Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Quantic Dream: Kara Tech demo

Quantic Dream: Kara Tech demo

Wednesday, 07 Mar 2012  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/5e/d6/dc/Kara-Quantic-Dream-44-1445973423.jpg
 

Quantic Dream: Kara Tech demo

Νέα μηχανή γραφικών εν μέσω...συγκινητικού βίντεο.

Η Γαλλική προγραμματιστική εταιρεία Quantic Dream ανέπτυξε το παρακάτω tech demo, με την νέα μηχανή γραφικών που θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά games της.

Το βίντεο παρουσίασε ο David Cage, ιδρυτής της Quantic Dream, στα πλαίσια του Game Developers Conference 2012 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Βάση της νέας αυτής engine, ο Cage ισχυρίζεται ότι οι developers του μπορούν να σκανάρουν οποιονδήποτε άνθρωπο και να τον αποτυπώσουν ψηφιακά με χαρακτηριστική ευκολία.

Πραγματικά αξίζει να δείτε το tech demo, καθώς πέρα από την επίδειξη της νέας engine στα μάτια και της εκφράσεις προσώπου, το βίντεο περνάει και διάφορα μηνύματα.

Η ηρωίδα λέγεται Kara και πρόκειται για ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν το στιγμιότυπο αυτό θα αφορά όντως κάποιο παιχνίδι ή αν παρουσιάστηκε απλά για τις ανάγκες του demo. Η ηθοποιός που την υποδύεται είναι η Valorie Curry και απ' ότι φαίνεται...μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η επίδειξη έγινε σε PlayStation 3 και σύμφωνα με την Quantic Dream η ανάπτυξη της engine βρίσκεται σε στάδιο 50%. Σκεφτείτε τι έχουμε ακόμα να δούμε.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification