- Ειδήσεις
- Άλλες ειδήσεις
- 11χρονος παίκτης του Call of Duty πυροβολεί διαρρήκτη
11χρονος παίκτης του Call of Duty πυροβολεί διαρρήκτη
HotΓιώργος Λόλας
11χρονος παίκτης του Call of Duty πυροβολεί διαρρήκτη
Πληροφορίες
Είχε προπονηθεί καλά σκοτώνοντας...ζόμπι στο παιχνιδι.
Ένας πιτσιρικάς από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε ενάντια σε διαρρήκτη.
Η διάρρηξη έλαβε χώρα την προηγούμενη Τετάρτη, όπως αναφέρει ο 11χρονος Chris Gaither στο τηλεοπτικό δίκτυο WVTM 13. Όπως αναφέρει ο ίδιος, ήταν μόνος όταν ένας άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι του με σκοπό να κλέψει. Η... προπόνηση του Chris στο Call of Duty με τον πατριό του, τον βοήθησε να ανταπεξέλθει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.
Όταν κατάλαβε την παρουσία του διαρρήκτη, ο Chris άρπαξε το πιστόλι των γονιών του και κατέβηκε στον κάτω όροφο του σπιτιού του για να δει τι συμβαίνει. Ο διαρρήκτης απείλησε τον μικρό και τότε ο 11χρονος τον πυροβόλησε στο πόδι. Συγκεκριμένα ανέφερε για το περιστατικό: “Πυροβόλησα στο πίσω μέρος του ποδιού του και άρχισε να κλαίει σαν μωρό”.
Διαβάστε επίσης για την παίκτρια του Dota 2 που δέχθηκε επίθεση στο σπίτι της ενώ έκανε live streaming. Δείτε το review του Call of Duty: Infinite Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Comments