Ειδήσεις Hardware & Gear Κυκλοφόρησαν Oculus Touch Controllers που περιείχαν κρυφά μηνύματα στο εσωτερικό τους

Κυκλοφόρησαν Oculus Touch Controllers που περιείχαν κρυφά μηνύματα στο εσωτερικό τους

Saturday, 13 Apr 2019  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/d2/4d/oculus-touc-controllers-61-1555154672.jpg
 

Κυκλοφόρησαν Oculus Touch Controllers που περιείχαν κρυφά μηνύματα στο εσωτερικό τους

Πρόκειται για σφάλμα των δημιουργών τους.

 

Ένας τεράστιος αριθμός από κρυφά μηνύματα συμπεριλήφθηκε σε ορισμένα προϊόντα της σειράς Oculus Touch Controllers.

Ο Nate Mitchell, συνιδρυτής του Oculus αποκάλυψε μέσω Facebook πως η εταιρεία παραγωγής των Oculus Touch Controllers κυκλοφόρησε ορισμένα προϊόντα έχοντας τοποθετήσει κατά λάθος στο εσωτερικό τους ορισμένα “αστεία μηνύματα”. Μεταξύ άλλων υπήρξαν φράσεις “This Space For Rent” ή “The Masons Were Here” εκτυπωμένες στο μέσα μέρος των χειριστηρίων, ωστόσο υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις που χαρακτηρίστηκαν φρικιαστικές από τους αγοραστές αφού ανέγραφαν “Big Brother is Watching” και “Hi iFixit! Wee See You”. Όπως αντιλαμβάνεστε, προκλήθηκε έντονη αναστάτωση από όσους έσπευσαν να αγοράσουν τα εν λόγω προϊόντα.

 


Το λάθος της Facebook κρύβεται στο ότι αυτά το prototypes δεν προορίζονταν για τους καταναλωτές, αλλά αποτελούσαν δοκιμαστικές εκδόσεις εντός της εταιρείας, ωστόσο έγιναν, με κάποιο τρόπο, διαθέσιμα στην αγορά. Για το λάθος τους αυτό ο Mitchell συμπλήρωσε: “Ενώ εκτιμώ τα easter eggs, αυτά ήταν ακατάλληλα και έπρεπε να είχαν αφαιρεθεί”, παραδεχόμενος φυσικά το τεράστιο σφάλμα τους.

Διαβάστε το αναλυτικό μας review για το Oculus Rift και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification