Dustborn

Hot
Dustborn

Dustborn

Η Quantic Dream θα είναι η publisher του. [UPDATE]

Στο Future Games Show ανακοινώθηκε το επερχόμενο Dustborn.

Η Red Thread Games αναπτύσσει το Action-Adventure Dustborn, το οποίο ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του Future Games Show. Στο τρέιλερ ανακοίνωσης, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια Pax και τους φίλους της καθώς ταξιδεύουν.

Μετά το τρέιλερ ανακοίνωσης, παρουσιάστηκε ένα μικρό τρέιλερ που έδειχνε gameplay. Στο Dustborn θα ελέγχετε την Pax και θα χρησιμοποιείτε τις υπερδυνάμεις της, καθώς και θα επιλέγετε τους διαλόγους και τις αντιδράσεις σας.

[UPDATE: 9/12/20 - Η Quantic Dream θα είναι η publisher του] H Red Thread Games ανακοίνωσε ότι η Quantic Dream θα είναι publisher του Dustborn.

Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε ότι για εκείνην είχε σημασία να βρει publisher που θα μοιράζεται το όραμά της για games που βασίζονται στο σενάριο και την αφήγηση. “Η Quantic Dream μοιράζεται το πάθος και την αγάπη μας για φοβερές αφηγήσεις και διαδραστικό storytelling. Ήταν ζωτικά σημαντικό για εμάς να δουλέψουμε μόνο με κάποιον που πραγματικά καταλαβαίνει κι εκτιμάει το όραμά μας για αυτό το παιχνίδι και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει καλύτερο συναργάτη να μας βοηθήσει να φέρουμε το Dustborn στους παίκτες ανά τον κόσμο” είπε ο creative director της Red Thread Games, Ragnar Tornquist.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Quantic Dreams, Guillaume de Fondaumiere, πρόσθεσε ότι “από την πολύ αρχή, μας είχε αιχμαλωτίσει η φιλοδοξία του Dustborn, η πρωτοτυπία του ως προς την εμφάνιση και το gameplay, οι έντονοι χαρακτήρες του και τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται. Ο σκοπός μας ως publisher είναι να διευκολύνουμε την Red Thread Games να εκφράσει το όραμά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στη συνέχεια να το μοιραστεί με όσο περισσότερους γίνεται. Η Quantic Dream θα παρέχει στην Red Thread Games τα δικά της τεχνικά κι εκδοτικά resources.”

Το Dustborn θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X το 2021.

Δείτε ακόμη το The Last Campfire και συζητήστε για το Dustborn στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/12/2020 07:47
Επέλεξαν τον πιο κατάλληλο publisher για αυτό το παιχνίδι. Καλή επιτυχία τους εύχομαι.
Notification