FIFA 17

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
FIFA 17

FIFA 17

Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο FUT. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/1/16] Μόλις γνωστοποιήθηκε η πρώτη πληροφορία για το Fifa 17.

Όπως αναφέρει η L’Equip, ο Αργεντίνος super star Lionel Messi δεν θα κοσμεί το εξώφυλλο του FIFA 17.

Ο Lionel Messi έχει συμβόλαιο με την EA Sports από το 2011, όταν και πήρε… μεταγραφή από την Konami και από ότι φαίνεται -αν ισχύει η παραπάνω φήμη- οι δύο πλευρές δε θα ανανεώσουν την συνεργασία τους. Ο -για πολλούς- καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου τα τελευταία χρόνια, εμφανιζόταν στα εξώφυλλα των FIFA 13-16 και μένει να δούμε ποιος θα πάρει την θέση του. Ο Neymar έχει ήδη συμβόλαιο με την Konami και γίνεται λόγος για εμφάνιση του James Rodriguez, του άσσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ιστορία, στο εξώφυλλο των FIFA στο παρελθόν έχουμε δει τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Thierry Henry, Patrick Vieira, Roberto Carlos, Ryan Giggs, Edgar Davids, Paul Scholes, David Beckham, Frank de Boer και David Ginola. Το πρώτο εξώφυλλο του τότε FIFA International Soccer κοσμούσαν οι David Platt και Piotr Swierczewski.

Εσείς ποιος θα θέλατε να είναι στο εξώφυλλο του FIFA 17, αν δεν είναι τελικά ο Lionel Messi;

[UPDATE: 2/6/16] Όλα τα φετινά games της EA Sports και συγκεκριμένα τα Fifa 17, Madden, NHL και NBA Live θα αναπτυχθούν σε Frostbite engine, σύμφωνα με αναφορά του Game Informer.

Η προγενέστερη Ignite Engine (που διαδέχθηκε την Impact engine και αποτέλεσε μια επανάσταση με τα γραφικά της) είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά στο Fifa 14 των PS4 και Xbox One. Εξού και οι τεράστιες διαφορές των συγκεκριμένων εκδόσεων από αυτές των άλλων format. Άξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι το Rory McIlroy PGA Tour αξιοποίησε πρώτο απ' τα games της EA Sports την Frostbite engine. 

Η Frostbite engine της EA DICE αξιοποιείται πλέον σχεδόν σε όλα τα games της EA. Πάρτε για παράδειγμα τα Battlefield, Battlefront, Dragon Age, Mirror’s Edge και Need for Speed. Όλα τους χρησιμοποιούν διαφορετικές εκδόσεις της εν λόγω engine.

[UPDATE 2: 6/6/16 - Reveal trailer] Η EA έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ του FIFA 17. Σε αυτό εμφανίζονται οι James Rodriguez, Eden Hazard, Marco Reus και Anthony Martial, ενώ παρουσιάζονται για κλάσματα δευτερολέπτου μερικές in-game σκηνές, καθώς και πλάνα από το motion capture. Τον ρόλο του αφηγητή αναλαμβάνει ο νέος προπονητής της Manchester United, Jose Mourinho. Η πλήρης αποκάλυψη του FIFA 17 θα γίνει στις 12 Ιουνίου στη σχετική συνέντευξη Τύπου της EA στην E3 2016.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 3: 12/6/16 – The Journey mode] Η EA δημοσιοποίησε ένα νέο τρέιλερ του επερχόμενου Fifa 17 το οποίο αφορά το The Journey mode.

Σύμφωνα με το βίντεο, στο story mode θα παίρνετε στα χέρια σας την καριέρα του ανερχόμενου αστέρα του ποδοσφαίρου Alex Hunter στην προσπάθειά σας να τον αναδείξετε ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες, σκηνικό που θυμίζει τις ταινίες Goal. Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε σε οποιαδήποτε ομάδα της Premier League για λογαριασμό πραγματικών προπονητών και ομάδων. Ταυτόχρονα, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα gameplay τρέιλερ. Δείτε τα σχετικό videos παρακάτω:

[UPDATE 4: 25/6/16 - Ιαπωνικό πρωτάθλημα και κύπελο] H EA ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη του Ιαπωνικού πρωταθλήματος στο Fifa 17.

Το Ιαπωνικό πρωτάθλημα και κύπελο θα προστεθούν στις διοργανώσεις του Fifa 17. Με αυτόν τον τρόπο η EA στοχεύει να επικρατήσει σε μία αγορά αρκετά πιο δύσκολη. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει προσθήκη του ελληνικού πρωταθλήματος σε ένα από τα μελλοντικά Fifa. Αναλυτικά, η προσθήκη του Ιαπωνικού πρωταθλήματος θα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες της J1 League (18 στον αριθμό) με τα αυθεντικά εμβλήματα, φανέλες και roster. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε μια από αυτές τις ομάδες σε όποιο mode του παιχνιδιού επιθυμείτε. Τέλος θα προστεθεί και το γήπεδο Suita City Football Stadium, το οποίο αποτελεί την έδρα της Gamba Osaka.

fifa17suitastadium

Οι 18 ομάδες της J1 League είναι οι εξής:
- Vegalta Sendai
- Kashima Antlers
- Urawa Reds
- Omiya Ardija
- Kashiwa Reysol
- FC Tokyo
- Kawasaki Frontale
- Yokohama F. Marinos
- Shonan Bellmare
- Ventforet Kofu
- Albirex Niigata
- Jubilo Iwata
- Nagoya Granpus
- Gamba Osaka
- Vissel Kobe
- Sanfrecce Hiroshima
- Avispa Fukuoka
- Sagan Tosu

[UPDATE 5: 6/7/16 - Ψηφοφορία αθλητή εξωφύλλου] Η EA έχει ξεκινήσει ψηφοφορία για το ποιος ποδοσφαιριστής θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του φετινού FIFA.

Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις: ο Βέλγος Eden Hazard της Chelsea, ο Κολομβιανός James Rodriguez της Real Madrid, ο Γάλλος Anthony Martial της Manchester United και τέλος ο Γερμανός Marco Reus της Dortmund. Η ψηφοφορία λαμβάνει χώρα στο σχετικό site και θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

[UPDATE 6: 4/8/16 - Νέο βίντεο για τα χαρακτηριστικά προσώπων]
 Η EA Sports ανάρτησε στον λογαριασμό της στο YouTube ένα βίντεο που επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες των προσώπων των παικτών του νέου FIFA. Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε τα γυρίσματα που έγιναν με τη βοήθεια παικτών της FC Bayern Munich και την μετατροπή τους σε ψηφιακά μοντέλα. Πλέον, μπορείτε να διακρίνετε τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το FIFA 16 και οφείλονται στην Frostbite Engine. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 7: 16/8/16 - Το νέο FIFA Ultimate Team] Στα πλαίσια της Gamescom 2016 η EA παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο αναλύονται τα στοιχεία του νέου FUT (FIFA Ultimate Team). Οι νέες προσθήκες έρχονται στη μορφή των challenges και του FUT Champions. Τα challenges αφορούν το χτίσιμο της ομάδας σας και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα του Club σας για να πάρετε διάφορες ανταμοιβές.

Το FUT Champions είναι τα νέα καθημερινά τουρνουά που θα σας προσφέρουν επίσης διάφορα rewards και θα σας δίνουν την δυνατότητα να προκριθείτε στο Weekend League. Θα υπάρχουν μηνιαία leaderboards με τους κορυφαίους παίκτες τους να μπορούν να συμμετάσχουν στο ολοκαίνουργιο FUT Championship Series. Φαίνεται πως η EA μπαίνει για τα καλά στον χώρο των eSports μιας και η διοργάνωση θα προσφέρει χρηματικό έπαθλο ύψους 1.3 εκατομμυρίων δολαρίων (1.15 εκατομμύρια ευρώ). Δείτε παρακάτω το αντίστοιχο τρέιλερ.

Διαβάστε το review του FIFA 16 από τον Μάνο Γρυπάρη και συζητήστε εκτενώς για το FIFA 17 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 tonyler (Level 23) 07/01/2016 23:00
Εδώ το fifa 16 δεν έχει μέσα ΑΕΚ.
Ποιος χ3στηκε για τον Messi?
Για το εξώφυλλο να βάλουν τον Hazard!(μεγάλο παιχτρόνι)!!!
#2 +4 Sephi (Level 12) 07/01/2016 23:02
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρακαλώ!
#3 +13 Manos (Level 39) 07/01/2016 23:08
Προτείνω στην EA αντί να πληρώνει τον Messi και τον Pele, να προσλάβει developers να φτιάξουν την διαιτησία, τους τερματοφύλακες, τους online servers, και να προσθέσουν νέα modes και πρωταθλήματα μήπως πάρει τα πάνω της η σειρά.

Στην ανάγκη τους δίνουμε τον Μάνο Μαρίνο για το εξώφυλλο. Μια χαρά σέντερ-φορ, τζάμπα θα τους έρθει.
#4 +1 Blood Prince (Level 30) 07/01/2016 23:09
Δεν θα ήθελα με τίποτα να είναι ο Σουάρες ή ο Κριστιάνο....θα ήθελα Μέσσι ή Νεϋμάρ....αλλιώ ς θα ήθελα τον Αγουέρο ή τον Ιμπραϊμοβιτς.
#5 +1 Sephi (Level 12) 07/01/2016 23:13
Quoting Manos:
Προτείνω στην EA αντί να πληρώνει τον Messi και τον Pele, να προσλάβει developers να φτιάξουν την διαιτησία, τους τερματοφύλακες, τους online servers, και να προσθέσουν νέα modes και πρωταθλήματα μήπως πάρει τα πάνω της η σειρά.


Εγώ πάλι θα τους πρότεινα να παίξουν Sensible World of Soccer.
Μήπως και συνειδητοποιήσο υν πόσο τους ξεφτυλίζει οσο αφορά το περιεχόμενο, ένα ποδοσφαιράκι του 96.
#6 Salina (Level 18) 07/01/2016 23:32
:eek: χωρις Messi γιατι μας το κανετε αυτο :(
Αυτο που δεν βαλανε Αεκ στο fifa 16 και βαλανε τον παναθηναικο ξερω γω με ξεπερναει -.-
#7 +4 Vinset06 (Level 10) 07/01/2016 23:46
Quoting Salina:
:eek: χωρις Messi γιατι μας το κανετε αυτο :(
Αυτο που δεν βαλανε Αεκ στο fifa 16 και βαλανε τον παναθηναικο ξερω γω με ξεπερναει -.-


Θα πρεπε όντως να έχει μέσα και Παο και αεκ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σε ξεπερνάει..Αν ήταν να βάλουν μέσα μία ομάδα από τις δύο είναι πολύ λογικότερο να διαλέξουν Παναθηναϊκό. Δε διαλέγουν βάση τι υποστηρίζει ο καθένας αλλά καθαρά βάση άλλων πραγμάτων.Θα ταν εντελώς κουλό αν έβαζαν αεκ και δεν έβαζαν οσφπ η Παο.
#8 +4 geololj (Level 28) 08/01/2016 00:19
Αν στο FIFA 17 δίνονται τα ίδια πέναλτι, θα πρότεινα να μπει για εξώφυλλο ο Φορτούνης! Και ο Essien θα μπορούσε να μπει πάντως, που έβγαλε μάτια φέτος χαχαχα 8)

#9 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 08/01/2016 00:39
Ήρθε η ώρα του Λόρδου Μπεντνερ να μπει εξώφυλλο.
#10 +2 TheRedWood (Level 17) 08/01/2016 01:01
Quoting tonyler:
Εδώ το fifa 16 δεν έχει μέσα ΑΕΚ.
Ποιος χ3στηκε για τον Messi?
Για το εξώφυλλο να βάλουν τον Hazard!(μεγάλο παιχτρόνι)!!!

Άσε και το NBA2K16 δεν έχει Βασίλη ΣΙΜΤΣΑΚ!
#11 +1 LimeBone (Level 16) 08/01/2016 02:18
Quoting Manos:
Προτείνω στην EA αντί να πληρώνει τον Messi και τον Pele, να προσλάβει developers να φτιάξουν την διαιτησία, τους τερματοφύλακες, τους online servers, και να προσθέσουν νέα modes και πρωταθλήματα μήπως πάρει τα πάνω της η σειρά.

Στην ανάγκη τους δίνουμε τον Μάνο Μαρίνο για το εξώφυλλο. Μια χαρά σέντερ-φορ, τζάμπα θα τους έρθει.


Χαχαχαχα! Αμφιβάλλω αν θα έχει τα Αστέρια Δραπετσώνας το FIFA 17!
#12 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 09/01/2016 07:28
Από περιτύλιγμα καλά το πάει η EA, από περιεχόμενο τι γίνεται... Πάντως, προσωπικά με είχε κουράσει η παρουσία του Messi στο εξώφυλλο κάθε χρόνο.
#13 ThanosRipper (Level 15) 11/01/2016 00:36
Εγώ θα πρότεινα τον Βρετανό ποδοσφαιρηστη της Tottenham, τον Harry Kane, μεγάλος παίχτης με πολύ ταλέντο.
#14 +1 drakul (Level 16) 24/01/2016 21:00
συγνωμη αλλα χεστηκαμε για τον messi.το game να ειναι καλυτερο και ας ειναι οποιος να ναι.
#15 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 02/06/2016 23:52
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αλλαγές θα σημάνει αυτό στα γραφικά του παιχνιδιού μετά από δύο χρόνια στα PC και τρία στις κονσόλες τελευταίας γενιάς στα οποία είχαμε επί της ουσίας τα ίδια, με μικρές μόνο διαφοροποιήσεις .
#16 +2 Miatakias (Level 16) 02/06/2016 23:59
Δεν το περιμενα να την αλλαξουν τοσο γρηγορα , η frostbite μου αρεσει σαν μηχανη γραφικων αλλα δεν μπορω να την φαντασω σε ποδοσφαιρακι , παντως ειναι πολυ ενδιαφεροω να δουμε πως θα δουλεψει
#17 +1 Blood Prince (Level 30) 03/06/2016 01:40
Quoting Salina:
:eek: χωρις Messi γιατι μας το κανετε αυτο :(
Αυτο που δεν βαλανε Αεκ στο fifa 16 και βαλανε τον παναθηναικο ξερω γω με ξεπερναει -.-



Αν και έγινε το σχόλιο πριν κάποιους μήνες,έλιωσα μιλάμε.Πόσες διακρίσεις έχει η ΑΕΚ και πόσες ο Παναθηναϊκός ;; Τελείως άκυρο το σχόλιο.Δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω.
#18 +2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 03/06/2016 09:43
O James δεν νομίζω να είναι στο εξώφυλλο καθώς θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν παρελθόν από τη Ρεαλ. Παρά τα όποια προβλήματα έχει το FIFA παραμένει καλό παιχνίδι και κλάσεις ανώτερο από το PRO το οποίο δείχνει παρατημένο στη τύχη του από τη ΚΟΝΑΜΙ, όπως και άλλα παιχνίδια της καθώς έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της.
#19 +2 Blood Prince (Level 30) 03/06/2016 15:43
Quoting Shikabane_Hime7:
O James δεν νομίζω να είναι στο εξώφυλλο καθώς θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν παρελθόν από τη Ρεαλ. Παρά τα όποια προβλήματα έχει το FIFA παραμένει καλό παιχνίδι και κλάσεις ανώτερο από το PRO το οποίο δείχνει παρατημένο στη τύχη του από τη ΚΟΝΑΜΙ, όπως και άλλα παιχνίδια της καθώς έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της.


Πολύ σωστό αυτό που έγραψες..πάντα πίστευα πως το FIFA δεν μπορεί να συγκριθεί με το PRO,το οποίο είναι αρκετά πίσω σε πολλούς τομείς (γραφικά,gamepl ay κ.λ.π).
#20 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 06/06/2016 23:07
Με το συμπάθιο, ο James έφαγε πάγκο φέτος, ιδίως επί ημερών Zidane, ο Αζάρ έπαιξε στη 10η Τσέλσι έχοντας μόλις 4 γκολ σε 31 ματς πρωταθλήματος (έναντι 14/38 πέρυσι και 14/35 πρόπερσι), ο Martial ήταν καλός στην ανύπαρκτη και φέτος Manchester United και ο Reus ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς. Για μένα δε νοείται φέτος, ειδικά από τη στιγμή που το Fifa είναι τα τελευταία χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένο με την Premier League, και καθώς ο Messi δε θα βρίσκεται στο εξώφυλλο, να μην κοτσάρουν έναν Vardy ή Mahrez να γουστάρουμε. Την Premier League κατέκτησαν, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανέναν.
#21 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/06/2016 09:30
Quoting Professor_Severus_Snape:
Με το συμπάθιο, ο James έφαγε πάγκο φέτος, ιδίως επί ημερών Zidane, ο Αζάρ έπαιξε στη 10η Τσέλσι έχοντας μόλις 4 γκολ σε 31 ματς πρωταθλήματος (έναντι 14/38 πέρυσι και 14/35 πρόπερσι), ο Martial ήταν καλός στην ανύπαρκτη και φέτος Manchester United και ο Reus ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς. Για μένα δε νοείται φέτος, ειδικά από τη στιγμή που το Fifa είναι ειδικά τα τελευταία χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένο με την Premier League, και καθώς ο Messi δε θα βρίσκεται στο εξώφυλλο, να μην κοτσάρουν έναν Vardy ή Mahrez να γουστάρουμε. Την Premier League κατέκτησαν, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανέναν.

Συμφωνώ σε όλα. Καταρχάς ο Χαμές 90% θα φύγει γιατί ο Ζινταν δεν τον υπολογίζει καθόλου, πιστεύω βιάστηκαν να βγάλουν εξώφυλλο. Το καλό είναι ότι δεν τον έβαλαν μόνο του, έτσι θα μπορέσουν να βάλουν κάποιον άλλο ή να του αλλάξουν φανέλα :P Εγώ θα έβαζα δύο παίκτες, έναν της Λέστερ και έναν της Ρεαλ.
#22 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/06/2016 09:33
Και βασικά με αυτό το εξώφυλλο καταλαβαίνουμε πόσο πουθενάδες και άμπαλοι είναι στην ΕΑ.
#23 +1 Yolo Player (Level 4) 08/06/2016 18:02
Να δούμε τι θα δούμε!
#24 +1 ThanosRipper (Level 15) 13/06/2016 00:43
Story mode στο φιφα? Ανυπομονώ λοιπόν! :D Ας ελπίσουμε ότι το φετινό φιφα θα αξίζει...
#25 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 13/06/2016 01:01
Καιρός ήταν να προσθέσουν character models και για τους προπονητές. Όσον αφορά το A.I., κι επειδή διαβάζω ότι θα υπάρχουν περαιτέρω βελτιώσεις, πιστεύω ότι επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο, σε legendary επίπεδο δυσκολίας θα πρέπει να προσεγγίζει σε ύψιστο βαθμό την πραγματικότητα, για να είναι και ρεαλιστικό. Κρίνοντας τουλάχιστον από τα δύο τελευταία Fifa, στο legendary ήταν σχεδόν αδύνατο να έχεις κατοχή μπάλας, με όποιον κι αν έπαιζες, ενώ οι αντίπαλοί σου είχαν σχεδόν μονίμως ποσοστό ευστοχίας στις πάσες άνω του 80%, καθιστώντας απελπιστικά δύσκολο το να κλέψεις τη μπάλα. Αυτό ανεβάζει τη δυσκολία, αλλά στερεί πόντους από το ρεαλισμό.
#26 +2 Blood Prince (Level 30) 13/06/2016 01:19
Quote:
Θα παίρνετε στα χέρια σας την καριέρα του ανερχόμενου αστέρα του ποδοσφαίρου Alex Hunter στην προσπάθειά σας να τον αναδείξετε ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες, σκηνικό που θυμίζει τις ταινίες Goal.
Αρκετά ενδιαφέρουσα η είδηση,θυμίζει αρκετά το myplayer mode του nba2k11 με το οποίο έχω ασχοληθεί.
#27 +2 Yolo Player (Level 4) 13/06/2016 20:18
Πολύ ωραία γραφικά. :-) Το Story Mode μου φαίνεται καλό! :-)
#28 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 14/06/2016 13:41
Καταπληκτικό νέο το ότι θα βάλουν το story mode όπως είχαν στο ΝΒΑ 2Κ16!
#29 +1 The Joker (Level 4) 25/06/2016 19:34
σε λιγο βλεπω και πρωταθλημα Μολδαβιας-Ανδορ ας και γιατι οχι και Αζερμπαιτζαν. Το δικο μας γιατι δεν μπαινει?Μηπως τα τσακαλια μας εδω στην ΕΠΟ ζητανε πιο πολλα και απο την Premier League για τα δικαιωματα?
#30 -1 Papanastasiou (Level 7) 25/06/2016 22:33
να κοιταξουν εστω φετος να φτιαξουν τους τερματοφυλακες, γτ αυτο το πραγμα πραγματικα δεν παλευετε, ειτε να βγαινουν μισο χιλιομετρο εκτος χωρις εντολη ειτε να κοιτανε σα μοσχαρια χωρις να κουνιουντε, τοτε θα ειναι το υπερτατο game!καλα χωρια και τη διαιτησια οπως ειπε και ο Μανος!
#31 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 26/06/2016 06:08
Εγώ αναρωτιέμαι και θέλω να επισημάνω, ευκαιρίας δοθείσης, γιατί το Pro Evolution δε φροντίζει να αξιοποιήσει τα πρωταθλήματα για τα οποία δεν έχει πάρει τα δικαιώματα το Fifa, όπως συνέβη τώρα με την Ιαπωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ελληνικό πρωτάθλημα, τη στιγμή που στην Ελλάδα το Pro κάνει τρελές πωλήσεις όλη τη χρονιά, τηρουμένων των αναλογιών. Λίγο off topic το σχόλιο, αλλά o.k... Όσον αφορά το Fifa 17, προσωπικά περιμένω κι εγώ να δω τις αλλαγές στα γραφικά και κυρίως τις βελτιώσεις στο gameplay.
#32 Akis 7 (Level 20) 06/07/2016 13:40
Δεν υπαρχει η επιλογη Ιντεγιε για εξωφυλλο????
#33 +1 Gakuma (Level 2) 06/07/2016 13:50
Εγώ προτείνω τον Aaron Ramsey έτσι κι αλλιώς η EA θα μας πεθάνει στα lag και στα bugs πάλι !!!
#34 +1 Blood Prince (Level 30) 06/07/2016 13:57
Quoting Professor_Severus_Snape:
Εγώ αναρωτιέμαι και θέλω να επισημάνω, ευκαιρίας δοθείσης, γιατί το Pro Evolution δε φροντίζει να αξιοποιήσει τα πρωταθλήματα για τα οποία δεν έχει πάρει τα δικαιώματα το Fifa, όπως συνέβη τώρα με την Ιαπωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ελληνικό πρωτάθλημα, τη στιγμή που στην Ελλάδα το Pro κάνει τρελές πωλήσεις όλη τη χρονιά, τηρουμένων των αναλογιών. Λίγο off topic το σχόλιο, αλλά o.k... Όσον αφορά το Fifa 17, προσωπικά περιμένω κι εγώ να δω τις αλλαγές στα γραφικά και κυρίως τις βελτιώσεις στο gameplay.



Καλά μιλάμε,έβαλαν μέχρι και Ιαπωνικό Πρωτάθλημα και Ελληνικό Πρωτάθλημα δεν έχουν βάλει πουθενά.Θα συμφωνήσω με τον Προφέσορα σε αυτό που έγραψε για το PRO.
#35 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 06/07/2016 16:19
Τελικά ισχύει αυτό που λέγαμε όταν κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο μ' αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ατυχής επιλογή κατ' εμέ, οποιοσδήποτε κι αν προκριθεί, για τους λόγους που ανέφερα. Αν ο Βάρντι κατέληγε στην Άρσεναλ, δε θα μου έκανε εντύπωση να τον βλέπαμε στο εξώφυλλο με τη φανέλα των Λονδρέζων. Τώρα, δεν.
#36 Efane (Level 24) 06/07/2016 17:34
Μόνο Μπουφον παιδες. Οι υποψήφιοι μου είναι αδιάφοροί
#37 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 13/07/2016 18:16
Quoting Professor_Severus_Snape:
Εγώ αναρωτιέμαι και θέλω να επισημάνω, ευκαιρίας δοθείσης, γιατί το Pro Evolution δε φροντίζει να αξιοποιήσει τα πρωταθλήματα για τα οποία δεν έχει πάρει τα δικαιώματα το Fifa, όπως συνέβη τώρα με την Ιαπωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ελληνικό πρωτάθλημα, τη στιγμή που στην Ελλάδα το Pro κάνει τρελές πωλήσεις όλη τη χρονιά, τηρουμένων των αναλογιών. Λίγο off topic το σχόλιο, αλλά o.k... Όσον αφορά το Fifa 17, προσωπικά περιμένω κι εγώ να δω τις αλλαγές στα γραφικά και κυρίως τις βελτιώσεις στο gameplay.


ΚΟΝΑΜΙ, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Από το ένα fail στο άλλο. YU-GI-OH, Metal Gear, Silent Hill και PRO. Απλά το ενδιαφέρον της εταιρείας είναι αλλού από ότι φαίνεται.
#38 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 21/07/2016 20:29
Ο Marco Reus θα είναι στο εξώφυλλο τελικά
#39 +2 Blood Prince (Level 30) 04/08/2016 13:01
Quote:
Η EA Sports ανάρτησε στον λογαριασμό της στο YouTube ένα βίντεο που επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες των προσώπων των παικτών του νέου FIFA.
Το βίντεο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.Τα πρόσωπα των παικτών θα απεικονίζονται αρκετά ρεαλιστικά αν σκεφτεί κανείς πως ακόμα και στο Fifa 15 απεικονίζονταν ρεαλιστικά κατά κάποιον τρόπο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια και βελτιώνονται τα γραφικά ο βαθμός ρεαλισμού αυξάνεται.Περιμ ένω με τον καιρό να βελτιώσουν αρκετά και τον τρόπο με τον οποίον παρουσιάζονται οι φίλαθλοι.Σίγουρ α η Frostbite Engine θα βοηθήσει στο να επιτευχθεί αυτή η βελτίωση και στην απεικόνιση των φιλάθλων.Στο Fifa 15 πάντως είχε γίνει μεγάλη αλλαγή στην απεικόνιση των φιλάθλων σε σχέση με τα προηγούμενα Fifa ειδικότερα όσον αφορά το ηχητικό μέρος.
#40 +1 GeoRaragh (Level 18) 04/08/2016 13:28
Τα πρόσωπα μου φαίνονται κι εμένα πολύ ρεαλιστικά. Πιστεύω ότι το Fifa 17 θα έχει άνοδο αλλά σίγουρα θα υπάρχουν τα κλασσικά λάθη της EA.
#41 -2 g.dfil (Level 15) 06/08/2016 13:09
Ελπίζω να μην έχει τόσο lag στο online οσο στο fifa 16. Επίσης ευελπιστώ να βελτιώσουν το AI των παικτών και των τερματοφυλάκων.
#42 Shikabane_Hime7 (Level 29) 06/08/2016 13:41
Quoting g.dfil:
Ελπίζω να μην έχει τόσο lag στο online οσο στο fifa 16. Επίσης ευελπιστώ να βελτιώσουν το AI των παικτών και των τερματοφυλάκων.

Νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί με το lag στο online. Που παίζατε και εχει τοσο lag πια;Σε PC που παίζω εγω άντε να κολλάει σε 1-2 ματς στα 10. Επίσης πριν παίξεις online σου δείχνει το latency οποτε αν πάτε και μπαίνετε σε κόκκινο η πορτοκαλί λογικό να υπάρχει θέμα. Το AI των παικτών ειναι πολυ καλό, παρα πολυ δύσκολο καθώς παίζει κατι σαν τικι τάκα και δύσκολα του κλέβεις τη μπάλα. Οι τερματοφύλακες θέλουν διόρθωση και η διαιτησία.
#43 +1 GeoRaragh (Level 18) 06/08/2016 17:29
Quoting Shikabane_Hime7:
Quoting g.dfil:
Ελπίζω να μην έχει τόσο lag στο online οσο στο fifa 16. Επίσης ευελπιστώ να βελτιώσουν το AI των παικτών και των τερματοφυλάκων.

Νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί με το lag στο online. Που παίζατε και εχει τοσο lag πια;Σε PC που παίζω εγω άντε να κολλάει σε 1-2 ματς στα 10. Επίσης πριν παίξεις online σου δείχνει το latency οποτε αν πάτε και μπαίνετε σε κόκκινο η πορτοκαλί λογικό να υπάρχει θέμα. Το AI των παικτών ειναι πολυ καλό, παρα πολυ δύσκολο καθώς παίζει κατι σαν τικι τάκα και δύσκολα του κλέβεις τη μπάλα. Οι τερματοφύλακες θέλουν διόρθωση και η διαιτησία.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει lag.Εγώ το παίζω σε playstation.Και το latency να είναι καλό οι servers της EA μπορούν να σε πετάξουν και έξω.Δεν είμαι ο μόνος που το λέει εξάλλου. Το λέει άλλος ένας αλλά και ο Μάνος.
#44 Shikabane_Hime7 (Level 29) 06/08/2016 19:24
Quoting GeoRaragh:
Quoting Shikabane_Hime7:
Quoting g.dfil:
Ελπίζω να μην έχει τόσο lag στο online οσο στο fifa 16. Επίσης ευελπιστώ να βελτιώσουν το AI των παικτών και των τερματοφυλάκων.

Νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί με το lag στο online. Που παίζατε και εχει τοσο lag πια;Σε PC που παίζω εγω άντε να κολλάει σε 1-2 ματς στα 10. Επίσης πριν παίξεις online σου δείχνει το latency οποτε αν πάτε και μπαίνετε σε κόκκινο η πορτοκαλί λογικό να υπάρχει θέμα. Το AI των παικτών ειναι πολυ καλό, παρα πολυ δύσκολο καθώς παίζει κατι σαν τικι τάκα και δύσκολα του κλέβεις τη μπάλα. Οι τερματοφύλακες θέλουν διόρθωση και η διαιτησία.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει lag.Εγώ το παίζω σε playstation.Και το latency να είναι καλό οι servers της EA μπορούν να σε πετάξουν και έξω.Δεν είμαι ο μόνος που το λέει εξάλλου. Το λέει άλλος ένας αλλά και ο Μάνος.

Άρα υποθέτω το θέμα πρεπει να ειναι στις κονσόλες. Στο PC επειδή εχω και αρκετούς φίλους που παίζουν ´αλλα και 2 ξένους add, δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα σε μεγάλη συχνότητα. Αν γίνεται 1-2 φορές κάθε τοσο δεν ειναι απίθανο. ´Αλλα αν γίνεται συχνά οπως λέτε τότε έχουν θέμα οι servers τους στις κονσόλες και οφείλουν να το κοιτάξουν ειδικά τωρα που θα εχει ανεβασμένα γραφικά.
#45 theo5 (Level 12) 04/05/2017 20:52
εχω παιξει και σε pc και σε ps4 και τα γραφηκα είναι πολύ καλυτερα στο pc
Notification