Call of Duty: Black Ops 4

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
5
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4

Τίγρεις, zombies και Battle Royale στο gameplay launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/2/18] Ο Marcus Sellars, reviewer και industry insider, ανακοίνωσε στο προφίλ του στο Twitter για το επόμενο βήμα της σειράς Call of Duty. Συγκεκριμένα ο Sellars αναφέρει ότι το 2018 θα έχουμε το επόμενο κεφάλαιο με ονομασία Call of Duty: Black Ops 4. Το στυλ του θα είναι πάλι στραμμένο προς το μέλλον αλλά αυτή τη φορά θα δούμε περισσότερη κίνηση στο έδαφος και όχι...jetpack πάρτι.

Τέλος, ο Sellars ανέφερε πως το Black Ops 4 θα έρθει στο Nintendo Switch όπου θα υποστηρίζει DLC, HD Rumble και motion controls. Τέλος, το NS port του Black Ops 4 θα αναπτυχθεί από εταιρεία που γνωρίζει την σειρά. Ο Sellars έχει αναφέρει και παλαιότερα ακυκλοφόρητες πληροφορίες για το Nintendo Switch και από ότι φαίνεται έχει βγει αληθινός.

Επίσης εμείς σας είχαμε αναφέρει πως η Cowen & Company είχε εκτιμήσει ότι το 2018 θα έχουμε το Call of Duty: Black Ops 4.

[UPDATE: 9/2/18 - Επιβεβαίωση ότι αναπτύσσεται από την Treyarch] Αρκετές πηγές του Eurogamer επιβεβαιώνουν ότι το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει φέτος. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το νεότερο μέρος της σειράς αναπτύσσεται από την Treyarch, η οποία θα συμπεριλάβει λιγότερα sci-fi στοιχεία, μετά την χλιαρή αποδοχή του προηγούμενου Call of Duty. Επιπλέον, στη νεότερη ενημέρωση προς τους επενδυτές της, η Activision ανέφερε ότι το φετινό Call of Duty αναπτύσσεται από την Treyarch. Ουσιαστικά, επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι το φετινό Call of Duty θα είναι το Black Ops 4, καθώς η Treyarch τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανάπτυξη των Black Ops 1-3.

[UPDATE 2: 7/3/18 - Αποκαλύφθηκε από τον James Harden]
Ο μπασκετμπολίστας του NBA James Harden, που παίζει στους Houston Rockets, αποκάλυψε στο Twitter το Call of Duty: Black Ops 4 μέσω ενός καπέλου που φόρεσε.

[UPDATE 3: 8/3/18 - Επίσημη ανακοίνωση] Η Activision ανακοίνωσε και επίσημα το Call of Duty: Black Ops 4.

Θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 12 Οκτωβρίου, με εταιρεία ανάπτυξης την Treyarch. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στις 17 Μαϊου.

[UPDATE 4: 3/5/18 - Επίσημη παρουσίαση] Οι Activision και Treyarch θα παρουσιάσουν επίσημα το Call of Duty: Black Ops 4 στις 17 Μαΐου στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

Εκεί αναμένεται να αποκαλύψει τις πρώτες πληροφορίες για το νεότερο Call of Duty και σύμφωνα με δύο εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Twitter, γνωρίζουμε ήδη ότι θα επιστρέψουν τα Perks και το σύστημα “Pick 10” όπου κάθε όπλο, attachment, perk και equipment κοστίζει έναν πόντο το καθένα. Μέχρι αυτή την στιγμή, η Treyarch δεν έχει αναφερθεί στο single-player campaign, εντείνοντας τις φήμες ότι το Black Ops 4 θα περιλαμβάνει μόνο multiplayer καθώς και Battle Royale mode.

 

 

 

 

 


[UPDATE 5: 17/5/18 - Διέρρευσε το εξώφυλλο] Το εξώφυλλο του Call of Duty: Black Ops 4 διέρρευσε μέσω Twitter.

cod black ops 4 box

 

[UPDATE 6: 17/5/18 - 19:50 - Αποκάλυψη στο κοινό] Σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα αποκαλυφθεί το Call of Duty: Black Ops 4 στο κοινό. Παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίασή του παρακάτω:


[UPDATE 7: 17/5/18 - 22:20 - Λεπτομέρειες και τρέιλερ] Στην σημερινή παρουσίαση του Call of Duty: Black Ops 4, η Activision αποκάλυψε λεπτομέρειες για το multiplayer mode.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση, στο Black Ops 4 δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για wall-running ή boost jumps και σε γενικές γραμμές η πλειοψηφία των μαχών θα λαμβάνουν χώρα στο έδαφος και προκειμένου να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα grapple gun. Επίσης, το healing δεν θα είναι πια αυτόματο και θα πρέπει να κλείσετε τις πληγές σας μόνοι σας. Επιπλέον, ενώ ακόμα αναπτύσσεται το σύστημα “Pick 10”, το κάθε όπλο θα έχει τα δικά του attachments αντί αυτά να είναι τα ίδια σε όλα.

