2012 δεν κατάφερε να μας εντυπωσιάσει. Δυστυχώς κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε αυτή τη next-gen έκδοση για το Xbox One, παρά τις όποιες βελτιώσεις συναντάμε εδώ. Ας δούμε όμως ποιες είναι αυτές. Σε πρώτη φάση έχουμε ένα σταθερότατο frame rate και υπάρχει η δυνατότητα για απεικόνιση 150 περισσότερων μοντέλων εχθρών, ανάλογα πάντα με τις περιστάσεις. Επίσης η full HD απεικόνιση δίνει ως έναν βαθμό ζωή στα απαρχαιωμένα textures. Το σημαντικότερο πρόβλημα όμως είναι ότι γενικότερα η ποιότητα των textures είναι θυμίζει τίτλο του PS2 και μονάχα τα particle effects καταφέρνουν κάπως να σώσουν την κατάσταση. Συν τις άλλοις, θεωρούμε ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι εν έτη 2014 η Omega Force δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να εξαλείψει το εκνευριστικό texture popping που μαστίζει την σειρά.


Στο ηχητικό κομμάτι θα λέγαμε ότι τα ιαπωνικά voice-overs είναι ένα σημείο αναφοράς για το Warriors Orochi 3 Ultimate, καθώς ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα της δημιουργίας. Κατά την διάρκεια της μάχης ενδέχεται πάντως να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό γιατί θα πρέπει να έχετε συνεχώς την προσοχή σας στις συνομιλίες των χαρακτήρων μέσα στην μάχη, καθώς ενδεχομένως κάποιο objective μπορεί να αλλάξει, οπότε με την σειρά σας θα πρέπει να προσαρμόσετε την στρατηγική σας. Εν τω μεταξύ, εδώ συναντάμε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στα μουσικά θέματα, καθώς η Tecmo Koei έχει συνεργαστεί με την Ayaki Toyoda, η οποία μας είχε δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην σειρά Fatal Frame.

Συμπεράσματα
Το Warriors Orochi 3 Ultimate δεν προσφέρει κάτι δραματικά ξεχωριστό σε σχέση με τους προκατόχους του, παρόλα αυτά είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με το καλύτερο κεφάλαιο της σειράς. Βέβαια το βασικό πρόβλημα είναι ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Στην περίπτωση μάλιστα που είχατε αγοράσει το Warriors Orochi 3 για PS3 ή Xbox 360, το περιεχόμενο της Ultimate έκδοσης δεν είναι αρκετό για να αιτιολογήσει τα επιπλέον χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψετε. Αντίθετα αν δεν είχατε παίξει την βασική έκδοση και θέλετε να απολαύσετε το Warriors Orochi 3 στη next-gen κονσόλα σας τότε η παρούσα Ultimate έκδοση θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Θετικά:
- Ενδιαφέρον σενάριο
- Τεράστια ποικιλία από modes
- Υψηλότατο replayability
- Άρτιος ηχητικός τομέας
- 145 playable χαρακτήρες

Αρνητικά:
- Απαράδεκτα textures
- Ενοχλητικό texture popping
- Ελάχιστες βελτιώσεις στο gameplay
- Αναίτιοι περιορισμοί στο Shin Musou Battlefields

Βαθμολογία
Γραφικά: 5
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Αντοχή: 9
Γενικά: 7.3

Μόνο για τους φίλους των δημιουργιών της Omega Force.

Παντελής Δασκαλέλος  

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.0(1)
To write a review please register or
Warrios Orochi 3:User Review!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.0
Πολύ καλό το review ήταν για το Warriors Orochi 3!
Το τσίμπησα το έπαιξα και περίμενα να το απολαύσω κάτι που απόλαυσα μέτρια το παιχνίδι.Μερικές φορές κολλούσε,Απαράδεκτα textures ήταν.

Τα καλά ήταν 148 playable χαρακτήρες!Αποτελεί το καλύτερο ποσό με χαρακτήρες που υπήρχε.Ωραίο παιχνίδι αν και είχε κάποια προβλήματα ένα 8 το αξίζει.Αν και περιμένω πολλά από την εταιρία.
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Badlorg (Level 25) 05/09/2014 00:18
Απλα ΕΠΟΣ! :lol: Πολυ καλο το review Παντελη!
#2 luffiansunny (Level 9) 05/09/2014 08:29
Το review πραγματικά με έψησε να το πάρω, είχα καιρό να αγοράσω κάποιον Warriors τίτλο, αλλά το εξωφρενικό ρόστερ με Hayabusa, Kasumi, Shopitia είναι fan service από την Tecmo Koei.
#3 Necron (Level 9) 05/09/2014 08:41
To πρώτο Warriors Orochi μου άρεσε, άλλα στο δεύτερο είχε παραγίνει το κακό. Νομίζω είναι ένα καλό comeback για την σειρά, αν και πρέπει επειγόντως να δούμε λίγη παραπάνω ποικιλία στο gameplay, Εκεί είναι το θέμα, ο τεχνικός τομέας με αφήνει λίγο αδιάφορο.
#4 limbonicart (Level 4) 07/09/2014 05:39
Αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά από την στιγμή που προσφέρει πολύ καλό value for money.
#5 Vampiria (Level 8) 07/09/2014 05:49
Τα σπαέι γιατί έχει Kasumi, η απόλυτη θέα είναι το κορίτσι. Μου αρέσουν πολύ τα crossover στοιχεία.
Score 7.3
7.5 User Score
(10 votes )
User Reviews 8
Genre: Action/Hack 'n' Slash
Developer: Omega Force
Publisher: Tecmo Koei
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players: 1-2
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 5/9/2014
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification