Ειδήσεις FPS Atomic Heart

Atomic Heart

Monday, 02 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c7/8d/aa/atomic-heart-teaser-trailer-11-1540232556.jpg
 

Atomic Heart

Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 11/5/18] Η Mundfish ανακοίνωσε επίσημα το Atomic Heart, μία νέα FPS περιπέτεια γεγονότα του οποίου διαδραματίζονται στην εξελιγμένη Σοβιετική Ένωση.

Πρόκειται για ένα video game το οποίο συνδυάζει στοιχεία του οποίου το setting θυμίζει κάτι από Stalker. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, το περιβάλλον και τους μηχανισμούς θυμίζει το Nier: Automata, ενώ η κάμερα πρώτου προσώπου, το σύστημα μάχης και τα όπλα θυμίζουν το BioShock. Υπό αυτές τις συνθήκες φαίνεται πολλά υποσχόμενο, με γρήγορο gameplay και έντονο ρυθμό όπως θα δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ.

Όσον αφορά την περιγραφή του, η Mundfish αναφέρει πως πρόκειται για ένα FPS Adventure σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της Σοβιετικής Ένωσης, όπου οι παίκτες χειρίζονται έναν ειδικό πράκτορα που μεταφέρεται στην Facility 3826, αφότου η κυβέρνηση έχασε κάθε επαφή με αυτή την περιοχή. Εκεί θα εντοπίσετε μία μεγάλη απειλή, ενώ θα κληθείτε να επαναφέρετε την ειρήνη στον τόπο χρησιμοποιώντας κάθε μέσο.

[UPDATE: 22/10/18 - Αλλόκοτα teaser trailers] Η Mundfish δημοσίευσε δύο νέα teaser trailers για το Atomic Heart.

To πρώτο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και δείχνει πτώματα σε μια φαινομενικά εγκαταλελειμμένη βιομηχανική εγκατάσταση, όπου η τηλεόραση παραμένει αναμμένη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το δεύτερο teaser trailer κυλοφόρησε προχθές και απεικονίζει μια γυναίκα φυλακισμένη σε κάποιου είδους χημική ουσία, στην οποία επίσης κολυμπούν ψάρια. Δείτε το αλλόκοτο βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 2/3/20 - Νέο τρέιλερ] Η Ρωσική εταιρεία ανάπτυξης Mundfish κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay teaser του FPS Atomic Heart, το οποίο διεξάγεται στη Σοβιετική Ένωση του 20ου αιώνα. Ο κόσμος του παιχνιδιού αποτελεί ωστόσο μια εναλλακτική πραγαμτικότητα. Θα ελέγχετε τον πράκτορα P-3, ο οποίος μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια προσεδάφισης του enterprise 3826, θα προσπαθεί να ανακαλύψει τι πήγε στραβά.

Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

Συζητήστε περισσότερα για το Atomic Heart στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 11/05/2018 14:04
Πολύ ιδιαίτερο εικαστικό και gameplay.Μακάρι να τα πάει καλά.
Notification