Παράλληλα, η Activision δημοσίευσε δύο νέα τρέιλερ, ένα στο οποίο παρουσιάζεται το γρήγορο gameplay του Black Ops 4 και μια cinematic εισαγωγή στους χαρακτήρες. Απολαύστε τα βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE 8: 24/8/18 - Nέο τρέιλερ με gameplay σε PC] Tο Call of Duty Black Ops 4 στα PC θα δίνει δυνατότητα 4K ανάλυσης, framerate χωρίς όριο, εκτενές customization των χειρισμών και εμπειρία φτιαγμένη για χρήστες PC. Δεν τα λέμε εμείς αυτά, δείτε τα στο νέο τρέιλερ του:

[UPDATE 9: 24/9/18 - Gameplay launch trailer] Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το gameplay launch τρέιλερ του Black Ops 4. Σε αυτό μπορείτε να δείτε διάφορα πλάνα από τα modes του παιχνιδιού, όπως τίγρεις, zombies, το Battle Royale mode και εντυπωσιακές μάχες σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Δείτε το παρακάτω:

Το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης τις λεπτομέρειες για το Zombies Mode του Black Ops 4, καθώς και τις πληροφορίες περί Battle Royale Mode. Συζητήστε εκτενώς για το Call of Duty: Black Ops 4 σε αυτό το forum topicforum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/02/2018 12:42
Για να δούμε γιατί με εξαίρεση το τελευταίο που γύρισε στα παλιά καλά σκηνικά τα υπόλοιπα πλην και του modern warfare ήταν μέτρια.
#2 Efane (Level 24) 05/02/2018 19:09
Δεν ενθουσιάστηκα, ούτε ζέστη ούτε κρύο, με το καλό να έρθει αν και δεν έχω παίξει το 3.
#3 BoBKiD (Level 15) 09/02/2018 16:33
Βασικά η μπαλα χάθηκε κάπου μετά το Modern Warfare 3. Αν εξαιρέσουμε το μέτριο Black Ops 1, τα 2 και 3 ήταν κάτω από το μέτριο ενώ τα infinite/advanc ed/potato warfare δεν τα σχολιάζω καν.

Αντί να επιστρέψουν στην παλιά κλασική συνταγή, κάνουν ακόμα αλχημίες.
Και το ωραίο είναι ότι πουλάνε...
#4 Akis 7 (Level 20) 09/02/2018 17:25
Quoting BoBKiD:
Βασικά η μπαλα χάθηκε κάπου μετά το Modern Warfare 3. Αν εξαιρέσουμε το μέτριο Black Ops 1, τα 2 και 3 ήταν κάτω από το μέτριο ενώ τα infinite/advanced/potato warfare δεν τα σχολιάζω καν.

Αντί να επιστρέψουν στην παλιά κλασική συνταγή, κάνουν ακόμα αλχημίες.
Και το ωραίο είναι ότι πουλάνε...

Το Black ops 1 ειναι ισως το καλυτερο COD οσον αφορα το multiplayer..κα ι το Campaign του ηταν πολυ καλο.Το Black ops 2 ειναι το αγαπημενο μου και μπορει να ειχε λιγο το μελλοντικο στοιχειο μεσα,δεν το παρακανε και βγηκε υπεροχο αποτελεσμα..Για τα υπολοιπα συμφωνω...Black ops 3,Ghost,Advance Warfare και Infinite Warfare απλα σκουπιδια...Μεν ει να δουμε σε ποια εποχη θα παιχτει το BO4
#5 Miatakias (Level 16) 18/05/2018 17:29
Η καταντια τις σειρας COD φαινεται απο τα σχολια κατω απο τα αρθρα σχετικα με το νεο παιχνιδι της σειρας ..
Ακομα και στα τελευταια COD που δεν ηταν καλα ο κοσμος εγραφε απο κατω τις εντυπωσεις του , την αντιθεση του , την οργη του με το που παει η σειρα , τωρα κανενας δεν ασχοληται ...
Notification