Ειδήσεις RPG Monster Hunter: World

Monster Hunter: World

Saturday, 13 Jan 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/55/2e/8d/monster-hunter-new-trailers-30-1513337087.jpg
 

Monster Hunter: World

Επιστρέφει ο δράκος Kirin. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/17] Μετά το Monster Hunter XX, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch, η Capcom ετοιμάζει και ένα ακόμη Monster Hunter, αυτή τη φορά για την δύση.

Θα ονομάζεται Monster Hunter: World, καθότι η Capcom κατοχύρωσε τα συγκεκριμένα δικαιώματα ονόματος στην Αμερικάνικη επιτροπή κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων στις 5 Ιουνίου. Πέρα από την ένδειξη του "video game", υπάρχουν και οι ενδείξεις "downloadable game program for playing on mobile phones and smart phones," και "downloadable screen saver software and wallpaper software for mobile phones and smart phones,", συνεπώς μπορεί να το δούμε και στα κινητά.

Ασφαλώς δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε 100% σίγουρη αυτή την κατοχύρωση, αφού πολλές πατέντες που κατοχυρώνονται γίνονται για λόγους σκοπιμότητας χωρίς να κυκλοφορήσουν ποτέ.

[UPDATE: 13/6/17] Κατά την διάρκεια της Sony press conference παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του Monster Hunter: World, το οποίο θα διατεθεί για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 29/6/17 - Χωρίς αλλαγές για την Δύση] Η ανακοίνωση του Monster Hunter World προκάλεσε μεγάλη εντύπωση κατά την διάρκεια της φετινής E3. Η σειρά συνήθιζε να κάνει την εμφάνισή της αποκλειστικά για τις κονσόλες της Nintendo, το νέο μέρος της όμως θα έρθει στα PC και στις κονσόλες των Sony και Microsoft με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την αυθεντική συνταγή που είχαμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Αλλαγές όμως που δεν έχουν ως αίτιο την προσέλκυση των θαυμαστών της σειράς στη Δύση, σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, ο executive producer Kaname Fujioka ανέφερε: “Δεν θα πάρουμε τα στοιχεία που μισούν οι δυτικοί, να τα φτιάξουμε και να τους κάνουμε να αγοράσουν το Monster Hunter World. Καμιά φορά οι άνθρωποι έχουν αυτή την εντύπωση ή τον φόβο, αλλά δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση.”

Σε ερωτήσεις που του έγιναν στη συνέχεια σχετικά με το gameplay δήλωσε: “Αν θέλετε να ρωτήσετε που τραβάμε τη γραμμή ανάμεσα στο να αλλάξουμε ή να μην αλλάξουμε κάτι, τότε η απάντηση είναι μια: Χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στο αδιάλειπτο gameplay design και στις αλληλεπιδράσεις με τα τέρατα ή όχι; Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε αλλαγές με σκοπό να έχουμε μεγαλύτερες πωλήσεις στο casual δυτικό κοινό. Το νέο gameplay πρέπει να είναι συνυφασμένο με το νέο concept, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι μια απλή αποτυχία.”

[UPDATE 3: 20/10/17 - Νέο τρέιλερ σε τηλεοπτική διαφήμιση] Η Capcom κυκλοφόρησε μια διαφήμιση στην Ιαπωνική τηλεόραση σχετική με το επερχόμενο Monster Hunter World. Πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο με αρκετή δράση και αρκετά τέρατα στις τρεις περιοχές που παρουσιάζονται με ονόματα Ancient Forest, Wildspire Waste και Coral Highlands.

[UPDATE 4: 30/10/17 - Νέες εκπλήξεις στην Paris Games Week] Στο νέο τρέιλερ του Monster Hunter: World που παρουσίασε η Sony στην Paris Games Week είδαμε ακόμα περισσότερες σκηνές δράσεις ανάμεσα στον χαρακτήρα και τα γιγάντια τέρατα. Επίσης η Sony φρόντισε να φυλάξει ορισμένες εκπλήξεις για το κοινό σχετικά με το παιχνίδι.

Όσοι αγοράσουν το Monster Hunter: World στο PS4 φαίνεται πως θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι και ως Aloy από το PS4 exclusive Horizon Zero Dawn. Η δεύτερη έκπληξη αφορούσε την έναρξη της beta έκδοσης του παιχνιδιού που τοποθετήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου για τους συνδρομητές PS Plus.

[UPDATE 5: 24/11/17 - Κυκλοφόρησαν οκτώ σύντομα τρέιλερ] Η Capcom κυκλοφόρησε οκτώ νέο σύντομα τρέιλερ του Monster Hunter World όπου βλέπουμε διάφορα τέρατα του παιχνιδιού.

Ο τεράστιος κόσμος του Monster Hunter World θα περιλαμβάνει εκτός από διαφορετικές τοποθεσίες και ποικιλία κτηνών για να αντιμετωπίσετε. Από γιγάντιους δεινόσαυρους μέχρι και…επικίνδυνα σκαθάρια.


[UPDATE 6: 1/12/17 - Κυκλοφόρησαν επτά σύντομα τρέιλερ] Η Capcom κυκλοφόρησε επτά ακόμα νέα σύντομα τρέιλερ για το επερχόμενο Monster Hunter: World με ακόμα περισσότερα τέρατα του παιχνιδιού.

Μετά από τα προηγούμενα οκτώ σύντομα τρέιλερ έχουμε επτά ακόμα σύντομα clips από τα θηράματα του πρωταγωνιστή. Επίσης βλέπουμε την περιοχή Coral Highlands.

[UPDATE 7: 2/12/17 - Νέο τρέιλερ με το story και διάφορα features] Η Capcom κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του Monster Hunter: World που παρουσιάζει την ιστορία του παιχνιδιού και τα διάφορα features.

Η αφηγήτρια του τρέιλερ που παράλληλα λειτουργεί ως σύμβουλος του παίκτη, ξεκινά προσφέροντας λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία του παιχνιδιού καθώς και με ορισμένους non-playable χαρακτήρες που θα συναντήσετε. Στην συνέχεια γίνεται μια σύντομη παρουσίαση στον τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού και στα τέρατα που ζουν σε αυτόν. Τέλος βλέπουμε και ορισμένα features και gadgets που θα εκμεταλλεύονται οι παίκτες σε αυτό το ατέλειωτο κυνήγι.

[UPDATE 8: 9/12/17 - Νέο τρέιλερ με δράση και Mega Man] Κατά την διάρκεια του PlayStation Experience 2017 η Capcom παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του Monster Hunter: World όπου βλέπουμε άφθονη δράση και τα palicos να μεταμορφώνονται σε…Mega Man.

Καλά καταλάβατε, στο παρακάτω τρέιλερ πέραν από τα συγκλονιστικά τοπία, τα τρομακτικά τέρατα και το εντυπωσιακό σύστημα μάχης, στο τέλος του θα δείτε και τον θρυλικό Mega Man της Capcom αφού όπως φαίνεται τα palicos, τα βοηθητικά πλάσματα του παιχνιδιού μπορούν να μεταμορφωθούν στον αγαπημένο 8-bit χαρακτήρα.

[UPDATE 9: 15/12/17 - Επτά νέα τρέιλερ] Η Capcom κυκλοφόρησε άλλα επτά σύντομα τρέιλερ για το Monster Hunter World που παρουσιάζουν…μυρμήγκια, ψάρεμα και περιοχές του παιχνιδιού.

Ενδιαφέροντα μπορούμε να πούμε τα τρέιλερ 5 έως 7 που βλέπουμε τα τέρατα Paolumu και τα Pukei Pukei, δείχνοντας μας για ακόμα μία φορά την ποικιλία πλασμάτων που θα συναντήσουμε στο επερχόμενο RPG.

[UPDATE 10: 16/12/17 - Ανοίγει και πάλι η beta]H Capcom θα ανοίξει και πάλι την beta του Monster Hunter World στις 22 Δεκεμβρίου στο PS4.

Για να συμμετέχετε αυτήν την φορά δεν χρειάζεται να είστε συνδρομητές PS Plus για να συμμετέχετε, αντιθέτως όλοι οι κάτοχοι PS4 που θα πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική εγγραφή θα μπορέσουν να το δοκιμάσουν. Η beta θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα λήξει την ίδια ώρα στις 26 του μήνα. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το αν θα υπάρξει νέο περιεχόμενο μέχρι το άνοιγμα αυτής της beta, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως όσοι είχαν συμμετέχει την πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο application που είχαν κατεβάσει. Για τους νέους testers το pre-loading θα ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για έναρξη της beta σε PC ή Xbox One.

[UPDATE 11: 18/12/17 - 40 ώρες διάρκεια] 
Ο Yuya Tokuda δήλωσε πως το Monster Hunter World αναμένεται να έχει βασικό story που φτάνει τις 40 με 50 ώρες. Σύμφωνα με τον developer, η ιστορία του παιχνιδιού δεν θα είναι ο μόνος λόγος για να παίξει κανείς αφού και μετά τον τερματισμό θα υπάρχει περιεχόμενο.

[UPDATE 12: 13/1/18 - Επιστρέφει ο δράκος Kirin] Τηλεοπτική διαφήμιση για το Monster Hunter: World αποκαλύπτει της επιστροφή του Kirin, ενός δημοφιλούς τέρατος της σειράς.

Το κτήνος παρότι μοιάζει σε μονόκερο είναι στην πραγματικότητα ένας δράκος, ιδιαιτέρως γνωστός στην σειρά Monster Hunter και έχει επιθέσεις με κεραυνούς, αρκετά παχύ δέρμα και ένα ευαίσθητο κέρατο σαν αδύναμο σημείο. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην μάχη του πρωταγωνιστή στην περιοχή Coral Highlands.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε για το Monster Hunter XX και δείτε τα gameplay videos του Monster Hunter: World. Συζητήστε για το τελευταίο σε αυτό το forum topic.

 

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/06/2017 09:27
Ωραίο φαίνεται απο το gameplay video.Κρίμα που είναι μόνο για ps4.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 16/12/2017 13:48
Αν υπάρξει νεο περιεχόμενο στη beta καλά θα είναι αλλά δε νομίζω.
Notification