Sony: ''Δεν θα ανακοινώσουμε τίποτα σχετικό με το PS5 αυτή την εβδομάδα''

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
Sony: ''Δεν θα ανακοινώσουμε τίποτα σχετικό με το PS5 αυτή την εβδομάδα''

Sony: ''Δεν θα ανακοινώσουμε τίποτα σχετικό με το PS5 αυτή την εβδομάδα''

Η εταιρεία ήταν ξεκάθαρη για τα σχέδιά της.

Η Sony ανακοίνωσε ότι αυτή την βδομάδα τουλάχιστον, δεν θα ανακοινώσει τίποτα σχετικό με το PS5.

Μόλις χθες, η Microsoft ανακοίνωσε την τιμή και τα specs του Xbox Series S και όπως είναι λογικό, η gaming βιομηχανία αναμένει την άμεση ‘’απάντηση’’ της Sony για τις next gen κονσόλες. Η εταιρεία έχει αναφέρει ότι οποιαδήποτε νέα αυτή την εβδομάδα θα αφορούν στα games και στο PSVR και όχι στην ίδια την κονσόλα.

Εξάλλου εχθές μέσω ενός leak, έκανε την εμφάνισή της το Xbox Series S, με την Microsoft λίγο αργότερα να επιβεβαιώνει την τιμή των 300 ευρώ, την 10η Νοεμβρίου ως ημερομηνία κυκλοφορίας και τα χαρακτηριστικά της κονσόλα. Στο ίδιο leak γίνεται και αναφορά για το Xbox Series X, με την τιμή του να εικάζεται στα 500 ευρώ και ταυτόχρονη κυκλοφορία με Xbox Series S. H Microsoft όμως δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι σχετικά με αυτό όμως.

Μέσω του PlayStation blog, o Gillen McAlister, μέλος της Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την ενασχόληση της εταιρείας με το PSVR για την επερχόμενη κονσόλα και τον σχεδιασμό για τις ανακοινώσεις των games που θα υποστηρίζουν PSVR, εντός της εβδομάδας. Όπως αναφέρει το post: ''Για να διαχειριστούμε τις όποιες απαιτήσεις, όλες οι ανακοινώσεις θα αφορούν στα games του PS5 και όχι στην ίδια την κονσόλα''. Πάντως ενώ η Sony είχε ανακοινώσει ότι το ήδη υπάρχον PSVR θα λειτουργεί και στο PS5, στο συγκεκριμένο post αναφέρεται ένα headset με την ονομασία PSVR 2.  Με την Microsoft να έχει κάνει ήδη την πρώτη κίνηση, είναι θέμα χρόνου λογικά να δούμε και την απάντηση της Sony.

Διαβάστε τις φήμες για την περίοδο κυκλοφορίας του PS5 και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification