Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone: Halloween event

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone: Halloween event

Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone: Halloween event

Οι παίκτες φοβούνται κατά την διάρκεια του event. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/9/20] Η Activision ανακοίνωσε ότι το event για το Halloween θα είναι μέρος της season 6.

H νέα season (νούμερο έξι) του δημοφιλούς FPS ξεκινάει από σήμερα και η publisher ανακοίνωσε το υλικό που αυτή θα περιλαμβάνει, μεταξύ των οποίων είναι και το event για το Halloween. To συγκεκριμένο event ονομάζεται The Haunting of Verdansk και θα ισχύει από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Πάντως η Activision δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με τα modes περιορισμένου χρόνου και τα rewards που θα ισχύουν για το event. To σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μέρος της season 6. Στο roadmap, στην gallery του άρθρου μπορείτε να δείτε οτιδήποτε σχετίζεται με την νέα season των Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο Verdansk, τον χάρτη που εκτυλίσσεται το παιχνίδι, είναι η προσθήκη των υπόγειων σιδηροδρομικών σταθμών. Η Activision δημοσίευσε το τρέιλερ της season 6 στο οποίο βλέπουμε τις νέες περιοχές του χάρτη όπως το αεροδρόμιο της περιοχής και την περιοχή του κέντρου του Verdansk.

[UPDATE: 11/10/20 - Η Activision θα ξεκινήσει το νέο event στις 20/10] Το Halloween event του Call Of Duty: Warzone θα αποτελέσει το πρώτο εποχικό event του διάσημου FPS. Η ονομασία του event είναι The Haunting of Verdansk και θα αρχίσει για όλους τους παίκτες στις 20/10. Η Activision έχει προσπαθήσει με την σειρά της να δημιουργήσει hype για το event μέσω easter eggs όπως τα γέλια μικρών παιδιών και τρομακτικούς ήχους σε διάφορες περιοχές του χάρτη του Call of Duty: Warzone.

Ως το πρώτο εποχικό event του τίτλου της Activision, το The Haunting of Verdansk αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στο παιχνίδι. Ακόμη και αν η Activision δεν έχει ανακοινώσει πολλά για το νέο της event, πολλοί fans του Call of Duty: Warzone έχουν καταφέρει να βρούνε αρκετά στοιχεία για το ποιες αλλαγές θα φέρει το The Haunting of Verdansk.

Το night mode θα είναι μία από τις μεγαλύτερες πιθανές αλλαγές του FPS της Activision. Οι παίκτες ζητάνε εδώ και μήνες να συμπεριληφθεί το night mode στο Call Of Duty: Warzone και το τρέιλερ του νέου season του διάσημου FPS τους χαροποίησε ιδιαίτερα όταν έδειξε το night mode για μερικά καρέ. Απομένει μόνο να φανεί αν το night mode θα ισχύει μόνο για το The Haunting of Verdansk ή για ολόκληρο το season. Το night mode είναι η μόνη 100% επιβεβαιωμένη αλλαγή που θα φέρει το Halloween event, ωστόσο αναμένεται και να υπάρξουν αλλαγές στο κλίμα του χάρτη όπως η παρουσία ομίχλης.

Dataminers βρήκαν επίσης την ύπαρξη zombie royale mode στα game files του Call Of Duty: Warzone, κάτι που επιβεβαιώθηκε από ένα διεγραμμένο tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Call of Duty: Warzone στο Twitter. Στο νέο αυτό mode οι νεκροί παίκτες θα επιστρέφουν στο χάρτη ως zombie και θα κυνηγάνε όσους έχουν καταφέρει να επιβιώσουν με σκοπό να γίνουν revive.

Το Halloween event The Haunting of Verdansk θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου και θα τελειώσει στις 3 Νοεμβρίου.

[UPDATE 2: 21/10/2020 – Οι παίκτες φοβούνται στο Halloween κατά την διάρκεια του event] Κατά την τρομακτική εποχή του Halloween το Call of Duty: Modern Warfare δείχνει να μην αστειεύεται.

Στις 20 Οκτωβρίου ξεκίνησε το The Haunting of Verdansk, event του Halloween και οι παίκτες είναι φοβισμένοι. Επίκεντρό του είναι το Zombie Royale mode το οποίο θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και οι παίκτες, αφού πεθαίνουν επιστρέφουν σαν zombies ή σαν άνθρωποι αν έχουν σκοτώσει αρκετούς  “ζωντανούς” αντιπάλους. Τα συγκεκριμένα zombies δεν είναι τα συνηθισμένα καθώς είναι εξοπλισμένα με EMP και χειροβομβίδες αερίων, μπορούν να καταλάβουν την τοποθεσία των ανθρώπων από τα ίχνη που αφήνουν τα παπούτσια τους και μπορούν να κάνουν τεράστια άλματα στο ύψος σκεπών. Οι τελευταίοι κύκλοι είναι γεμάτοι ένταση καθώς έρχονται zombies από όλες τις κατευθύνσεις και οι χειροβομβίδες δημιουργούν μεγάλο χάος.

Όλα αυτά διαδραματίζονται σε μία βραδινή εκδοχή του χάρτη Verdansk. Το event περιλαμβάνει επίσης κάποιες Halloween ανταμοιβές όπως supply boxes τα οποία θα βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία στο χάρτη και έχουν θέμα Trick or Treat και περιέχουν jumpscares. Στο νοσοκομείο του Verdansk υπάρχουν και φαντάσματα, σύμφωνα με φήμες. Τα δύο νέα skins του operator είναι βασισμένα στις σειρές Saw και The Texas Chainsaw Massacre και οι παίκτες ανακάλυψαν ότι ο Leatherface έχει και το δικό του σπίτι  στο Krovnik Farmland.
 
Στα κανονικά Multiplayer modes του Call of Duty: Modern Warfare τα capture points έχουν αντικατασταθεί από σκιάχτρα τα οποία αν χτυπηθούν εκρήγνυνται. Σύμφωνα με developer της Infinity Ward  χρειάζεται 350 Damage για να γίνει η έκρηξη, άρα αρκούν λίγα χτυπήματα.
 
Το Halloween event έχει πετύχει τον σκοπό του να τρομάξει τους παίκτες και το Zombie Royale είχε μεγάλη απήχηση στην κοινότητα, με αρκετό κόσμο να ζητάει να παραμείνει μόνιμα.

Διαβάστε περισσότερα για την season 6 των Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone.

Διαβάστε το review του Call Of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call Of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 08:55
To call of duty warzone τα πάει πάρα πολύ καλά και θα χαρώ πολύ να δω και αυτό το event.
Notification