Η Halo: The Master Chief Collection έρχεται στα PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Halo: The Master Chief Collection έρχεται στα PC

Η Halo: The Master Chief Collection έρχεται στα PC

Παρατείνεται η closed beta του Halo 4. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/3/19] Το Halo είναι ένα από τα καλύτερα FPS και πολλοί κάτοχοι PC είχαν μείνει απογοητευμένοι καθώς έπαιξαν στους υπολογιστές τους μόνο τα δύο πρώτα μέρη της.

Όλα αυτά αλλάζουν από σήμερα καθώς η Microsoft ανακοίνωσε την Halo: The Master Chief Collection!

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE: 28/3/19 - Σύμφωνα με φήμη, έρχεται τέλη του 2019] Σύμφωνα με την Splash Damage, developer εταιρεία που δουλεύει πάνω στην Halo: The Master Chief Collection μαζί με την 343 Industries, θα δούμε όλη την συλλογή σύντομα. Η Splash Damage αναφέρει πως στο τέλος του 2019 θα δούμε όλους τους τίτλους της συλλογής στα PC με τον πρώτο να είναι το Halo: Reach. Η Microsoft είχε δηλώσει πως θα βλέπαμε τους τίτλους της συλλογής έναν-έναν τη φορά προκειμένου να μείνουν οι gamers ευχαριστημένοι με την ποιότητα.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη όχι μόνο στο Xbox Store αλλά και στο Steam πολύ σύντομα.

[UPDATE 2: 5/4/19 - Menu screenshot και οδηγίες συμμετοχής στην beta] Κυκλοφόρησε το πρώτο screenshot από το menu του Halo: The Master Chief Collection με το Halo: Reach να είναι το πρώτο game στην λίστα, ενώ ανακοινώθηκε ότι μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει η closed beta αυτού σε Xbox One και PC μέσω Steam. Για να πάρετε έγκριση συμμετοχής στην closed beta πατήστε εδώ για να συμμετέχετε στο Halo Insider Program. Αν θέλετε να συμμετέχετε στην closed beta για PC κάντε επίσης κλικ εδώ για να κάνετε upload τις πληροφορίες DxDiag του PC σας και να δηλώσετε το Steam ID σας.

[UPDATE 3: 8/5/19 - Θα υποστηρίζει διατήρηση προόδου μεταξύ των πλατφορμών] Όταν το Halo: The Master Chief Collection κυκλοφορήσει για PC, θα υποστηρίζει μερικά βασικά και καινούργια χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες που έχουν παίξει ήδη στην εκδοχή του Xbox One, θα μπορέσουν να διατηρήσουν την πρόοδο τους και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τον λογαριασμό τους και να το μεταφέρουν στο PC. Και οι δύο πλατφόρμες θα συνδέονται στο Xbox Live άλλωστε.

Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από τον διευθυντή κοινότητας του Halo, Brian Jarrad στο Twitter όταν ένας παίκτης ρώτησε συγκεκριμένα για αυτή την λειτουργία.

 

 

Αυτό προφανώς προκαλεί την ερώτηση: Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει και cross-platform matchmaking και co-op; Σύμφωνα με τον Jarrard δεν θα υπάρξει στο λανσάρισμα, αλλά πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που η ομάδα υπολογίζει.

[UPDATE 4: 20/5/19 - Brian Jarrard: "Το Halo: The Master Chief Collection δεν θα κυκλοφορήσει πριν την Ε3 2019."]

Μετά από δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της 343 Industries Brian Jarrard στο Reddit, φαίνεται ότι το Halo: The Master Chief Collection θα δεν θα παρουσιάσει κάτι νεότερο πριν και κατά την διάρκεια της Ε3 2019.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι "Το Halo: The Master Chief Collection θα κυκλοφορήσει πριν την Ε3 2019.", ενώ στην συνεχεία πρόσθεσε ότι "η έκδοση για PC θα πάρει παραπάνω χρόνο από ότι προβλεπόταν αρχικά." " Εάν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και μπορούσαμε να ξέρουμε ότι γνωρίζουμε σήμερα, δεν θα κάναμε την ανακοίνωση τόσο νωρίς."

"Είχαμε σχέδια, εκτιμήσεις και στόχους ώστε μετά την ανακοίνωση να έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να σχεδιάσουμε κάτι επιπρόσθετο για το game. Όλοι μας ελπίζαμε η κυκλοφορία να είχε αρχίσει ήδη, όμως κάποια κομμάτια του development αποδείχτηκαν πολύ πιο χρονοβόρα από ότι αναμενόταν."

[UPDATE 5: 30/5/19 - Νέες πληροφορίες από την ομάδα ανάπτυξης μέσω live stream.] H κυκλοφορία της έκδοσης beta του Master Chief Collection για PC έπρεπε να είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν συνέβη.

Σύμφωνα με διαρροές από την 343 Industries η ανάπτυξη της beta έκδοσης θα ξεκινήσει τον Ιουνίου με την ανάπτυξη του Halo: Reach. Οι πρώτοι που θα έχουν πρόσβαση στο game θα είναι οι συμμετέχοντες του Halo Insider της Microsoft. H ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Ιουνίου επιβεβαιώθηκε μέσα από μια live stream μετάδοση του διευθυντή επικοινωνίας της 343 Industries,Brain Jarrard, με την συμμέτοχη και άλλων μελών της εταιρίας. Επιπλέον μέσω της μετάδοσης η ομάδα αποκάλυψε και ένα live gameplay από τις αποστολές του Reach. Σύμφωνα με τον Brian Jarrard, η beta έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει μετά την E3 2019, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος με το σενάριο της κυκλοφορίας ενώπιων του κοινού της έκθεσης. Σύμφωνα με τον ίδιο η κυκλοφορία του Master Chief Collection πριν από την ανάπτυξη της Insider beta " δεν είναι ιδανική, και δεν μας άρεσε αυτό το σενάριο."

Παρακάτω έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλη την ζωντανή μετάδοση της ομάδας, στην όποια τα μέλη της αναλύουν τα modes που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι όπως η υποστήριξη split screen. Επίσης αναλύουν το σύστημα εξέλιξης που ακολουθούν, για την σκληρή δουλεία των προγραμματιστών, καθώς επίσης αναφέρονται και στις βέλτιστες απαιτήσεις που πρέπει να έχει ένα PC για την καλύτερη απόδοση του παιχνιδιού.

Ωστόσο η εταιρία κυκλοφόρησε και μια έκθεση 7000 λέξεων μέσω του επίσημου blog της εταιρίας, στην όποια καλύπτει διάφορες απορίες.

[UPDATE 6: 1/7/19 - 15λεπτο 4K gameplay video του Halo Reach] To επίσημο YouTube account του Halo δημοσίευσε ένα gameplay video δεκαπέντε λεπτών σε ανάλυση 4K με την πρώτη αποστολή του Halo Reach σε PC. Αν και οπτικά είναι όμορφο, παρατηρούνται κάποια προβλήματα στον ήχο (κάτι λογικό όσο το παιχνίδι βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο). Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 7: 5/5/20 - Halo 2: Anniversary] Το Halo 2: Anniversary θα κυκλοφορήσει για PC στις 12 Μαϊου, όπως ανακοίνωσε η 343 Industries.

[UPDATE 8: 11/5/20 - Η beta του Halo 3 ξεκινάει σύντομα] Η Halo: The Master Chief Collection συνεχίζει την σταδιακή της κυκλοφορία στα PC, με το Halo 2 Anniversary να κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου και με σχέδια για την συντομότερη κυκλοφορία του Halo 3.

Η Microsoft πρόσφατα δημοσίευσε καινούργια screenshots από το Halo 3 και Halo 3: ODST, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν ότι η πρώτη beta θα ξεκινήσει σύντομα. Σε πρόσφατο Development Update, η 343 Industries δήλωσε ότι γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη beta, η οποία θα αποτελείται από ένα πολύ μικρό group ανθρώπων γνωστούς στην εταιρία, ωστόσο στο μέλλον, μέσω του Halo insider program, θα μπορούν και άλλοι να τεστάρουν το game.

Σύμφωνα με το update, το testing θα ξεκινήσει στις “ερχόμενες εβδομάδες”. Μιας και το Halo 3: ODST δεν έχει multiplayer, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μαζί με το Halo 3. Επόμενο στην σειρά είναι το Halo 4 και με αυτό τελειώνει η κυκλοφορία του The Master Chief Collection στα PC.

[UPDATE 9: 31/10/20 - Παρατείνεται η closed beta του Halo 4] Η closed beta του Halo 4 παρατείνεται μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Η 343 industries έκανε την εξής δήλωση στο Reddit: “Το καινούργιο patch φέρνει αρκετές βελτιώσεις! Μαζί με το Crossplay και τις επιλογές για Advanced Graphics στα PC, το content μας για το Reach περιέχει αρκετές αναβαθμίσεις, ώστε να είναι πιο κοντά στις πρόσφατες κυκλοφορίες μας. Επίσης διορθώσαμε αρκετά bugs του Halo 4.”

 

 

Αναλυτικά όλα τα patch updates μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλίκ εδώ.

Διαβάστε επίσης για την διαρροή του Halo Reach για τα PC και συζητήστε για την Halo: The Master Chief Collection στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 13/03/2019 02:10
Κανονικά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σε PC ώστε οι PC Gamers να αγοράσουν XBOX.......βέβα ια μιλάμε για την Microsoft η οποία έχει κέρδος έτσι και αλλιώς.
#2 fotis016 (Level 1) 07/04/2019 13:53
Quoting Blood Prince:
Κανονικά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σε PC ώστε οι PC Gamers να αγοράσουν XBOX.......βέβαια μιλάμε για την Microsoft η οποία έχει κέρδος έτσι και αλλιώς.

Άντε βρε καημένε όλοι οι Xbox fanboys τα ίδια λέτε. Όλοι επωφελούνται με την κυκλοφορία του halo στο PC και μακάρι όλα τα exclusive να έρθουν σε PC. Αντί να χαιρεστε που περισσότερος κόσμος θα απολαύσουν την σειρα halo, γκρινιαζετε που δεν έχετε την αποκλειστικοτητ α, στενομυαλοι.
#3 ashbringer (Level 25) 01/11/2020 08:08
Θα το χαρώ πάρα πολύ όταν βγεί και θα το απολαύσω στο pc .