Ειδήσεις Platform Yooka-Laylee gameplay videos

Yooka-Laylee gameplay videos

Friday, 20 Jan 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/b0/44/yooka-laylee-gameplay-video-56-1481368686.jpg
 

Yooka-Laylee gameplay videos

Δείτε τα multiplayer modes. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/12/16] Το PlayStation Access δημοσίευσε 15 λεπτά gameplay από το Yooka-Laylee.

Δείτε τους δύο ήρωες σε δράση. Το gameplay έχει τον χαρακτήρα ενός 3D Platform/Action καθώς θα πρέπει να χτυπήσετε τους εχθρούς σας, ενώ παράλληλα θα αναπτύσσετε διαλόγους με διάφορους NPC. Οι NPC παραπέμπουν σε πραγματικά ζώα ή αντικείμενα, πλέον υπό καρτουνίστικη μορφή.


Ο Laylee καθότι νυχτερίδα ίπταται και θα μπορεί να κουβαλήσει τον Yooka στον αέρα για κάποια δευτερόλεπτα. Υποστηρίζεται double jump, ενώ θα υπάρχουν δοκιμασίες σε αιωρούμενες πλατφόρμες όπου χρειάζεστε timing και ισορροπία, σε dungeons και γενικά σε μέρη με μεγάλη ποικιλομορφία στο εσωτερικό τους.

Έξω από τα κτίρια, όπου και δαπανάτε το μεγαλύτερο μέρος των εξερευνήσεών σας, συναντάμε μονίμως τερέν με γρασίδι, άμμο και βράχους. Προφανώς το demo προέρχεται από έναν συγκεκριμένο κόσμο. Πάντως, το περιβάλλον έχει σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια στα σχεδιαγράμματα και τους φωτισμούς, αν και τα γραφικά παρουσιάζουν λιτά για την σύγχρονη τεχνολογία textures.

Το gameplay που βλέπετε έχει μέχρι στιγμής το 50% των εχθρών του παιχνιδιού.

[UPDATE: 20/1/17 - Multiplayer modes] Στο νέο gameplay video μπορείτε να δείτε τα multiplayer modes του παιχνιδιού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μέχρι τέσσερα άτομα θα δώσετε μάχη, μέσω της top-down κάμερας, σε mode τύπου Capture the Flag, αλλά και Racing με κάμερα που θα μετακινείται κάθετα προς το πάνω μέρος και τους τέσσερις παίκτες στην ευθεία. Συνολικά θα υπάρχουν 8 multiplayer modes και buddy mode δύο παικτών για το βασικό story. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Yooka-Laylee και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 10/12/2016 15:08
Μου αρέσουν τέτοιου στυλ παιχνίδια και βλέποντας το gameplay του το λάτρεψα.
Αναμένω να βγει πως και πως για να το παίξω.
Notification