Ειδήσεις FPS H αλληλεπίδραση του Call Of Duty: Black Ops Cold War με το Warzone

H αλληλεπίδραση του Call Of Duty: Black Ops Cold War με το Warzone

Thursday, 10 Sep 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/af/e3/65/call-of-duty-black-ops-cold-war-1-22-1599742187.jpg
 

H αλληλεπίδραση του Call Of Duty: Black Ops Cold War με το Warzone

Το επερχόμενο FPS δεν θα έχει season pass.

Κατά την χθεσινή αποκάλυψη του multiplayer του Call Of Duty: Black Ops Cold War η Treyarch αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους το επερχόμενο FPS θα σχετίζεται με το Call Of Duty: Warzone.

Τα δυο games της Activision θα μοιράζονται μέσω του battle pass, υλικό που θα κυκλοφορήσει μετά από την έλευση του Call Of Duty: Black Ops Cold War, ενώ θα έχουν κοινό σύστημα προόδου για όλες τις πλατφόρμες.  Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως ό,τι ξεκλειδώσετε στο battle pass του Call Of Duty: Black Ops Cold War θα μεταφέρεται και στο Warzone και το αντίστροφο. Επίσης και τα δυο games θα υποστηρίζουν cross play.

O Miles Leslie, creative specialist της Treyarch δήλωσε: ''Θέλουμε να αποφύγουμε την αίσθηση της εκκίνησης από το μηδέν. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα όπλα, τους χαρακτήρες, τα αντικείμενα που έχετε ξεκλειδώσει, για να αντανακλάται η πρόοδός σας από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Ενώ και τα δυο, είναι games μεγάλου βεληνεκούς από την αρχή ήταν σχεδιασμένα να αλληλοσυμπληρώνονται''. 

Ο Leslie τόνισε ότι είναι σημαντικό για την Treyarch η συνολικότερη εμπειρία του gamer να ορίζεται από το υλικό και το σύστημα προόδου. Γι΄ αυτό και έκαναν το cross progression προτεραιότητα, ώστε όλα όσα έχετε κερδίσει στα Warzone και Modern Warfare – όπλα, cosmetics κ.α. – να είναι διαθέσιμα και στο Black Ops Cold War. ''Για να επιτευχθεί αυτό'' -συνέχισε ο Leslie- ''χρειάζεται πολλές διαφορετικές εταιρείες να συνεργαστούν για να συνεχίσουν την διασκεδαστική εμπειρία του Warzone. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δείτε πως συνδυάζεται όλο το Call of Duty franchise στο Verdansk''.

Στο blog της Activision αναφέρονται ακόμα περισσότερα για την διασύνδεση των δυο games. To Call Of Duty: Black Ops Cold War δεν θα υποστηρίζει κάποιο σύστημα season pass και όλο το υλικό, πέραν του ήδη ξεκλειδωμένου στο Warzone, από χάρτες και modes θα είναι δωρεάν για όλους σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Call Of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ η έκδοση για PS5 και Xbox Series S/X θα είναι διαθέσιμη με την κυκλοφορία των κονσολών.

Δείτε το multiplayer του Call Of Duty: Black Ops Cold War.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα και να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification