• Ειδήσεις
  • Events
  • Το League of Legends Pro League της Κίνας θα γίνει online λόγω του Κορωνοϊού

Το League of Legends Pro League της Κίνας θα γίνει online λόγω του Κορωνοϊού

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το League of Legends Pro League της Κίνας θα γίνει online λόγω του Κορωνοϊού

Το League of Legends Pro League της Κίνας θα γίνει online λόγω του Κορωνοϊού

Οι παίκτες θα μπουν σε 14ήμερη καραντίνα πριν επιστρέψουν.

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/20] Το τουρνουά League of Legends Pro League της Κίνας ακυρώθηκε λόγω εξάπλωσης κορονοϊού. Οι κορονοϊοι ευθύνονται κατά κύριο λόγο για λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος.

Αρχικά το τουρνουά επρόκειτο να λάβει χώρα στις 5 Φεβρουαρίου. Έκτοτε όμως η Κίνα έβαλε περιορισμούς στα ταξίδια στη χώρα μετά από το ξέσπασμα του ιού και απαγόρευσε τις μεγάλες συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις, ώστε ο ιός να περιοριστεί.

Η ανακοίνωση του LPL αναφέρει: "Αποφασίσαμε να αναβάλουμε την δεύτερη εβδομάδα του LPL μέχρι να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την υγεία των παικτών και των fans του τουρνουά. Ζητούμε συγγνώμη από τους fans μας που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και θα τους έχουμε νέες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.

Το LPL ή αλλιώς League of Legends Development League αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας, καθώς ο κοροναϊός εξαπλώνεται ραγδαία. Αντίστοιχα, όλα τα αθλητικά events της Κίνας έχουν αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, σύμφωνα με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας.

Πρόσφατα ο ιός εξαπλώθηκε μέσω αγοράς ζώων στο Wuhan της Κίνας. Προσβλήθηκαν 2.000 άνθρωποι και υπήρξαν 56 θάνατοι. Οι κορονοϊοί έχουν σχετιστεί επίσης με γαστρεντερίτιδα. 

Δείτε ακόμη το event League of Legends Worlds 2019.

[UPDATE: 29/2/20 - Το τουρνουά συνεχίζεται με online αγώνες] Το τουρνουά League of Legends στην Κίνα θα συνεχίσει την διεξαγωγή του στις 9 Μαρτίου, αλλά οι αγώνες θα παιχτούν μόνο online, λόγω του Κορωνοϊού.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες online μέσω livestream. Ανάλογα με την εξάπλωση του ιού COVID-19, θα αποφασιστεί αν οι τελικοί θα διεξαχθούν σε κάποιο χώρο ή αν θα γίνουν επίσης online. Δυστυχώς οι σχολιαστές στις 9 Μαρτίου θα είναι Κινέζοι, καθώς οι Άγγλοι θα συνεχίσουν τον σχολιασμό από τις 15 Μαρτίου κι έπειτα.

Πριν συνεχίσουν οι αγώνες σε χώρους, όλοι οι αθλητές θα πρέπει να περάσουν από ένα πρόγραμμα παρακολούθησης 14 ημερών, ώστε να διασφαλιστεί στο ακέραιο ότι δεν έχουν προσβληθεί από τον Κορωνοϊό. Οι online αγώνες πρόκειται να σταματήσουν στις 30 Μαρτίου και οι τελικοί αναμένεται να διεξαχθούν τον Ιούνιο.

Διαβάστε τα τελευταία νέα για το ποια gaming events ακυρώθηκαν λόγω του Κορωνοϊού και ενημερωθείτε για τον Κορωνοϊό στο παρακάτω forum topic.

 

Ελάτε να συζητήσουμε για το League of Legends στο αντίστοιχο forum topic. Ανταλλάξτε IDs στο LoL και παίξτε με άλλους συμπαίκτες απ' το GameWorld κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification