Ειδήσεις RPG Demon's Souls remake gameplay videos

Demon's Souls remake gameplay videos

Monday, 22 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ce/6e/32/demon20souls20remake-39-1592813143.jpg
 

Demon's Souls remake gameplay videos

Η Digital Foundry συγκρίνει την original έκδοση του PS5 με αυτή του PS3.

Η Digital Foundry δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, αναλύοντας τις ακριβείς διαφορές στην γραφική απεικόνιση, ανάμεσα στο original Demon’s Souls του PlayStation 3 και στο επερχόμενο remake για το PlayStation 5.

Παρά το ότι οι διαφορές είναι εμφανέστατες με γυμνό μάτι, χωρίς να χρειάζεται να είστε ειδικός για να τις εντοπίσετε, η Digital Foundry αναφέρει τα σημεία στα οποία χρησιμοποιήθηκε η κατά πολύ μεγαλύτερη ισχύς της επερχόμενης κονσόλας της Sony, προς όφελος του Demon’s Souls remake από την Bluepoint Games.

Οι σκληροπυρηνικοί υποστηρικτές του Demon’s Souls, ενδεχομένως να παραπονεθούν για την διαφοροποίηση από το σκοτεινότερο ύφος του original game και την μετάβαση σε φωτεινότερο τοπίο και αισθητική για την ρεαλιστηκότερη απεικόνιση, όμως συνολικά φαίνεται πως η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει περίτεχνα την βάση του original χωρίς να αλλάξει τα θεμελιώδη στοιχεία της γραφιστικής απεικόνισης που δίνουν και τον χαρακτήρα του.

Η Bluepoint Games έχει αποδείξει την ικανότητα της στα επιτυχημένα remasters στο παρελθόν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το remaster του Shadow Of The Colossus το 2018, ενώ οι βλέψεις της για το επερχόμενο Demon’s Souls remake είναι αρκετά υψηλές.

Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως σύμφωνα με αναφορές το remake θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2020.

Διαβάστε περισσότερα για το Demon’s Souls remake και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification