Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η THQ Nordic ετοιμάζει 55 games, αγόρασε τις εταιρείες των Goat Simulator και Wreckfest

Η THQ Nordic ετοιμάζει 55 games, αγόρασε τις εταιρείες των Goat Simulator και Wreckfest

Friday, 16 Nov 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/06/ea/c9/thq-nordic-goat-simulator-wreckfest-1-1542292241.jpg
 

Η THQ Nordic ετοιμάζει 55 games, αγόρασε τις εταιρείες των Goat Simulator και Wreckfest

Μαζί με το Expeditions. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 15/11/18] Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει 55 games και τα 35 από αυτά δεν έχουν ανακοινωθεί.

Παράλληλα, εξαγόρασε την Bugbear Entertainment, εταιρεία ανάπτυξης των Wreckfest και Ridge Racer: Unbounded, αλλά και την Coffee Stain, εταιρεία ανάπτυξης του Goat Simulator. Μένει να δούμε τι μας ετοιμάζει η THQ με τις δύο συγκεκριμένες εταιρείες ανάπτυξης.

Τον Σεπτέμβριο η THQ αγόρασε την 38 Studios, η οποία είχε κλείσει μετά τα Alone in the Dark και Act of War, τα οποία παρότι είχαν καλή ποιότητα δεν τα πήγαν και τόσο καλά στις πωλήσεις τους. Ένα μήνα πριν, τον Αύγουστο, είχε αγοράσει και την σειρά TimeSplitters, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ένα νέο παιχνίδι TimeSplitters στο μέλλον.

Φέτος τον Φεβρουάριο η THQ Nordic εξαγόρασε την Koch Media και πήρε στην ιδιοκτησία της τις σειρές Saints Row, Dead Island και αρκετές ακόμη. Όλα αυτά θυμίζουμε ότι έγιναν αφότου το 2017 εξαγοράστηκε από την Nordic Games και έλαβε το ανάλογο rebrand σε THQ Nordic. Διατηρήθηκαν οι σειρές Darksiders, Red Faction και MX vs. ATV.

Μήπως η THQ Nordic "ανοίγεται" πολύ με εξαγορές; Μένει να δούμε τι μας ετοιμάζει. Προς το παρόν η διοίκηση ανακοινώνει κι άλλες στρατηγικές επενδύσεις από ήδη υπάρχουσες εταιρείες ανάπτυξης.

[UPDATE: 16/11/18 - Αγοράστηκε και το Expeditions] Εξαγορών συνέχεια για την THQ Nordic η οποία εξαγόρασε πριν από λίγες ώρες και την σειρά Expeditions από την Logic Artists.

Διαβάστε περισσότερα για το Darksiders III, το οποίο κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Darksiders και συζητήστε για το Darksiders III στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification