Josef Fares: "Γαμώ τα Όσκαρ, τα The Game Awards είναι καλύτερα!"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Josef Fares: "Γαμώ τα Όσκαρ, τα The Game Awards είναι καλύτερα!"

Josef Fares: "Γαμώ τα Όσκαρ, τα The Game Awards είναι καλύτερα!"

Ο game designer του A Way Out αιτιολόγησε την δήλωσή του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/17] Ξέρουμε ότι ο Josef Fares είναι υπερ-ενθουσιώδης όταν βγαίνει σε παγκόσμιο event. Τον καταλάβαμε από την E3 2017.

Αυτή τη φορά στα The Game Awards 2017 αποθεώθηκε όταν είπε κατά λέξη: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Τα Όσκαρ να πάνε να γαμηθούνε. Αυτή είναι διοργάνωση, αυτή αξίζει. Το interactive gaming. Μπορώ να βρίσκω;" Και όταν ο Geoff Keighley του λέει "Ναι" ε αυτό ήταν. "Γαμώ τα Όσκαρ! Γαμώ τα Όσκαρ! Άντε γαμηθείτε, είστε μαλακίες!"

Η κουβέντα συνεχίστηκε για το A Way Out, αφού ο Keighley...τον επανέφερε και πήγε την κουβέντα εκεί με κομψό τρόπο.

 

[UPDATE: 13/12/17 - Γιατί ο Fares είπε "Να πάνε να πηδηχτούν τα Όσκαρ";] Ο game designer της Hazelight και του A Way Out, Josef Fares, έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με την δήλωσή του "Τα Όσκαρ να πάνε να πηδηχτούν. Τα The Game Awards είναι γαμάτα." που είπε στη βραδιά των The Game Awards. Παρά την δήλωσή του καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, σκορπίζοντας έτσι τον ενθουσιασμό του και σε όσους τον έβλεπαν εκείνη την στιγμή.

Ο Fares δήλωσε "Υπάρχουν οι παθιασμένοι άνθρωποι, οι τρελοί άνθρωποι και μετά εγώ" (σ.σ. μία κατηγορία μόνος του). "Δεν μπορώ να αλλάξω το ποιος είμαι. Δεν ελέγχομαι. Όταν ενθουσιάζομαι είμαι εκτός ελέγχου. Όταν υπάρχει κάτι στο κεφάλι μου και θέλω να το πω, τότε το στόμα μου το βγάζει όλο προς τα έξω. Ακόμα κι αν δεν ήμουν παρόν στα The Game Awards πάλι το ίδιο θα έλεγα".

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο Twitch chat:

Δεν έχω κάτι εναντίον των Όσκαρ
Ο Josef Fares διευκρίνισε ότι δεν έχει κάτι απέναντι στα Όσκαρ. Άλλωστε έχει σκηνοθετήσει ταινίες πριν ασχοληθεί με την βιομηχανία των video games. Δηλώνει ότι είπε την παραπάνω φράση γιατί "Η βιομηχανία των games έχει κερδίσει τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι σε πιο καθιερωμένες μορφές τέχνης, όπως οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι τα games είναι σοβαρή τέχνη. Οπότε να μην προσπαθούμε να γίνουμε σαν "Τα βραβεία Όσκαρ του gaming. Τα The Game Awards ξεχωρίζουν και είναι από μόνα τους επιτυχημένα".

Θυμίζουμε ότι οι θεατές των The Game Awards έσπασαν κάθε ρεκόρ. Τριπλασιάστηκαν και από 3,8 εκατομμύρια το 2016 έγιναν πλέον 11,5 εκατομμύρια το 2017.

 

Δείτε όλα όσα έγιναν στα The Game Awards 2017 και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε ακόμη για όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με το A Way Out και την κυκλοφορία του.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/12/2017 09:09
Θα μπορούσε να βρεί καλύτερο τρόπο να εκφραστεί χωρίς να χρειάζονται τέτοιου είδους σχόλια.
#2 +1 Flammer (Level 4) 13/12/2017 22:19
Είναι θεούλης σε κάθε του συνέντευξη για αυτο και τον αγαπάμε!
"Fuck the Oscars"! Θα μείνει στην ιστορία η επική ατάκα του.
Notification