Ειδήσεις Internet Streamers διαμαρτύρονται για την πολιτική DMCA του Twitch

Streamers διαμαρτύρονται για την πολιτική DMCA του Twitch

Saturday, 14 Nov 2020  | in Internet | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/14/73/ab/twitch-dmca-52-1605358925.jpg
 

Streamers διαμαρτύρονται για την πολιτική DMCA του Twitch

Κάνοντας οι ίδιοι τα ηχητικά εφέ.

Η πρόσφατη πολιτική του Twitch με την ενίσχυση των DMCA claims έχει φέρει τα πάνω κάτω στην πλατφόρμα.

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι τα streams τους γίνονται muted ή διαγράφονται λόγω copyrighted audio με καμία δυνατότητα να κάνουν κάτι για αυτό. Κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα, το αυτόματο σύστημα του Twitch κάνει flag διάφορα βίντεο απλά και μόνο από το in-game audio. Ακόμα και ο παραμικρός in-game ήχος είναι ικανός να ξεκινήσει ένα copyright dispute από το αυτόματο σύστημα του Twitch.

Αυτό ξεκίνησε ένα “κίνημα” όπου οι χρήστες παραπονιούνται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Stream-άρουν χωρίς να έχουν ενεργό τον ήχο των games τους και είτε δεν μιλάνε καθόλου, είτε κάνουν τα δικά τους ηχητικά εφέ.

 

 

 

 

 

Από την μια είναι αστείο να βλέπεις streamers να κάνουν τα δικά τους ηχητικά εφέ. Από την άλλη όμως είναι συγκλονιστικό το σε τι μέτρα φτάνουν οι streamers ώστε να μην δεχθούν κάποιο copyright strike. Το Twitch δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με τα DMCA strikes. Η δήλωση έγραφε: “Η σύγχυση και ο εκνευρισμός σας σχετικά με τα music-related copyright issues είναι εντελώς κατανοητός και δικαιολογημένος. Τα πράγματα μπορούν -και πρέπει- να γίνουν καλύτερα για τους δημιουργούς. Έπρεπε να είχαμε αναπτύξει ένα πιο ραφιναρισμένο και πιο user-friendly σύστημα από καιρό. Ζητάμε συγνώμη από όλους τους δημιουργούς που έχασαν τις καλύτερες στιγμές με την κοινότητά τους. Αυτό δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί.”

Παρά την δήλωση αυτή, το Twitch δεν έχει προσφέρει κάποια λύση στο πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει και δεν έχει αναφερθεί στο πρόβλημα όπου in-game audio κάνει ενεργοποιεί την διαδικασία DMCA αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική DMCA του Twitch και συζητήστε για το Twitch στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/11/2020 16:05
Θα πρέπει να έρθουν κοντά σε μια κοινή λύση για να τα βρούν .Αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί.
Notification