Xbox Series X Black Ring of Death

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Xbox Series X Black Ring of Death

Xbox Series X Black Ring of Death

YouTuber έστειλε την κονσόλα του πίσω για επισκευή.

Ο YouTuber ThePapiGfunk έγραψε στο Twitter ότι το Xbox Series X του εμφάνισε πρόβλημα μόλις τέσσερις ημέρες μετά την παρουσίαση που της έκανε στο YouTube.

Το σφάλμα που είχε η κονσόλα το όνομασε "Black Ring of Death" και μάλιστα δήλωσε δημόσια ότι θα δημιουργήσει κι ένα βίντεο για το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

Απ' ότι φαίνεται όμως, η Microsoft μάλλον επικοινώνησε μαζί του και τον πρόλαβε. Ο ThePapiGfunk μίλησε με εκπροσώπους του τμήματος Xbox για να διορθώσει το πρόβλημα, δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα κι έτσι θα στείλει πίσω την κονσόλα του για επισκευή.Αξίζει να σημειωθεί ότι συνήθως τα sites και οι YouTubers παρουσιάζουν κατευθείαν τις κονσόλες με το που τις παραλάβουν, επομένως είναι ζήτημα αν πριν την παρουσίαση ο YouTuber είχε στην κατοχή του το Xbox Series X για πάνω από 1-2 ημέρες. Το περιστατικό λογικά θα συνέβη από τις πρώτες 5-6 ημέρες που απέκτησε την κονσόλα.

 

 

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Microsoft είχε στιγματιστεί αρκετά από το "Red Ring of death", ένα σφάλμα που εμφανιζόταν στο Xbox 360 και είχε ως αποτέλεσμα το δαχτυλίδι με τις φωτεινές ενδείξης της κονσόλας να γίνεται κόκκινο και από εκείνο το σημείο κι έπειτα η κονσόλα να μην μπορεί να λειτουργήσει με αποτέλεσμα να χρειάζεται επισκευή.

Μένει να δούμε αν και άλλοι χρήστες θα εντοπίσουν το ίδιο πρόβλημα ή αν πρόκειται απλά για πολύ σπάνιο περιστατικό.

Δείτε αντίστοιχα το PS5 που υπερθερμάνθηκε σε κατάστημα και εμφάνισε σφάλμα.

Δείτε την είδηση για την τιμή και την κυκλοφορία του Xbox Series S.

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox Series X και συζητήστε για τις κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 lichthidaupinterest (Level 1) 06/11/2020 09:40
https://www.pinterest.com/lichthidaucomvn/- Cập nhật lịch thi đấu bóng đá hôm nay và ngày mai của các giải: Ngoại Hạng Anh, Tây Ban Nha, Cup c1, Đức,…
#2 Κουβανός (Level 4) 06/11/2020 10:26
Είναι πολύ νωρίς ακόμα να γίνονται συγκρίσεις με RROD.
#3 ashbringer (Level 25) 06/11/2020 12:41
Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί το όποιο πρόβλημα και ότι δεν θα εμφανιστεί σε άλλες κονσόλες.
Notification