Vampyr gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Vampyr gameplay videos

Vampyr gameplay videos

Νέο gameplay βίντεο με τα πρώτα 40 λεπτά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/8/16] H εταιρεία ανάπτυξης Dontnod Entertainment παρουσίασε στην Gamescom 2016 ένα gameplay video 15 λεπτών για το νέο Action RPG Vampyr.

Όπως μπορείτε να δείτε, η έκδοση είναι pre-alpha και οι developers έχουν ακόμη πολύ δουλειά. Ωστόσο, στην αποστολή που θα δείτε ξεδιπλώνεται το σενάριο με εύστοχο τρόπο. Ο πρωταγωνιστής Jonathan Reid είναι βαμπίρ, άρα καταζητούμενος. Μπορεί να κυριεύσει ανθρώπους και να τους οδηγήσει να κάνουν ότι θέλει, να τους δαγκώσει για να τους πιεί το άιμα βλέποντας παράλληλα την...ποιότητα του αίματός τους και να lootάρει αντικείμενα, όπως leather, τα οποία λογικά αργότερα θα χρησιμοποιούνται για crafting.

Δείτε το gameplay:

[UPDATE: 13/6/17 - Νέο βίντεο στην E3 2017] Η εταιρεία ανάπτυξης Dontnod Entertainment και η Focus Home Interactive παρουσίασαν στην E3 2017 ένα νέο gameplay video για το Vampyr.

Στο παιχνίδι ελέγχετε τον Dr. Jonathan Red, ο οποίος είναι καταραμένος και ως βαμπίρ θα πρέπει να κυνηγήσει ανθρώπους και να τραφεί με το αίμα τους. Αρχικά έχει μια συνομιλία με τον Dr. Sweansea η οποία αφορά το σενάριο και υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει (για λόγους spoiler δείτε οι ίδιοι αν θέλετε το βίντεο).

Στο Vampyr υπάρχει το κλασικό σύστημα εναλλαγής όπλων με το d-pad, χρήση ειδικών δυνάμεων, boss fights και ομιλίες με NPC που θα καθορίσουν την εξέλιξη του σεναρίου και το αν θα χρειαστεί να επιτεθείτε ή όχι. Το user interface όπως θα δείτε έχει δουλευτεί αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα gameplay videos. Ενδιαφέρουσες είναι οι ομιλίες με τον Sean, ο οποίος τρέφεται με ωμή σάρκα. Στο τέλος του διαλόγου, το φινάλε μας αφήνει με cliffhanger. Θα μπορείτε να δαγκώσετε (ή όχι) ανθρώπους κατά βούληση κι αυτό είναι ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του παιχνιδιού.

 

[UPDATE 2: 24/5/18 - Gameplay βίντεο 50 λεπτών] H Dontnod παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα 50 λεπτά από το gameplay του Vampyr μέσω ενός livestream στο κανάλι της εκδότριας εταιρίας Focus Home Interactive στο Twitch, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η δράση ξεκινάει στο 16ο λεπτό περίπου:

Παρακολούθησε το Vampyr - Dev Session - Thursday May 17th 5PM CEST από τον χρήστη FocusHomeInteractive στο www.twitch.tv

 

[UPDATE 3: 5/6/18 - Τα πρώτα 40 λεπτά του gameplay] Κυκλοφόρησε στο YouTube ένα βίντεο με τα πρώτα 40 λεπτά του gameplay του Vampyr.

Στην αρχή παρατηρείτε την ανατριχιαστική εισαγωγή κατά την οποία ο πρωταγωνιστής Jonathan σηκώνεται για πρώτη φορά ως βρυκόλακας και η δράση ξεκινά άμεσα με την δίψα για αίμα να τον κυριεύει. Στη συνέχεια βρίσκεται κυνηγημένος και αναζητά καταφύγιο, αντιμετωπίζοντας τους πρώτους του εχθρούς, όπου παρουσιάζεται ο μηχανισμός μάχης και περίπου στο 13ο λεπτό ξεκινάει το πρώτο κεφάλαιο "κανονικού" gameplay.

Στην πορεία ο Jonathan αρχίζει να ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και να τις ελέγχει, δείχνοντάς σας παράλληλα την λειτουργία και την χρήση τους, καθώς και το σύστημα διαλόγων. Η δράση διακόπτεται αρκετά συχνά από ατμοσφαιρικότατα cutscenes τα οποία αποκαλύπτουν την συνέχιση της ροής της ιστορίας καθώς ο Jonathan προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτόν και στην πόλη, ψάχνοντας παράλληλα να βρει τον υπεύθυνο για όλα αυτά.

Ακολουθώντας ίχνη αίματος, ο Jonathan συναντά τον Dr. Edgar Swansea ο οποίος είναι ειδικός στα θέματα περί βρυκολάκων και σύντομα ανακαλύπτει τον πρώτο του ύποπτο, τον οποίο αργότερα βρίσκει και αντιμετωπίζει. Το gameplay του Vampyr έχει μια έντονη αίσθηση παρακολούθησης ταινίας. Η ατμόσφαιρα είναι επιβλητική και το Λονδίνο του 1918 αντικατοπτρίζεται σκοτεινό και ανατριχιαστικό.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:

 

Το Vampyr βρίσκεται ακόμη σε alpha έκδοση (οδεύει προς beta) και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Α' Εξάμηνο του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες για το Vampyr και συζητήστε τις στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 27/08/2016 16:43
Το gameplay βίντεο του συγκεκριμένου παιχνιδιού το έχω πετύχει στις προηγούμενες μέρες και το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με ωραία ατμόσφαιρα.Βέβα ια το γεγονός πως ο πρωταγωνιστής εκτός απο γιατρός είναι ταυτόχρονα και βαμπίρ δεν μου κάνει καμία εντύπωση καθώς έχουμε δει ανάλογες περιπτώσεις όπως στην περίπτωση του Τζακ Αντεροβγάλτη.Βέ βαια ακόμα και να μην ήταν ο συγκεκριμένος,κ αθώς υπάρχουν διάφορες ιστορίες για το προφίλ του,έχουμε δει γενικότερα πολλές ταινίες στις οποίες ο δολοφόνος είναι και γιατρός καθώς έτσι δικαιολογείται το πως ξέρει να βασανίζει τα θύματα του με τον ιδανικό τρόπο.
#2 ashbringer (Level 25) 28/08/2016 07:19
Απίστευτη ατμόσφαιρα.Είχα με καιρό να δούμε βαμπιροκατάστασ η με τέτοια ποιότητα και παραγωγή .
#3 drakul (Level 16) 28/08/2016 20:53
πολυ καλο φαινεται.ωραια γραφικα,σκοτειν ο και φυσικα ενα horror game που λογικα θα μας πορωσει.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 17/09/2016 02:46
Το setting του παιχνιδιού είναι πολλά υποσχόμενο και νομίζω ότι θα έχει να δώσει, παρά το σχετικά γραμμικό του ύφος, όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
#5 Dovahkiin (Level 22) 13/06/2017 22:37
Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα του Vampyr κι εντυπωσιακός ο πρωταγωνιστής. Επίσης, σημαντική είναι η προσθήκη διλημμάτων στο παιχνίδι που θα μας βάζει να αντιμετωπίζουμε .
#6 ashbringer (Level 25) 14/06/2017 08:46
Απο εποχή Vampire the Masquerade περίμενα τέτοιο τίτλο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Νοέμβριος δεν είναι μακριά και το Vampyr δείχνει απίστευτο.
Notification